FauxHawk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλημέρα στην ομάδα. Εδώ και μια εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα με τα αρχεία του Excel όταν κάνω κάποια αλλαγή και την αποθηκευω. Συγκεκριμένα μου βγάζει το μήνυμα "Το έγγραφο αποθηκευτηκε με επιτυχία αλλά δεν είναι δυνατό να ανοιχτεί πάλι από το Excel λόγω παραβίασης κοινής χρήσης. Κλείστε το έγγραφο και προσπαθήστε ξανά να το ανοίξετε". Επίσης αν θελησω να το διαγραψω μου βγάζει "Η ενέργεια δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί διότι το αρχείο είναι ανοιχτό στο system". Όταν λοιπόν πάω να το ανοίξω δεν ανοίγει και αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή. Τότε έχει πάρει τις αλλαγές και ανοίγει μια χαρά το αρχείο ή αντίστοιχα το διαγράφει. Μήπως του έχει συμβεί κάποιου εδώ μέσα και ξέρει τι παίζει γτ και η επανεκκίνηση 2-3 φορές την ημέρα δεν είναι λύση λόγο ότι ο υπολογιστής χρησιμοποιείται για επαγγελματικο σκοπό
kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, FauxHawk είπε Καλημέρα στην ομάδα. Εδώ και μια εβδομάδα έχω ένα πρόβλημα με τα αρχεία του Excel όταν κάνω κάποια αλλαγή και την αποθηκευω. Συγκεκριμένα μου βγάζει το μήνυμα "Το έγγραφο αποθηκευτηκε με επιτυχία αλλά δεν είναι δυνατό να ανοιχτεί πάλι από το Excel λόγω παραβίασης κοινής χρήσης. Κλείστε το έγγραφο και προσπαθήστε ξανά να το ανοίξετε". Επίσης αν θελησω να το διαγραψω μου βγάζει "Η ενέργεια δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί διότι το αρχείο είναι ανοιχτό στο system". Όταν λοιπόν πάω να το ανοίξω δεν ανοίγει και αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή. Τότε έχει πάρει τις αλλαγές και ανοίγει μια χαρά το αρχείο ή αντίστοιχα το διαγράφει. Μήπως του έχει συμβεί κάποιου εδώ μέσα και ξέρει τι παίζει γτ και η επανεκκίνηση 2-3 φορές την ημέρα δεν είναι λύση λόγο ότι ο υπολογιστής χρησιμοποιείται για επαγγελματικο σκοπό Τι έκδοση Office έχεις; Μήπως είναι 365 και δεν έχεις εξουσιοδότηση ως χρήστης για τροποποίηση;
FauxHawk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θυμάμαι να σου πω με σιγουριά αλλα το θέμα είναι ότι τόσο καιρό δλδ μιλάμε για ένα χρόνο τώρα μια χαρά δουλευε. Στα ξαφνικά το ξεκίνησε αυτό Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από FauxHawk
kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, FauxHawk είπε Δεν θυμάμαι να σου πω με σιγουριά αλλα το θέμα είναι ότι τόσο καιρό δλδ μιλάμε για ένα χρόνο τώρα μια χαρά δουλευε. Στα ξαφνικά το ξεκίνησε αυτό Χρειάζονται παραπάνω πληροφορίες...
FauxHawk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Το μόνο παραπάνω που έμαθα είναι ότι κάνει το ίδιο ακριβώς και αν ανοίξω τα αρχεία με άλλο πρόγραμμα όπως το open office. Οπότε υποθέτω το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το Excel αλλά με τον υπολογιστή
kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, FauxHawk είπε Το μόνο παραπάνω που έμαθα είναι ότι κάνει το ίδιο ακριβώς και αν ανοίξω τα αρχεία με άλλο πρόγραμμα όπως το open office. Οπότε υποθέτω το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το Excel αλλά με τον υπολογιστή Αν δεν έχεις πληροφορίες πάνω στην πρώτη απάντηση τότε μιλάμε στον αέρα, άρα μηδέν προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος...
FauxHawk Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ας πούμε ότι έχω την 365 δεν καταλαβαίνω γιατί να μου δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα όταν τόσο καιρό όλα μια χαρα δούλευαν. Επίσης εγώ συμπεραινω ότι είναι μάλλον κάποιο πρόβλημα του υπολογιστή γτ τοτε δεν θα έπρεπε να βγάζει το ίδιο σφάλμα και με open office
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα