voltmod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Aπ' ότι φαίνεται, το επερχόμενο OnePlus 7 δεν πρόκειται να διαθέτει οθόνη με «εγκοπή» ή οπή, έτσι ώστε να προσφέρει μία «full view» εμπειρία στον χρήστη του, με σχεδόν μηδαμινά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Για να το καταφέρει αυτό η OnePlus, θα χρησιμοποιήσει από ότι φαίνεται έναν «motorized» μηχανισμό σαν αυτόν που χρησιμοποίησαν οι αδερφές εταιρείες vivo και Oppo, για τις εμπρόσθιες κάμερες των NEX S και Find X αντίστοιχα. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία που βρίσκεται πίσω και από τις τρεις μάρκες είναι η BBK Electronics, και από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της είναι φυσικό να επωφελούνται και τα τρία brands. Η λύση επίσης έχει δοκιμαστεί στο χρόνο. Τα «renders» που έδωσαν στην δημοσιότητα ο γνωστός leakster OnLeaks και το blog Pricebaba αποκαλύπτουν μία συσκευή στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η οθόνη που καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της επιφάνειας στην πρόσοψη της, πιθανότατα τύπου OLED με διαγώνιο 6,5 ιντσών και που εξοπλίζεται με τριπλή κύρια κάμερα. Η απουσία αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος από την «πλάτη» μας οδηγεί επίσης στο συμπέρασμα ότι θα βρίσκεται στην οθόνη επίσης. Η συσκευή, δεν θα διαθέτει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά ενώ όπως αποκάλυψε ο Pete Lau, founder και CEO της OnePlus, δεν θα διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Το νέο OnePlus 7 θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 855 SoC, αλλά το πιθανότερο είναι να μην συνοδεύεται από το 5G modem της ίδιας εταιρείας (ενδεχομένως στο OnePlus 7T;). Το OnePlus 7 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ben3os Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δεν ξέρω γιατί αλλά σαν έχω μια αίσθηση απογοήτευσης από την 1+ αν και κάτοχος κινητού της..Κάτι δεν μ αρέσει πλέον.... 5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Υπερ αυτης της λυσης για την selfie cam μιας και προσωπικα δεν την χρησιμοποιω ποτε. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανουν το πανω bezel ιδιο με το κατω και μας δημιουργουν ψυχολογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σταγόνα ή οπή στην οθόνη , ακόμα και μικρό Notch , δακτυλικό στο πίσω μέρος και απλά πράγματα να μείνει η τιμή χαμηλά. Τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες και η οθόνη των 6,5 ιντσών , απλά για γέλια ή για κλάματα Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Vasilisxd 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ωραια λύση για οποίον δεν κάνει χρήση της selfi cam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Motorized μηχανισμός σε κινητό. Ό,τι πρέπει για την αξιοπιστία (not). 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Για μένα την καλύτερη υλοποίηση (και από άποψη αντοχής) την έχει το Mi Mix 3. Πάντως και η λύση της pop-up κάμερας μ' αρέσει περισσότερο απ' τα notch και τις τρύπες στην οθόνη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelos_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Εμένα μου αρέσει σαν λύση το προτιμώ από την τρυπούλα στην οθόνη Τώρα πόσο καλή κατασκευή είναι δεν μπορώ να το κρίνω αν δεν το δω πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 6.5 ίντσες, οτι να ναι....Δε μπορούν ρς γαμωτο να βγάλουν ένα βολικό 5ιντσο με μικρά bezels?? 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δεν είναι του γουστου μου δεν μου αρεσουν ουτε τρυπες , ουτε νοτσ , ουτε καμερες που πετάγονται. Η κλασικη λυση Samsung S9 , LG V30 που εχουν μικρα μπεζελ πανω κατω δεν μπορει να υπαρχει δλδ ? 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Πάει και η One+, άρχισε ο κατήφορος... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Όντως πάρα πολύ καλή λύση για όσους (πλειοψηφία) δεν ασχολούνται με selfies και βιντεοκλήσεις. Επίσης καλή η μεγάλη οθόνη με μικρό μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souvleros123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Παίζει να έχω τραβήξει selfie 2 φορες στη ζωή μου, τετοια σκατόφατσα σιγα μη θέλω να την βγάζω και φωτος. Υλοποίηση χωρίς μπροστινή κάμερα για εμάς τους άσχημους ρε παιδιά. 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Η Vivo δεν είχε κάνει αυτή την πατέντα με τον motorized μηχανισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtheo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Η Vivo δεν είχε κάνει αυτή την πατέντα με τον motorized μηχανισμό; Oppo, Vivo, OnePlus όλες το ίδιο είναι....Ανήκουν στην BBK Electronics. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα