Προς το περιεχόμενο

RGB fan

heavyrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, πήρα το deepcool matreex 55 Add RGB 3F το οποίο έχει 3 ενσωματωμένα RGB fan τα οποία ελέγχονται από τον ενσωματωμένο controller στο κουτί. Επίσης πήρα αλλά 3 RGB fans τα deepcool Rf120, τα οποία και αυτά έχουν τον δικό τους controller. Εγώ θέλω να τα ελέγχω με έναν κοντρολερ όλα. Αλλά η mobo μου δεν έχει RGB header οπότε η μόνη λύση, αν γίνεται, είναι να καταργήσω των ένα απ τους δύο controllers και τα συνδέσω και τα 6 στον άλλο ξέρει κανείς αν και γινεται; δεν ε ω βρει κατι στα video στο YouTube. 

IMG_20190304_212839.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα fans του κουτιού πώς συνδέονται? Συνδέονται πρώτα μεταξύ τους (daisy chain) και μετά στο ρεύμα ή πάνω σε κάποιο hub ένα ένα? Επίσης είναι 3pin να φανταστώ?

Τα "εξτρα" 4pin led που πήρες δεν μπορείς να τα συνδέσεις σε αυτά του κουτιού καθώς είναι 12v ενώ φαντάζομαι του κουτιού είναι 5v (κάτι που έμαθα κι εγώ πρόσφατα!). Επίσης, αν είδα καλά το προϊόν σου, ο κοντρολερ των fans δεν συνδέεται απευθείας στην mb και πέρνει μόνο 3 fans (αυτά που έχεις). 

Γενικά δεν πιστεύω οτι γίνεται αυτό που θες (με αυτά τα προϊόντα τουλάχιστον) δυστυχώς. Ιδανικά θα χρειαζόσουν να υπάρχει ένας κοντρολερ/adaptor που να πέρνει 3pin και 4pin μαζί... και επιπλέον να έχει και τηλεκοντρόλ καθώς αυτή τη στιγμή η mb σου δεν έχει rgb header. Περίμενε μήπως έχει κάποια λύση κανένας άλλος αλλά δεν πιστεύω... 🙁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...