elpaso1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω την PHILIPS FC8633/01 και εσπασα το πελμα καταλαθος εχθες. Πρεπει απαραιτητα να μπει το αυθεντικο; Το βρισκω στα 30 ευρω και θεωρω αρκετα τα χρηματα. Υπαρχουν και universal με κατω απο 15 ευρω, που λενε οτι ειναι συμβατα. Τι να κανω; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από elpaso1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Εχω την PHILIPS FC8633/01 και εσπασα το πλεγμα καταλαθος εχθες. Πρεπει απαραιτητα να μπει το αυθεντικο; Το βρισκω στα 30 ευρω και θεωρω αρκετα τα χρηματα. Υπαρχουν και universal με κατω απο 15 ευρω, που λενε οτι ειναι συμβατα. Τι να κανω; Δεν νομίζω να έχεις θέμα με το συμβατό. ΥΓ Καλλιθέα είσαι?γιατί το elpaso μου φέρνει λίγο το γήπεδο μας.. 1
TechnoState Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με universal πέλμα. Φρόντισε μόνο ο λαιμός να έχει σωστή διάμετρο κ να μπαίνει σωστά το κοντάρι.
elpaso1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 On 05/03/2019 at 06:43, TechnoState said: Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με universal πέλμα. Φρόντισε μόνο ο λαιμός να έχει σωστή διάμετρο κ να μπαίνει σωστά το κοντάρι. Δλδ μπορω να βαλω οποιοδηποτε πελμα, αρκει να εχει την ιδια διαμετρο; Αν ειναι να προτιμησω καποιο επωνυμο, και οχι Universal! On 05/03/2019 at 02:26, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said: Δεν νομίζω να έχεις θέμα με το συμβατό. ΥΓ Καλλιθέα είσαι?γιατί το elpaso μου φέρνει λίγο το γήπεδο μας.. Δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρο!
TechnoState Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 ....για την δική μου (Siemens super xs) βρήκα universal με τιμές απο 6 έως 8eur δουλεύει μια χαρά κ το πλαστικό της είναι ανθεκτικοτατο. Φαντάζομαι το αυθεντικό πέλμα έχει σχεδόν 3πλασια τιμή (πράγμα ασύμφορο) μου έδωσαν την επιλογή να μου το βρουν (αφού πρώτα με ενημέρωναν για την τιμή... παρόλα αυτά μου είπαν ότι ίσως κοστίσει παραπάνω από διπλά/σε σχέση με το universal) αλλά τους είπα να μην μπουν στον κόπο αφού το universal δούλευε τέλεια. Δοκιμάστηκε πριν την αγορά (σε άλλη σκούπα) αφού είχα πάει στο κατάστημα με σπιράλ κ κοντάρι στα χέρια. 1
elpaso1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 On 06/03/2019 at 20:42, TechnoState said: ....για την δική μου (Siemens super xs) βρήκα universal με τιμές απο 6 έως 8eur δουλεύει μια χαρά κ το πλαστικό της είναι ανθεκτικοτατο. Φαντάζομαι το αυθεντικό πέλμα έχει σχεδόν 3πλασια τιμή (πράγμα ασύμφορο) μου έδωσαν την επιλογή να μου το βρουν (αφού πρώτα με ενημέρωναν για την τιμή... παρόλα αυτά μου είπαν ότι ίσως κοστίσει παραπάνω από διπλά/σε σχέση με το universal) αλλά τους είπα να μην μπουν στον κόπο αφού το universal δούλευε τέλεια. Δοκιμάστηκε πριν την αγορά (σε άλλη σκούπα) αφού είχα πάει στο κατάστημα με σπιράλ κ κοντάρι στα χέρια. Φιλε το μονο μου θεμα ειναι οτι το universal δεν θα εχει την εγκοπη, οπως το αυθεντικο πελμα, για να κουμπωνει στα πλαϊνα της σκουπας. Δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο απο τις φωτογραφιες. Εσυ ποιο ακριβως πηρες; Μαλλον θα παρω το μοναδικο αυθεντικο που υπαρχει στα 30 ευρω.. Δεν γινεται να αγορασω αλλη σκουπα, μια χαρα λειτουργει και εχω αγορασει και αρκετα φιλτρα αποθεμα!
haris_216 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 @ ts Μπορείς μια χαρά να πας στο universal (το έκανα πριν κάποιους μήνες όταν χάλασε το δικό μου). Μοναδικό μείον αυτό που ανέφερες, ότι δηλαδή τα aftermarket δεν έχουν την εγκοπή για να "πιάνει" πάνω στη σκούπα όταν την αποθηκεύεις. Προσωπικά, στη δική μου περίπτωση, πιο πολύ με χάλασε το χρώμα (αφού όλα τα υπόλοιπα τζέρτζελα πάνω στο σωλήνα της δικής μου ήταν γκρί, όπως και το παλιό πέλμα, ενώ το νέο είναι μαύρο) παρά το θέμα του στηρίγματος. Α, διόρθωσε και στο αρχικό post το "πλέγμα" καθώς αν δεν είχες βάλει τα link θα έψαχνα να δω τι είναι
elpaso1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Τελικα αγορασα ενα της singer στα 10 ευρω, που κουμπωνει μια χαρα στο κονταρι μου! Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα