Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,έχω σύνδεση wind,αλλά εχει κάνει πατέντα ένας φίλος μου για να ανεβάσω την ταχύτητα από 3mbps, σε 10,και έχει τοποθέτηση μια κεραία στην ταράτσα, λειτουργουσε πολύ καλά,μέχρι πριν 2 βδομάδες.οπου πλέον κάνει μικρές αποσυνδέσεις για 3-4 δευτερόλεπτα,κάθε ένα λεπτό περίπου,δεν φαίνεται κάτι στο ρούτερ ότι αποσυνδέεται όταν το κάνει αυτό. φαίνεται μονο στα online games η όταν μιλάω skype κτλ.η όταν τρέχω speedtest και από 10 πέφτει στο 0.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοίταξε αν έχει πάρει απο πουθενά νερά η πατέντα του φίλου σου  αλλιώς δοκίμασε άλλο ρουτερ

Δημοσ.

Είμαι περίεργος τι πατέντα είναι αυτή που ανεβάζει κατά 330%+ την ταχύτητα που έχεις. Επίσης η κεραία που κολλάει με την σύνδεση DSL που έχεις στη Wind;

Δημοσ.

Είναι κεραία,σαν πιάτο αλλά μικρή,περνει σημα από άλλη περιοχή(εκεί που μένω πιάνει ταχύτητα μέχρι 4)που με καλώδιο πάει στο ρούτερ.εχουμε βάλει σύνδεση wind,για τηλεφωνο,όμως ταχύτητα περνει απ' την κεραία για ίντερνετ.το ρούτερ είναι ένα speedport entry 2i ,το έχω 3-4 χρόνια

Δημοσ.

Άρα είναι άσχετο το DSL της Wind και τα 3Mbps του συγχρονισμού, με τα 10Mbps που σου δίνει ασύρματα ο φίλος.

Επικοινώνησε μαζί του, ανέφερε το πρόβλημα που έχεις να το κοιτάξει. Χωρίς να έχουμε εικόνα τι συσκευές (ενσύρματες και ασύρματες) χρησιμοποιείτε, σε ποια πάντα λειοτυργούν τα εξωτερικά ΑΡ, ποιες ρυθμίσεις έχετε κάνει και τα στοιχεία της ασύρματης σύνδεσης, μόνο η Πυθία μπορεί να δώσει χρησμό.

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω VDSL 89down/10up οταν παιζω παιχνιδια ξαφνικα εχω lost packets μεχρι που να κολλαω ασχημα αλλα δεν φαινεται σαν Ping εχω βγαλει ολα τα DNS και Proxy και παιζω καθαρα με του παροχου γιατι γινεται αυτο;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τσέκαρε τις ματίσεις για υγρασία - νερό για αρχή ...κάποια ματιση πρέπει να έχει ψωριάσει

και το 4αρων χρόνον ρουτερ μου φαίνεται λίγο ....γεια σας ....

Επεξ/σία από CharalampisCrete

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...