xgol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω το asus zenbook s, καινουριο. Οταν φορτιζει το λαπτοπ η φορτιση σταματαει στο 95%. Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να αλλάξω ή να ανησυχήσω? Με ενδιαφερει η μέγιστη διαρκεια της χρησης εκτος πριζας, οποτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στα win10 ωστε να το πετυχω αυτο? Υ.Γ.1 Και στο lenovo y520 που εχω, βλεπω πως η μπαταρία κολλάει στο ιδιο ποσοστό (βεβαια αυτος είναι μονιμως στο ρευμα). Υ.Γ.2 αυτο ειναι οκ? https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2016-home-and-business/ θα λειτουργησει το κλειδί με τα προεφκατεστημενα office 2016? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από xgol
stregas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Οι μπαταρίες έχουν έξι μήνες εγγύησης. Αν είσαι μέσα σ' αυτό το περιθώριο, πάρε ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπία.
xgol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, stregas είπε Οι μπαταρίες έχουν έξι μήνες εγγύησης. Αν είσαι μέσα σ' αυτό το περιθώριο, πάρε ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπία. Σ ευχαριστώ. Χτες το ανοιξα το λαπτοπ. Δηλαδη παιζει να ειναι καποιο hardware issue? Απλα απορω επειδη συμβαινει το ιδιο και σε 2ο λαπτοπ που εχω, παει μεχρι 97-98% Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από xgol
makhs5 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Σε ολα ετσι ειναι φιλε μου στο λεω στανταρ. Ειναι απο τα windows ετσι η ρυθμιση για να μη φορτιζει πληρως, αυτο βοηθαει τη μπαταρια να εχει μεγαλυτερο ευρος ζωης. 1
rayven18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δεν έχει να κάνει με windows. Οι μπαταρίες όλες έχουν δικιά τους πλακέτα μέσα που καθορίζει την μέγιστη φόρτιστη αναλόγος πόσους κύκλους φόρτιστης έχει κάνει, κυρίως για θέματα πυρκαγιάς κ.ο.κ γίνεται αυτό. Μπορείς να κατεβάσεις το BatteryInfoView και να δείς την κατάσταση και την υγεία της 1
xgol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, rayven18 είπε Δεν έχει να κάνει με windows. Οι μπαταρίες όλες έχουν δικιά τους πλακέτα μέσα που καθορίζει την μέγιστη φόρτιστη αναλόγος πόσους κύκλους φόρτιστης έχει κάνει, κυρίως για θέματα πυρκαγιάς κ.ο.κ γίνεται αυτό. Μπορείς να κατεβάσεις το BatteryInfoView και να δείς την κατάσταση και την υγεία της Οπότε να μην ανησυχώ.
alkis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Εαν ειναι εντος εγγυησης και δεις χαμηλο ποσοστο να επικοινωνήσεις και να δεις αν γινεται αλλαγη. (δεν χανεις κατι). Οσο για το ΥΓ2. Εαν εισαι φοιτητής, δίνεται δωρεαν μεσω dreamspark αυτο που θες να αγορασεις. Οσο εχεις PayPal εισαι καλυμμένος για 180ημέρες. Το site με μια αναζητηση στο γοουγλε εμπιστο φαινεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα