Asevastos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, αντιλήφθηκαν τις προάλλες στο eBay ότι έχει πολύ φθηνές συνδρομές σε διάφορες premium υπηρεσίες, σε φάση 10 ευρώ lifetime Spotify. Ξέρει κανείς τι παίζει και πώς τα κάνουν αυτά τα κόλπα; Η αλήθεια είναι ότι αγόρασα VPN εξάμηνο με 3.5 ευρώ και δεν έχω κανένα θέμα. Σκέφτομαι να αγοράσω και Spotify αφού βγαίνει πολύ πιο φθηνό. Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο;
christakos07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Lifetime spotify? Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο. Βέβαια και 3-4 μήνες να σου βγάλει, είναι οκ.
Asevastos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 kage στον υπάρχον λογαριασμό σου παραμένεις. christakos όντως και με 3 μήνες καλύπτεις το αντίστοιχο κανονικό πόσο (για το φοιτητικό που είναι 3.5)
kage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Asevastos είπε kage στον υπάρχον λογαριασμό σου παραμένεις. christakos όντως και με 3 μήνες καλύπτεις το αντίστοιχο κανονικό πόσο (για το φοιτητικό που είναι Μαλλον οι εταιρειες πουλανε bulk σε καποιους resellers? Π.χ. διαβαζω 10 Premium Account Bulk-Password changeable Στο spotify λενε σε βαζουν σε family plan.. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από kage
Asevastos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Polos κρατάς το account που ήδη έχεις άρα δεν είναι κλεμμένοι. Έχει λογική αυτό που γράφει ο kage, θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες που λήγει η συνδρομή μου.
pink_glitter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μήπως θα μπορούσες να ρίξεις link; Ενδιαφέρομαι και εγώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις