Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/167854/keith-flint-pethane-o-frontman-ton-the-prodigy?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1rByq-1T8CZL46jDogb2-Pmv2lDSK_rylrePnM6kZH8PZTROnlSzUYJIg#Echobox=1551698987 RIP 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) RIP.... Μικρος... Ξερουμε από τι? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
lightsout Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε RIP.... Μικρος... Ξερουμε από τι? Είδε Πασχάλη Τσαρούχα ο άνθρωπος 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, lightsout said: Είδε Πασχάλη Τσαρούχα ο άνθρωπος Κρατιόμουν με το ζόρι.
lightsout Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Κρατιόμουν με το ζόρι. Μου ήταν αδύνατο, συγγνώμη
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, lightsout είπε Είδε Πασχάλη Τσαρούχα ο άνθρωπος Εβαλα confused γιατι δεν ηξερα τι παιζει Τωρα το ειδα...πεθανα στα γελια απλα να ξερεις...
Vasivouzoukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τεράστια μορφή τη δεκαετία του 90. Θεωρώ πως ο δίσκος fat of the land είναι ο μεγαλύτερος και καλύτερος δίσκος που έχει βγει στην ηλεκτρονική μουσική. Ο Θεός (αν υπάρχει που πολύ αμφιβάλλω) να τον αναπαύσει. Οι θρύλοι βέβαια ποτέ δεν πεθαίνουν, τα τραγούδια του όσο υπάρχει ανθρωπότητα θα παίζονται. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Vasivouzoukos 5
Speculoos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ επιβεβαίωσαν ότι ο Κιθ αυτοκτόνησε.
liakinen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lightsout είπε Είδε Πασχάλη Τσαρούχα ο άνθρωπος Με έκανες και γέλασα φίλε παρά την άσχημη είδηση. Καλό ταξίδι σε έναν αντί σταρ της εποχής μου. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από liakinen
Tetrabitos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μεγαλωσα με prodigy και εγω, air nike, marlboro μαλακο, αλυσιδα καδενα στον λαιμο, σκουλαρικι, παπακι με εξατμιση που ακουγοταν απο τα 400 μετρα! Ωραιες εποχες, πηγαινα μοναστηρακι και εψαχνα ακυκλοφορητα και σπανια τραγουδια. Το ιντερνετ ηταν σε μορφη 28.8~56Κ τοτες. R.I.P Απο τα αγαπημενα μου! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Tetrabitos 2
Mindworm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Είναι πρόχειρη η δουλειά από αυτόν που έκανε το Video αλλά παρ' όλα αυτά έχει βρει μερικές σπάνιες photos του και χωρίς πολλά και περιττά περιγράφει την βιογραφία του, ποιος πραγματικά ήταν. Βάλτε το στο Mute αν θέλετε και δείτε το. Download video BONUSES: Κακή ποιότητα των Prodigy στην Ελλάδα από το παλιό ΣΚΑΙ Spoiler Download video Η Γνώμη τους για τους Έλληνες από το κανάλι τους σε ένα μίνι αφιέρωμα. Spoiler Download video Οι The Prodigy δεν νομίζω να σταματήσουν... O Liam και ο Maxim θα συνεχίσουν... αλλά θα είναι βαρύ το φορτίο. Οι αναμνήσεις πάνε στο Μοναστηράκι να αγοράζω το φρέσκο τότε Charly σε βινύλιο... στο θέατρο βράχων όταν ακόμα δεν μπορούσα να περπατήσω και λόγο της επικινδυνότητας μέσα στο πλήθος με πήρανε να τους δω πίσω από την σκηνή, τότε είχα πάει με αμαξίδιο και δεν είχα κάτι να μου υπογράψουν και υπογράψανε στην μια ρόδα από το αμαξίδιο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ... Και δεν θα χωνέψω ποτέ την απώλεια... είναι σαν να μου αφαίρεσαν κάποια κομμάτια από τα εφηβικά χρόνια... 23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα