Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια τιμη στα 450 ευρω για γυάλισμα κ νανοπροστασια 9H

Το γυαλισμα γνωρίζω πως γντ αλλά για την νανοπροστασια 9H δεν ξερω κάτι.. 

Τι θετικά εχει η νανοπροστασια 9Η? (Μ ειπε αλλα θελω να σιγουρευτώ)

Τι αρνητικά εχει?

Αξίζει?

Η τιμή είναι εντάξει η με κλέβει?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση παντα και φιλικα μηπως λεω εγω κλεβεις τζαμπα τον εαυτο σου. 450 ευρω πεταμενα λεφτα. εκτος και αν εχεις αυτοκινητο πανω απο 50000 τοτε δεν εχεις θεμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Χωρις παρεξηγηση παντα και φιλικα μηπως λεω εγω κλεβεις τζαμπα τον εαυτο σου. 450 ευρω πεταμενα λεφτα. εκτος και αν εχεις αυτοκινητο πανω απο 50000 τοτε δεν εχεις θεμα.

Τι θετικά εχει η νανοπροστασια 9Η?

Τι αρνητικά έχει?

Αξίζει η δεν κανει δουλειά?

Η τιμή ειναι ενταξει? Τοσο πανε μαζι με το γυαλισμα?

Δημοσ.

450 ευρω σε κλεβουν. εμενα στο πλυντριο εχει 100 ( φυσικα σε ελληνες το παω πακμαν ποτε δεν εχει πλυνει το αυτοκινητο ) ειμαι πολλα χρονια πελατης κανουν πολυ καλη δουλεια .καθε χρονο το παω.τωρα θα το παω με 60 ευρω θα κανουν εκπτωση .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

450 ευρω σε κλεβουν. εμενα στο πλυντριο εχει 100 ( φυσικα σε ελληνες το παω πακμαν ποτε δεν εχει πλυνει το αυτοκινητο ) ειμαι πολλα χρονια πελατης κανουν πολυ καλη δουλεια .καθε χρονο το παω.τωρα θα το παω με 60 ευρω θα κανουν εκπτωση .

Γυαλισμα καθε χρονο? Ποσο βερνίκι εχει το αμαξι σας?

Νανοπροστασια καθε χρονο? Γιατι τοσο λιγο? Σε μενα θα αντέξει 3-4 χρονια αν το πηγαινω σε πλυντήριο και κανα 7αρι αν το πλενω σπιτι

Τα κανουν σίγουρα ?

Σε ποση ωρα σας τα κάνουν αυτα?

Δημοσ.

κανενα τριωρο τετραωρο.αφηνω το αμαξι το πρωι και το παιρνω το βραδυ. τα παιδια ειναι εμπιστα. αμα δεν ηταν δεν θα το πηγαινα 7 χρονια τωρα.

κερωμα γυαλισμα του κανω καθε χρονο. νανοπροστασια οχι ποτε.τζαμπα λεφτα ειναι.  δεν χρειαζετε γιατι καθε τρια τεσσερα χρονια αλλαζω αυτοκινητο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

κανενα τριωρο τετραωρο.αφηνω το αμαξι το πρωι και το παιρνω το βραδυ. τα παιδια ειναι εμπιστα. αμα δεν ηταν δεν θα το πηγαινα 7 χρονια τωρα.

κερωμα γυαλισμα του κανω καθε χρονο. νανοπροστασια οχι ποτε.τζαμπα λεφτα ειναι.  δεν χρειαζετε γιατι καθε τρια τεσσερα χρονια αλλαζω αυτοκινητο.

Μια χαρά!! 👍👍 τέλεια👌

Αν γνωρίζετε απαντήστε μου στα παρακάτω/παραπάνω

Τι θετικά εχει η νανοπροστασια 9Η?

Τι αρνητικά έχει?

Η τιμή ειναι ενταξει? Τοσο πανε μαζι με το γυαλισμα?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Eλληνας είπε

Μια χαρά!! 👍👍 τέλεια👌

Αν γνωρίζετε απαντήστε μου στα παρακάτω/παραπάνω

Τι θετικά εχει η νανοπροστασια 9Η?

Τι αρνητικά έχει?

Η τιμή ειναι ενταξει? Τοσο πανε μαζι με το γυαλισμα?

για τι αμαξι μιλαμε ; ποσων χρονων ειναι ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

για τι αμαξι μιλαμε ; ποσων χρονων ειναι ;

A45

Τι θετικά εχει η νανοπροστασια 9Η?

Τι αρνητικά έχει?

Η τιμή ειναι ενταξει? Τοσο πανε μαζι με το γυαλισμα?

Δημοσ.

audi a4  5 χρονων αν καταλαβα καλα.   εγω θα σου ελεγα μην κανεις τιποτα . τζαμπα λεφτα ειναι .  καντου ενα απλο γυαλισμα κερωμα 100 ευρω  και εισαι οκ.  καλυτερα δωσε προσοχη εκει που το πας για πλυσιμο να βαζουν καλα καθαριστικα, ετσι αποφευγεις πολλα για να μην σου χαλασει το χρωμα.  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

audi a4  5 χρονων αν καταλαβα καλα.   εγω θα σου ελεγα μην κανεις τιποτα . τζαμπα λεφτα ειναι .  καντου ενα απλο γυαλισμα κερωμα 100 ευρω  και εισαι οκ.  καλυτερα δωσε προσοχη εκει που το πας για πλυσιμο να βαζουν καλα καθαριστικα, ετσι αποφευγεις πολλα για να μην σου χαλασει το χρωμα.  

Το A45 ειναι Audi?

ΔΕΝ με ενδιαφέρει το κερί

ΔΕΝ με ενδιαφέρει κάποια πιο φθηνή,απλη λύση

Δημοσ.

οκ λαθος καταλαβα  μην τρελενεσε.(  mercedes ενοεις ).   ετσι που το ειχες γραψει A45 για audi νομιζα.  

αφου ΔΕΝ τοτε καντο λεφτα σου ειναι. ( η τιμη ειναι πολλα 300 350 max στην σημερινη εποχη ). 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mp123 είπε

οκ λαθος καταλαβα  μην τρελενεσε.(  mercedes ενοεις ).   ετσι που το ειχες γραψει A45 για audi νομιζα.  

αφου ΔΕΝ τοτε καντο λεφτα σου ειναι. ( η τιμη ειναι πολλα 300 350 max στην σημερινη εποχη ). 

Υποτίθεται πως η συγκεκριμένη δουλεια κοστίζει σιγουρα 150 με 200 ευρώ παραπάνω και η συγκεκριμένη τιμη γντ μονο για μενα🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...