rudigarcia222 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Κάποια έμπιστη εταιρεία εκτός από bet365/stoiximan/sporting bet - Vista bet /bwin. Βρήκα ένα ραντομ άρθρο κάι λέει για αυτές ότι είναι αξιόπιστες Goalbet Inywrwetten Novibet Betshop Winmasters Παίζει κανείς? Δεν με νοιάζει η απόδοση 0.05 παραπάνω. Απλά σε ανάληψη κατάθεση να λειτουργούν σαν την bet365. Παίζω λάιτ και περισσότερο με νοιάζει το αρχικό μπόνους έγγραφης Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από rudigarcia222
4saken Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Για μένα μόνο stoiximan bet365 pamestoixima αντε και sportingbet
andrapos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 2:55 ΠΜ, rudigarcia222 είπε Καλησπέρα. Κάποια έμπιστη εταιρεία εκτός από bet365/stoiximan/sporting bet - Vista bet /bwin. Βρήκα ένα ραντομ άρθρο κάι λέει για αυτές ότι είναι αξιόπιστες Goalbet Inywrwetten Novibet Betshop Winmasters Παίζει κανείς? Δεν με νοιάζει η απόδοση 0.05 παραπάνω. Απλά σε ανάληψη κατάθεση να λειτουργούν σαν την bet365. Παίζω λάιτ και περισσότερο με νοιάζει το αρχικό μπόνους έγγραφης Αν παίζεις lite είναι λίγο δύσκολο να πάρεις το bonus εγγραφής.Συνήθως για να πάρεις ένα bonus θα πρέπει να ποντάρεις σε στοιχήματα πολλαπλάσια λεφτά από το bonus και σε σύντομο διάστημα.Ψαξε καλά τους όρους γιατί κάποιες φορές καλύτερα να μη σου έδιναν bonus.Την έχουν πατήσει πολλοί που έβαλαν λεφτά,πήραν το bonus και μετά κατάλαβαν ότι πρέπει σε ένα μήνα να ποντάρουν 800 ευρώ σε παρολί στοιχήματα και με συγκεκριμένες αποδόσεις και πάνω.Μαλιστα αν δεν κάνεις τα πονταρίσματα στο χρόνο που πρέπει η εταιρία σου παίρνει όχι μόνο το bonus πίσω αλλά και χρήματα που πιθανόν έχεις κερδίσει ποντάροντας το bonus. 2
geodrako Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 2:55 ΠΜ, rudigarcia222 είπε Καλησπέρα. Κάποια έμπιστη εταιρεία εκτός από bet365/stoiximan/sporting bet - Vista bet /bwin. Βρήκα ένα ραντομ άρθρο κάι λέει για αυτές ότι είναι αξιόπιστες Goalbet Inywrwetten Novibet Betshop Winmasters Παίζει κανείς? Δεν με νοιάζει η απόδοση 0.05 παραπάνω. Απλά σε ανάληψη κατάθεση να λειτουργούν σαν την bet365. Παίζω λάιτ και περισσότερο με νοιάζει το αρχικό μπόνους έγγραφης Έχοντας λογαριασμό σε όλες σχεδόν... μπορώ να σου πω ότι η μόνη που δε σπάει μπαλάκια είναι η Stoiximan.. εγώ έχω φάει ban σε bet365-bwin-vistabet επειδή κέρδιζα και δε τους άρεσε.. στην κυριολεξία όμως.. Στη bet365 μου έσβησαν το account ενώ στη bwin-vistabet μου βάλανε όριο πονταρίσματος το 1euro... Απαταιώνες είναι όλοι. Για μένα, κόψε το στοίχημα φίλε μου... Μόνο κακό κάνει. 3
donblunts Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Οι λέξεις ''έμπιστη'' και ''στοιχηματική εταιρία'' δεν πάνε μαζί. Καλύτερα επένδυσε στο χρηματιστήριο.. 1 1
geodrako Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, donblunts είπε Οι λέξεις ''έμπιστη'' και ''στοιχηματική εταιρία'' δεν πάνε μαζί. Καλύτερα επένδυσε στο χρηματιστήριο.. Ακριβώς έτσι! 1
Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν ξεκινήσετε τα inplay στοιχήματα, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλες οι εταιρίες στοιχημάτων (και αναφέρομαι σε γραφεία και όχι τα προποτζίδικα), έχουν ~20 δευτερόλεπτα ποιο γρήγορο feed από αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. (ανεξάρτητα αναμεταδόσης). Τα inplay στοιχήματα τα καθορίζουν άτομα από πίσω που βλέπουν τον αγώνα (στους μεγάλους αγώνες δύο υπάλληλοι), και όταν δουν κάποια φάση (ή και γκολ) που θα καθορίσει στοιχήματα, απλά παγώνουν τα στοιχήματα και σας ρίχνουν άκυρο ότι ή ιστοσελίδα είναι αργή, ή έγινε λάθος αν προσπαθήσετε να βάλετε στοίχημα. Και δεν είμαι κανένας που γράφει θεωρίες συνομωσίας, αλλά γιατί δούλεψα ως εργολάβος στην ΒΕΤ365 για τα inplay προγράμματα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Apoll 1
NickTheQuick Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Apoll είπε ~20 δευτερόλεπτα Πολλά δε λες; Εγώ θα σκεφτόμουν 5-10 το πολύ ανάλογα με την αναμετάδοση. Π.χ. επίγεια η δορυφορική (μέσω internet πάει πολύ πιο αργά) 58 λεπτά πριν, Apoll είπε Τα inplay στοιχήματα τα καθορίζουν άτομα από πίσω που βλέπουν τον αγώνα (στους μεγάλους αγώνες δύο υπάλληλοι), και όταν δουν κάποια φάση (ή και γκολ) που θα καθορίσει στοιχήματα, απλά παγώνουν τα στοιχήματα και σας ρίχνουν άκυρο ότι ή ιστοσελίδα είναι αργή, ή έγινε λάθος αν προσπαθήσετε να βάλετε στοίχημα. Εγώ νομίζω είναι θεμιτό αυτό. Αν δηλαδή μπει γκολ, λογικό είναι να παγώσεις το στοίχημα για να βγάλεις καινούριες αποδοόσεις. Επίσης αν ας πούμε κάποιος κερδίσει πέναλτι θα το παγώσουν μέχρι να εκτελεστεί. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από NickTheQuick
eMike Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/4/2019 στις 1:36 ΜΜ, geodrako είπε Έχοντας λογαριασμό σε όλες σχεδόν... μπορώ να σου πω ότι η μόνη που δε σπάει μπαλάκια είναι η Stoiximan.. εγώ έχω φάει ban σε bet365-bwin-vistabet επειδή κέρδιζα και δε τους άρεσε.. στην κυριολεξία όμως.. Στη bet365 μου έσβησαν το account ενώ στη bwin-vistabet μου βάλανε όριο πονταρίσματος το 1euro... Απαταιώνες είναι όλοι. Αυτό το έχεις γράψει πάρα πολλές φορές, και σε άλλα threads.. Δεν έχω όρεξη για flame, αλλά δεν ισχύει ό,τι και να λες.. Κάτι άλλο έχει συμβεί. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από eMike
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, eMike είπε Αυτό το έχεις γράψει πάρα πολλές φορές, και σε άλλα threads.. Δεν έχω όρεξη για flame, αλλά δεν ισχύει ό,τι και να λες.. Κάτι άλλο έχει συμβεί. Και όμως συμβαίνει. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.
NickTheQuick Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εγώ πάντως με bet365 κανένα πρόβλημα. Μου τα ζαλίσανε λίγο στην αρχή μέχρι να με πιστοποιήσουν για να κάνω ανάληψη αλλά μετά κανένα πρόβλημα. Ακόμα και όταν θέλω να σηκώσω παραπάνω από 800 ευρώ που είναι το όριο μπορώ να το κάνω άμεσα σε 2 δόσεις (π.χ. 500+500) και σε 2-3 μέρες θα τα δω στην κάρτα.
geodrako Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, eMike είπε Αυτό το έχεις γράψει πάρα πολλές φορές, και σε άλλα threads.. Δεν έχω όρεξη για flame, αλλά δεν ισχύει ό,τι και να λες.. Κάτι άλλο έχει συμβεί. Αν δε με πιστευεις σου δινω τους κωδικους μου να το δεις. Ετσι κι αλλιως μεχρι 1 ευρω θα μπορεις να παιξεις! χχαχαχα
eMike Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δε χρειάζομαι τους κωδικούς κανενός. Έχω κι εγώ λογαριασμούς σε όλες -σχεδόν- τις εταιρείες, και όπου μου έριξαν τα όρια, ξέρω πολύ καλά το λόγο που μου τα έριξαν. Οι στοιχηματικές δε κοιτάνε το αν κερδίζεις ή όχι, αλλά τη στοιχηματική συμπεριφορά ενός παίχτη και ανάλογα τον κάνουν flag. Αν παίζεις τα λάθη (ξέρεις φαντάζομαι ποια λάθη εννοώ...), αν παίζεις τα ύποπτα, αν παίζεις τα sure bet...θα βγάλεις κάποια λεφτάκια αλλά αργά ή γρήγορα θα σου ρίξουν τα όρια. Κοινώς, δεν είναι μαλάκες. Έχω δει με τα μάτια μου λογαριασμούς (όχι έναν) με εξαψήφιο νούμερο μέσα και εξαψήφιο κέρδος έτους το 2018...και τα όρια δεν έχουν πέσει ποτέ, ούτε ο λογαριασμός κλείδωσε. Άρα, πίστεψέ με, ο geodrako που τους πήρε 50-100-1000 ευρώ σε ένα χρονικό διάστημα σε μια εταιρεία παγκόσμιο κολοσσό που κάνει δισεκατομμύρια τζίρου ετησίως, δε μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί. Εκτός αν, όπως σου είπα, συμβαίνει κάτι άλλο. Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα, δεν είναι και για να το αναλύουμε πολύ και δε θα βγει άκρη. Σχετικά με την ερώτηση του TS, η Stoiximan πολύ καλή στις πληρωμές (πολύ άμεσες οι κινήσεις), η bet365 και η Novibet πολύ αξιόλογη.
geodrako Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, eMike είπε Δε χρειάζομαι τους κωδικούς κανενός. Έχω κι εγώ λογαριασμούς σε όλες -σχεδόν- τις εταιρείες, και όπου μου έριξαν τα όρια, ξέρω πολύ καλά το λόγο που μου τα έριξαν. Οι στοιχηματικές δε κοιτάνε το αν κερδίζεις ή όχι, αλλά τη στοιχηματική συμπεριφορά ενός παίχτη και ανάλογα τον κάνουν flag. Αν παίζεις τα λάθη (ξέρεις φαντάζομαι ποια λάθη εννοώ...), αν παίζεις τα ύποπτα, αν παίζεις τα sure bet...θα βγάλεις κάποια λεφτάκια αλλά αργά ή γρήγορα θα σου ρίξουν τα όρια. Κοινώς, δεν είναι μαλάκες. Έχω δει με τα μάτια μου λογαριασμούς (όχι έναν) με εξαψήφιο νούμερο μέσα και εξαψήφιο κέρδος έτους το 2018...και τα όρια δεν έχουν πέσει ποτέ, ούτε ο λογαριασμός κλείδωσε. Άρα, πίστεψέ με, ο geodrako που τους πήρε 50-100-1000 ευρώ σε ένα χρονικό διάστημα σε μια εταιρεία παγκόσμιο κολοσσό που κάνει δισεκατομμύρια τζίρου ετησίως, δε μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί. Εκτός αν, όπως σου είπα, συμβαίνει κάτι άλλο. Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα, δεν είναι και για να το αναλύουμε πολύ και δε θα βγει άκρη. Σχετικά με την ερώτηση του TS, η Stoiximan πολύ καλή στις πληρωμές (πολύ άμεσες οι κινήσεις), η bet365 και η Novibet πολύ αξιόλογη. Δε ξέρω τι ακριβώς είναι τα λάθη και τι δεν είναι.. Εγώ δεν έπαιζα σίγουρα η τπτ. Απλώς έχω καταλάβει ότι ο αλγόριθμος τους στο live στο μπάσκετ είναι λίγο vulnerable. Το γνωστό, όταν κολλάει το σκορ πέφτει πολύ το συνολικό σκορ και βαράς το over και πας ταμείο, ενώ όταν μπουν 3-4 μαζεμένα καλάθια, βαράς το under. Αυτά παίζω χρόνια. Τώρα αν είναι flag ή δεν είναι τι να πω; Ακόμα και να είναι; τι με νοιάζει; να φτιάξουν καλύτερους αλγόριθμους στην τελική! Και δεν είναι μόνο το πόσο κερδίζεις με μία, αλλά το πως τα κερδίζεις. Τώρα όπως και να χει καλά να πάθουν, εγώ παίζω στα μηχανηματάκια του ΟΠΑΠ στα πρακτορεία και ανώνυμα και πληρώνομαι στο λεπτό και άντε γεια σας bet και bwin και τρία πουλάκια κάθονται. Κάποιοι κερδίζουμε και κάποιους εκεί στις εταιρείες τους πονάει. Περαστικά τους! 1
Apoll Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, NickTheQuick είπε Πολλά δε λες; Εγώ θα σκεφτόμουν 5-10 το πολύ ανάλογα με την αναμετάδοση. Π.χ. επίγεια η δορυφορική (μέσω internet πάει πολύ πιο αργά) Εγώ νομίζω είναι θεμιτό αυτό. Αν δηλαδή μπει γκολ, λογικό είναι να παγώσεις το στοίχημα για να βγάλεις καινούριες αποδοόσεις. Επίσης αν ας πούμε κάποιος κερδίσει πέναλτι θα το παγώσουν μέχρι να εκτελεστεί. 20+ δευτερόλεπτα, τουλάχιστον η BET365 για να προλαβαίνει όσους είναι μέσα στο γήπεδο επίσης. Πληρώνουν εκατομμύρια για να έχουν γρήγορο feed το οποίο σε πολλές περιπτώσεις μετανοικιάζουν με χαμηλότερα λεφτά στα κανάλια. Το στοίχημα παγώνει την στιγμή που βλέπει την φάση για το γκολ ο υπάλληλος, ενώ εσύ στο σπίτι/καφενείο κλπ βλέπεις την μπάλα ακόμα να παίζει στο κέντρο. Γιατί εσύ μπορεί να ποντάρεις ότι θα μπει γκολ στο επόμενο λεπτό ή στην συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι ατζαμήδες να σε αφήσουν να κερδίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα