nickgiann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έγινε μια βλακεία και έσπασε το πλαστικό κάλυμμα του μπροστινού φλας. Το φλας καθεαυτό δουλεύει κανονικότατα, μόνο το πλαστικό έσπασε. Μιας και δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο, τι πρέπει να κάνω; Θέλει οπωσδήποτε αλλαγή; Και αν ναι που θα βρω ανταλλακτικά; (Το αυτοκίνητο είναι ένα Fiat punto του 2013 παρεμπιπτόντως)
alkis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Εαν εννοείς το φανάρι μπροστά καλό θα είναι να το αλλάξεις. Στην αντιπροσωπεία προφανώς και θα βρεις. Εαν ψαχνεις οικονομικότερη λύση υπάρχει σε διαφορα e-shop ανταλλακτικών, αλλά πρέπει να βρεις και ποιος θα το βάλει. Βάλε προσωρινά λίγο ταινία δέματος (την διάφανη) για να περιορίσεις το νερό που μπαίνει μέσα.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, nickgiann είπε Και αν ναι που θα βρω ανταλλακτικά; Στην αντιπροσωπεία ίσως;
panoskatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, nickgiann είπε Καλησπέρα παιδιά. Έγινε μια βλακεία και έσπασε το πλαστικό κάλυμμα του μπροστινού φλας. Το φλας καθεαυτό δουλεύει κανονικότατα, μόνο το πλαστικό έσπασε. Μιας και δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο, τι πρέπει να κάνω; Θέλει οπωσδήποτε αλλαγή; Και αν ναι που θα βρω ανταλλακτικά; (Το αυτοκίνητο είναι ένα Fiat punto του 2013 παρεμπιπτόντως) Η πιο φθηνή λύση είναι σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Κυπαρισης στο Μενίδι / Αχαρναί έχει πολύ πράμα. Μια βόλτα ίσως και από Λιοσίων, έχει πολλά με fiat.
papoys1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα γκουγκλάρεις φλας και μάρκα.Θα σου βγάλει διάφορα δες ειδικά στο car.gr για κάποιο μεταχειρισμένο μαμίσιο ή καινούργιο αφτερμάρκετ που θα είναι και πιο φτηνό.Φλας είναι δεν είναι καθρέπτης π.χ. να έχει πρόβλημα με το αφτερμάρκετ. Α και άλλαξέτο γιατί θα μπαίνει νερό-υγρασία και θα έχεις πρόβλημα. Edit.Εμένα που μου έσπασε στο opel ένα μεγάλο πίσω βρήκα από το car.gr aftermarket σχεδόν στη μισή τιμή από το γνήσιο πήγα και μου το πέρασαν κιόλας στην τιμή της αγοράς.Αν μένεις Αθήνα παιχνιδάκι είναι. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα