armagedwnn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Σκέφτομαι να πάω σε open frame case σαν αυτό : https://www.raijintek.com/en/products_detail.php?ProductID=66 Το θέμα μου είναι ότι θα είναι επαρκής η αερόψυξη ή είναι αναγκαστικό να πάω σε υδρόψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, armagedwnn είπε Σκέφτομαι να πάω σε open frame case σαν αυτό : https://www.raijintek.com/en/products_detail.php?ProductID=66 Το θέμα μου είναι ότι θα είναι επαρκής η αερόψυξη ή είναι αναγκαστικό να πάω σε υδρόψυξη? Μα κάτι τέτοια cases είναι για να δείχνεις τις υδροψύξεις, δεν έχει νόημα να βάλεις αερόψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Μα κάτι τέτοια cases είναι για να δείχνεις τις υδροψύξεις, δεν έχει νόημα να βάλεις αερόψυξη. Ναι δεν έχεις άδικο. Απλά μου αρέσουν αυτά τα κουτιά απλά φοβάμαι ότι θα έχω περισσότερο θόρυβο και παράλληλα μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν κάνεις σωστές επιλογές στο hardware δεν θα έχεις πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι η σκόνη, σίγουρα θα πρέπει να το καθαρίζεις συχνά. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από DigitalElf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, DigitalElf είπε Αν κάνεις σωστές επιλογές στο hardware δεν θα έχεις πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι η σκόνη, σίγουρα θα πρέπει να το καθαρίζεις συχνά. Για την σκόνη το περίμενα, δεν είναι αυτό το θέμα. Απλά κάθε μήνα θα θέλει αναγκαστικά καθάρισμα. Απ' ότι κοίταξα και της tt που έχει μερικά open frame. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να δημιουργήσω μια ροή αέρα με φανάκια. Άρα λογικά θα είμαι μόνιμα πάνω από 60 βαθμούς (μπορεί να είμαι και υπερβολικός δεν ξέρω). Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από armagedwnn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα