Προς το περιεχόμενο

windows 8 αναβαθμιση κολλησε

drapanakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

o υπολογιστης κανει προσπαθεια , συνεχως, μερες, να κανει αναβαθμιση στα windows 8. Δε γνωριζω αν ψαχνει η καπου κολλαει η δουλεια στη διαδικασια. Ο επεξεργαστης ειναι μονιμα στο 30% χρηση. 

Πως ξεκολλαει το θεμα ; Τι παει λαθος ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/3/2019 στις 3:20 ΜΜ, drapanakis είπε

o υπολογιστης κανει προσπαθεια , συνεχως, μερες, να κανει αναβαθμιση στα windows 8. Δε γνωριζω αν ψαχνει η καπου κολλαει η δουλεια στη διαδικασια. Ο επεξεργαστης ειναι μονιμα στο 30% χρηση. 

Πως ξεκολλαει το θεμα ; Τι παει λαθος ;

Καλημέρα φίλε ,γιατί δεν βάζεις τα 7ρια, τα 8 γενικά δεν είχαν βγει καλά τα 8.1 παλεύονταν, όταν λες για αναβάθμιση για να πας στα 8.1 ή γενικό update? Μπορείς αυτά να τα κατεβάσεις εσύ από την σελίδα τις Microsoft και μπορείς να τα  εγκαταστήσεις χειροκίνητα 

Επεξ/σία από THE GG GAMER
  • Like 1

Tα 7αρια μου αρεσουν αλλα ακουσα οτι θα σταματησει η υποστηριξη τους απο την εταιρια.

Ποια μπορω να εγκαταστησω χειροκινητα ; Τα 8,1 εννοεις ;

εκλεισα απο τις υπηρεσιες , την αναβαθμιση των windows και ηερμησε ο επεξεργαστης. Δε μπορουσα να βρω ακρη.

Τα 10αρια δε μου τα προτεινεις ;

εαν υπάρχουν drivers για τα 10αρια δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος παραμονή σε 8-8.1 εκτος κ αν εισαι σε περιβάλλον εργασίας και υπάρχουν αγορασμένες άδειες κλπ ( οπότε εκει να δεις τι γίνεται με την αναβαθμιση )

• Like 1

Aγορασα ενα λαπτοπ με τα 8αρια περασμενα επανω. Δε γνωριζω τι καθεστος υπαρχει.

Τι προτεινεις να κανω ενα γενικο φορματ και να βαλω τα 10ρια να τελειωνω ;

7 ώρες πριν, drapanakis είπε

Aγορασα ενα λαπτοπ με τα 8αρια περασμενα επανω. Δε γνωριζω τι καθεστος υπαρχει.

Τι προτεινεις να κανω ενα γενικο φορματ και να βαλω τα 10ρια να τελειωνω ;

πες μας λίγο τα spec του λαπτοπ 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

T440s  i7 4600u  16gb ram  ssd 240 gb

Aν τα 7αρια νομιζεις οτι ειναι οκ, τα προτιμω. Οτιδηποτε ειναι πιο ελαφρυ. Κανω δουλεια γραφειου.

Επεξ/σία από drapanakis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, drapanakis είπε

T440s  i7 4600u  16gb ram  ssd 240 gb

Aν τα 7αρια νομιζεις οτι ειναι οκ, τα προτιμω. Οτιδηποτε ειναι πιο ελαφρυ. Κανω δουλεια γραφειου.

το λαπτοπ σου είναι είδη τούμπανο ,οπότε πας κατευθείαν σε 10ρια δεν έχεις ανάγκη !Θα πηγαίνει σφαίρα 

Επεξ/σία από THE GG GAMER
  • Like 1

Επειδη εχεις γνωσεις.

Εγω οχι τοσο. Μια ερωτηση ακομα.

Το λαπτοπ ειναι οντως τουμπανο ; το αγορασα επειδη μου χαλασε ο παλιος υπολογιστης μου. Το πηρα σε καλη τιμη. Ειναι αρκετα δυνατο για δουλειες γραφειου ;

Λογω δουλειας , θελω μεγιστη ταχυτητα στο ιντερνετ.και office. Πολυ απλες εφαρμογες αλλα θελω σε αυτα να πηγαινει σφαιρα . Θα ειμαι οκ και για ποσο ;

2 ώρες πριν, drapanakis είπε

Επειδη εχεις γνωσεις.

Εγω οχι τοσο. Μια ερωτηση ακομα.

Το λαπτοπ ειναι οντως τουμπανο ; το αγορασα επειδη μου χαλασε ο παλιος υπολογιστης μου. Το πηρα σε καλη τιμη. Ειναι αρκετα δυνατο για δουλειες γραφειου ;

Λογω δουλειας , θελω μεγιστη ταχυτητα στο ιντερνετ.και office. Πολυ απλες εφαρμογες αλλα θελω σε αυτα να πηγαινει σφαιρα . Θα ειμαι οκ και για ποσο ;

Είναι ΥΠΈΡ αρκετό για δουλειές γραφείου για τρελό multitask ακόμα και για Games ,με τόση ράμ που διαθέτει και ο i7 μην το φοβάσαι καθόλου θα σε πάει άνετα αυτό λαπτοπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...