asmilon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Η τηλεοραση που παιζεις τις κασετες ειναι η κλασικη μεγαλη CRT ή παιζεις σε μοντερνα flat οθονη; Οι CRT εχουν την ταση να κανουν πιο γλυκια την εικονα και παιζουν και στην native αναλυση τους τις κασετες, οποτε ειναι λογικο οταν το βλεπεις απο τον υπολογιστη να παιρνεις αλλο αποτελεσμα... 1
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, ntotasgeo είπε Και ο grabber και η κάμερα έχει είσοδο Τότε προσπάθησε με s-vhs καλώδιο. Οι κασέτες σου είναι s video ή απλές; 1
ntotasgeo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Η τηλεόραση μου είναι καινούργια οι κασέτες απλες μήπως φταίει ο ezcap και θέλει κάποιον άλλο codec η πρόγραμμα επεξεργασίας?
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Όπως είπα, αν χρησιμοποιήσεις svideo καλώδιο θα έχει σίγουρα διαφορά καθώς το εν λόγο κλώδιο στέλνει ξεχωριστά τις πληροφορίες φωτεινότητας και χρωματικότητας ενώ το composite τα στέλνει όλα μαζί. Η διαφορά θα είναι εμφανής αλλά όχι και τρομερή. Από codecs, ότι σου δίνει το πρόγραμμα. Δεν έχει κάτι άλλο πέρα από mpeg2;
ntotasgeo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δυστυχώς όχι γι'αυτό άρχισα να ψάχνω μήπως υπάρχει κάτι αλλο... Μου φάνηκε πολύ περίεργο είναι η αλήθεια που είδα μόνο mpeg
Homecinemakias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Εγώ έχω αυτό το καταπληκτικό βίντεο το οποίο είχα αγοράσει 300.000. Αλλά.... θέλει σέρβις. Το κλασικό σετάκι με τον ιμάντα κλπ. Όμως... δεν ξέρω που να το φτιάξω. 1
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε Εγώ έχω αυτό το καταπληκτικό βίντεο το οποίο είχα αγοράσει 300.000. Αλλά.... θέλει σέρβις. Το κλασικό σετάκι με τον ιμάντα κλπ. Όμως... δεν ξέρω που να το φτιάξω. ψαξε στο youtube, σιγουρα θα βρεις καποιο σχετικο restoration βιντεο.
Jiakometi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Στις 4/3/2019 στις 6:06 ΜΜ, Homecinemakias είπε Εγώ έχω αυτό το καταπληκτικό βίντεο το οποίο είχα αγοράσει 300.000. Αλλά.... θέλει σέρβις. Το κλασικό σετάκι με τον ιμάντα κλπ. Όμως... δεν ξέρω που να το φτιάξω. Για την εποχή του, ότι καλύτερο υπήρχε σε consumer συσκευή.......... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα