zvarthangalos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Όπως ξέρουμε η Cyta έχει εξαγοραστεί απο την vodafone το συμβόλαιο με την Cyta τελείωσε και τώρα είμαι σε δίλημμα να μείνω στην vodafone η να πάω Cosmote τα πακέτα της vodafone για το σπίτι είναι στα ίδια τιμολογιακά με την Cyta στην Cosmote τα ίδια πακέτα είναι 3 με 4 ευρώ παραπάνω το ιντερνετ της Cosmote έχει διαφορές με τις vodafone ή η vodafone χρησιμοποιεί αυτά της Cyta ;
overpower Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Αν δεν ειχες θεμα με την cyta μεχρι τωρα, και επιανες κοντα στα 24 (αν ειχες 24αρα) συνεχισε με vodafone και να πληρωνεις λιγοτερα. Γενικα η c-ote εχει καλυτερο ιντερνετ, αλλα υπαρχουν περιοχες που και οι αλλες εχουν το ιδιο καλο ιντερνετ (ισως με μεγαλυτερο ping) 1
alkis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Για το κινητο η cyta δεν εδινε 4g. Cosmote και Vodafone δινουν, με τη cosmote να ειναι ταχυτερη στο 4g. Για την σταθερη γραμμη, για την καλυτερη ποιοτητα, κοιτας ποιος εχει τις καμπινες (αν υπαρχουν) vdsl εκι που μενεις, εαν ειναι cosmote, πολυ πιθανο την adsl εως 24 (voip) να την κουμπωσουν στη καμπινα vdsl και ετσι να εχεις καλυτερη ταχυτητα. Εαν δεν την εχει η καμπινα η cosmote, να πας σε οποιον ειναι φθηνοτερος ή σου αρεσει περισσότερο. 1
zvarthangalos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Cyta όσο αφορά την ταχύτητα, στο service υστερούσαν σε σχέση με την cosmote για την vodafone δεν έχω άποψη δεν ήμουν ποτέ συνδρομητής τους.
alkis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Cyta όσο αφορά την ταχύτητα, στο service υστερούσαν σε σχέση με την cosmote για την vodafone δεν έχω άποψη δεν ήμουν ποτέ συνδρομητής τους. Η cyta ηταν voip και η cosmote το ιδιο. Η vodafone δεν ξερω τι δινει.
johnmegarythmos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 αμα οι ταχυτητες της vodafone στην περιοχη σου για adsl παντα σε καλυπταν τοτε σου προτεινω το προγραμμα της hrs ( ελληνικες ραδιουπηρεσιες ) , που εχει με 17 ευρω απεριοριστα σταθερα ιντερνετ εως 24 και 400 λεπτα προς κινητα. το συμβολαιο ειναι για 12 μηνες αλλα πληρωνεις το ρουτερ 25 ευρω αλλιως αμα το κανεις για 2 χρονια δεν πληρωνεις το ρουτερ. η τηλεφωνια ειναι voip και το ρουτερ εχει μπαταρια ενσωτωμενη , πιστευω απο 30 λεπτα εως 3-4 ωρες να κραταει. η hrs χρησιμοποιει το δικτυο της vodafone , ειναι συνεργασια . το site το εφτιαξαν δες το πακετο εδω https://hrsmobile.gr/statherh-thlefwnia/ , τωρα γραφει 25 ευρω αλλα μεχρι προτεινως το εδιναν στα 17 ευρω , προτεινω να καλεσεις στο τηλεφωνο 210 4184 126 210. ειδα οτι εχει και vdsl κατι που δεν εδινε η hrs αλλα μονο η vodafone. 1
c0stas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόνο η cosmote δίνει 24Mb από καμπίνα; Σκέφτομαι και γω να αλλάξω πάροχο, αν και προχθές ο τεχνικός με έβαλε σε καμπίνα μετά από δήλωση βλάβης.
l337 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/3/2019 στις 8:09 ΜΜ, johnmegarythmos είπε αμα οι ταχυτητες της vodafone στην περιοχη σου για adsl παντα σε καλυπταν τοτε σου προτεινω το προγραμμα της hrs ( ελληνικες ραδιουπηρεσιες ) , που εχει με 17 ευρω απεριοριστα σταθερα ιντερνετ εως 24 και 400 λεπτα προς κινητα. το συμβολαιο ειναι για 12 μηνες αλλα πληρωνεις το ρουτερ 25 ευρω αλλιως αμα το κανεις για 2 χρονια δεν πληρωνεις το ρουτερ. η τηλεφωνια ειναι voip και το ρουτερ εχει μπαταρια ενσωτωμενη , πιστευω απο 30 λεπτα εως 3-4 ωρες να κραταει. η hrs χρησιμοποιει το δικτυο της vodafone , ειναι συνεργασια . το site το εφτιαξαν δες το πακετο εδω https://hrsmobile.gr/statherh-thlefwnia/ , τωρα γραφει 25 ευρω αλλα μεχρι προτεινως το εδιναν στα 17 ευρω , προτεινω να καλεσεις στο τηλεφωνο 210 4184 126 210. ειδα οτι εχει και vdsl κατι που δεν εδινε η hrs αλλα μονο η vodafone. Ξέχασες να αναφέρεις ότι στην hrs μεταβιβάζεις τον αριθμό σου σε αυτή και σταματά πλέον να σου ανήκει. Επίσης -όπως είναι προφανές λόγω του παραπάνω- βλέπουν όλο το ιστορικό σου (που καλείς, ποιος σε καλεί κλπ) γιατί ο αριθμός σου παύει να είναι δικός σου και ανήκει στο όνομα τους πλέον. Καλή τύχη (για όποιον την επιλέξει).. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από l337 1
johnmegarythmos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2019 στις 8:02 ΜΜ, l337 είπε Ξέχασες να αναφέρεις ότι στην hrs μεταβιβάζεις τον αριθμό σου σε αυτή και σταματά πλέον να σου ανήκει. Επίσης -όπως είναι προφανές λόγω του παραπάνω- βλέπουν όλο το ιστορικό σου (που καλείς, ποιος σε καλεί κλπ) γιατί ο αριθμός σου παύει να είναι δικός σου και ανήκει στο όνομα τους πλέον. Καλή τύχη (για όποιον την επιλέξει).. τοτε γιατι ο κοσμος να επιλεγει την hrs ; ηδη ξερω οτι συνταξιουχοι στον Πειραια την επιλεγουνε και οχι μονο αυτοι αλλα ατομα με οικογενειες στην περιοχη. δεν μπορει να μην σου ανηκει το νουμερο , αφου ο λογαριασμος θα ερχεται στο ονομα σου. απλα μεταβιβαζουν τα δικαιωματα στην αλλη εταιρεια εγω αυτο καταλαβαινω και εσυ δινεις την συγκαταθεση σου. ( μην ξεχνας οτι ακομα και στον οτε , βλεπουν τις κλησεις , σου παλια ακουγαν και την συνομιλια σου και επισης εβλεπαν και τα site που μπαινεις, ξερω γνωστο που δουλευε στον οτε, δεν ξερω βεβαια με το voip εαν θα μπορουνε να ακουσουνε συνομιλιες πιστευω πως οχι διοτι κανονικα στον χωρο μας θα επρεπε να εχουνε συνδεσει στο ρουτερ καποιο αλλο τηλεφωνο αλλιως η γραμμη δεν εχει σημα , το ρουτερ δινει την γραμμη. ) . Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από johnmegarythmos
frapes87 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Καλημέρα. Κι εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι. Εδινα 22€ για 24άρα στην CYTA και μου είπαν σε κατάστημα vodafone ότι υπάρχει προσφορά μέχρι τέλος του μήνα οι συνδρομητές cyta που πάνε vodafone 50άρα οπτική ίνα, τσάμπα εξοπλισμός 25€ με φπα τον μήνα. Σε σχέση με τίς άλλες εταιρίες για 50αρα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Η καμπίνα του ΟΤΕ είναι κυριολεκτικά 2 μέτρα από το σπίτι μου (δέν ξέρω άν παίζει κάποιον ρόλο)
sstratos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Ο ΟΤΕ έχει και διπλάσιο πάγιο από βονταφον όμως
frapes87 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Ναί ρε. Ξέχασε τον τον ΟΤΕ. Απλά δέν ξέρω καθόλου τί παίζει μέ τις ίνες οπότε υπέθεσα ότι δουλεύουν με ΟΤΕ. Δηλαδή γραμμή ΟΤΕ και την νοικιάζει στην voda γι αυτό το είπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Έτσι είναι, η Vodafone νοικιάζει θέσεις να το πω έτσι στην καμπίνα του ΟΤΕ αλλά και το αντίστροφο. Αν σου δίνει διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ για VDSL τότε πιθανότατα να έχεις την πενηντάρα. Έχει αλλαχθεί η καμπίνα σου με καινούργια;
frapes87 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 11:11 ΜΜ, Mingas είπε Έτσι είναι, η Vodafone νοικιάζει θέσεις να το πω έτσι στην καμπίνα του ΟΤΕ αλλά και το αντίστροφο. Αν σου δίνει διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ για VDSL τότε πιθανότατα να έχεις την πενηντάρα. Έχει αλλαχθεί η καμπίνα σου με καινούργια; Ναι και μου είχε δώσει και προσφορά ο ΟΤΕ για vdsl αλλά φυσικά πανάκριβα
vmaria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στις 7/3/2019 στις 8:02 ΜΜ, l337 είπε Ξέχασες να αναφέρεις ότι στην hrs μεταβιβάζεις τον αριθμό σου σε αυτή και σταματά πλέον να σου ανήκει. Επίσης -όπως είναι προφανές λόγω του παραπάνω- βλέπουν όλο το ιστορικό σου (που καλείς, ποιος σε καλεί κλπ) γιατί ο αριθμός σου παύει να είναι δικός σου και ανήκει στο όνομα τους πλέον. Καλή τύχη (για όποιον την επιλέξει).. Μου έκανε η hrs πρόταση με 17€ σταθερό και 24mps και δελεαστηκα είναι η αλήθεια... Τώρα μπαίνω και διαβάζω αυτό με την μεταβίβαση της γραμμής και παθαίνω πλάκα. Πώς γίνεται αυτό; Μήπως έχεις τους όρους του συμβολαίου για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα