Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από Καβάλα είμαι. Αφού λέτε πως είναι το ίδιο θα το περάσω με το σφουγγάρι της συσκευασίας. Ευχαριστώ πάντως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/6/2019 στις 8:37 ΜΜ, G.bar είπε

αλλα αν έχεις ενα ψιλοκαλό τρυπάνι δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερα λεφτα. 

Μάλλον θα κάψεις το δράπανο.....

Ξέρω ότι υπάρχουν εξαρτήματα για δράπανο κ γωνιακό τροχό αλλά τα συγκεκριμένα εργαλεία δεν κάνουν για τέτοια δουλειά

Χρειάζεται αλοιφαδορος με ρυθμιζόμενες στροφές. 

Στο λέω γιατί πήγα να γυαλισω το αυτοκίνητο με γωνιακό τροχό κ αντίστοιχο σετ αλοιφαδορου και μέσα σε 2 λεπτά ο τροχός ζεματουσε κ βρωμουσε καμμενο. Σταμάτησα, πήγα κ πήρα έναν κανονικό αλοιφαδορο κ τελείωσα αξιοπρεπώς τη δουλειά μου.... :)

Επεξ/σία από bill999r
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

επειδη περιμένω να έρθει το αμάξι μου (καινούργιο) με ενδιαφέρει για να το κάνω από την αρχή νανοπροστασία (δεν γνωρίζω αν πρέπει η όχι) γενικότερα ποιοι είναι καλοί στη Θεσσαλονίκη και ποιοι σχετικά value for money. Μου είπαν για τον paintbull.gr πως είναι καλος! 

και επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από αμάξια δεν είναι το χόμπι μου θέλω μια μικρή βοήθεια 

Δημοσ.

Καλησπέρα έχεις κάνεις άποψη για νανοτεχνολογία που κυκλοφορεί από έναν συγκεκριμένο στον Υμηττό ότι διαρκεί εφ όρου ζωής ?? Γενικά μπορεί να διαρκέσει κάτι τέτοιο για πάντα ? ( Υποστήριξε ότι αν ακολουθήσω ότι μου πει για την περιποίηση αυτοκινήτου μετά δεν θα έχω πρόβλημα)

Μου ακούγεται λιγο υπερβολικο.. αξίζει να δώσεις τα 700-800 ευρω η θα τα κλαίμε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...