Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα DisplayPort καλώδιο για την οθόνη γιατι νομίζω δεν περιέχεται. Η μητρική λογικά θα έχει 2x SATA cables. Από εκεί και πέρα, θα έχεις στήσει πολύ δυνατό μηχάνημα αλλά θα το δεις και στην πράξη αυτό. Εφόσον το σηκώνει το ΝΕΤ σου μπορείς να κανεις στριμ και σε 1080p

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/3/2019 στις 11:09 ΜΜ, thetiesthatbind είπε

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα DisplayPort καλώδιο για την οθόνη γιατι νομίζω δεν περιέχεται. Η μητρική λογικά θα έχει 2x SATA cables. Από εκεί και πέρα, θα έχεις στήσει πολύ δυνατό μηχάνημα αλλά θα το δεις και στην πράξη αυτό. Εφόσον το σηκώνει το ΝΕΤ σου μπορείς να κανεις στριμ και σε 1080p

Ξεκίνησα με παραγγελία του case. Θα κάνω και άλλα parts μόλις βρω ελεύθερο χρόνο από την δουλειά. Για τα fans σκέφτομαι να πάρω 2 τεμάχια.  Τι λες? Η κάρτα γραφικών θα χωράει καλά στο κουτί ε? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, splanis είπε

+1 για την οθονη! ;) (εφοσον παιζεις competitive)

Ναι :) κατέληξα σε αυτήν την οθόνη μετά απο τις απόψεις των υπολοίπων.

PS: έκανα ενα λάθος την GPU δεν την έχω ακόμα και κατα λάθος την έβαλα εκεί :P 

Δημοσ.

Ναι σίγουρα θα πετάει χάρη στην βοήθειά σας !

290 ευρώ ο Ryzen 2700x (σφραγισμένο, το έλεγξα). Τώρα αν πέσει και άλλο μόλις βγούν οι 3000 series το καλοκαίρι δεν το ξέρω :P 

Όπως σου είπα και σε PM, διάβασα στο χαρτί που έχει μέσα (εγγύηση) οτι αν βάλεις οποιαδήποτε άλλη ψύξη χάνει την εγγύηση 3 χρόνια! Αυτό με σκάλωσε λίγο η αλήθεια είναι.

Πήγα πλαίσιο σήμερα για να πάρω την thermal paste arctic silver 5 και είχε Display Port μόνο turbo-x, οπότε είπα μακριά :P 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...