Toufas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Γεια σας Εβαλα cosmote, και στην περιοχη που ειμαι ειναι ακομη με τις μεχρι 24αρες γραμμες, για αυτο εβαλα και το speed booster. Εχω ενα linksys ea9500 router που θελω να χρησιμοποιησω μιας και εχει πολυ καλη εμβελεια στο wireless (το σπιτι ειναι μεγαλο) Δεν μπορω να βρω που να βαλω το Η35 σε modem mode. Τι μπορω να κανω? Αν παρω αλλο router (σκεφτομουνα να παρω καποιο που να μπορει να παρει vpn πανω), με αναλογη εμβελεια ΚΑΙ με το booster/4g τι επιλογες εχω? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 γιατι δεν συνδεεις το linksys ea9500 σε μια θυρα ethernet του υπαρχον ρουτερ που σου εχουνε δωσει;. και να το ρυθμισεις να δουλευει ως bridge το linsys και κλεινεις το wifi του ρουτερ της κοσμοτε και χρησιμοποιεις αυτου!. εξαλλου της κοσμοτε το ρουτερ ειναι ρυθμισμενο οταν γινεται συμφορηση στο δικτυο να ενεργοποιει το 4g οταν δηλαδη υπαρχει απαιτηση για παραπανω ταχυτητα και τοτε μονο , ισως να μην μπορει να γινει αυτο στο linksys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Απο οτι ειδα δεν εχει modem mode το huawey. Αλλα θα κανω αυτο που ειπες, κλεινω το wifi απο το huawey. Στο linksys συγουρα δεν μπαινει ουτε η dsl γραμμη ουτε η simcard για το 4g επειδη σκεφτομουνα για αλλο router για το vpn οπως ειπα, τι επιλογες εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα