Προς το περιεχόμενο

Προστασία αρχείων εξωτερικού δίσκου USB/Firewire με password

vasal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να προστατεύσω τα αρχεία μου σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο όπως για παράδειγμα κάνω με το USB flash memory όπου κάθε φορά που το συνδέω σε ένα Pc μου ζητάει κωδικό πρόσβασης.

Θέλω να συνδέω τον εξωτερικό δίσκο και σε άλλα PC αλλά μόνο εγώ να βλέπω τα αρχεία του και όχι ο οποιοσδήποτε.

Αφού θα το συνδέω σε 2-3 διαφορετικά μηχανήματα, η χρήση του Encrypted File System (ΕFS) των Windows μάλλον δε μου κάνει.

Αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...

Thanx

Δημοσ.
Pos to kaneis me to eksoteriko USB flash???

To CD που ερχόταν μαζί με το φλασάκι είχε ένα πρόγραμμα που κλειδώνει με κωδικό πρόσβασης όλο το φλασάκι, που επιπλέον μπορείς να το χωρίσεις και σε 2 παρτίτιον (και να κλειδώσεις πχ μόνο το ένα)

Το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει για εξωτερικό σκληρό δίσκο...

Δημοσ.
Pos to kaneis me to eksoteriko USB flash???

To CD που ερχόταν μαζί με το φλασάκι είχε ένα πρόγραμμα που κλειδώνει με κωδικό πρόσβασης όλο το φλασάκι' date=' [/quote']

το flashάκι σου είναι το jetflash ?

το προγραμματάκι αυτό όμως θα πρέπει να το εγκαταστήσεις σε όλα τα πιθανά pcια στα οποία ενδεχομένως να χρησιμοποιήσεις το flash disk ?

Δημοσ.

μάλλον με το Steganos Portable Safe

http://www.steganos.com/

λένε:

Next up is the Steganos Portable Safe. I love this tool - it's bloody handy. The portable safe is in all respects the same as the normal safe except that it is aimed specifically at portable media such as a CD-ROM or a DVD-ROM -- or maybe even a pocket or USB drive. Once you create the appropriate file and select the files you want to store in your portable safe a single file executable will be created. In that executable will be all of your data, encrypted and safely protected. You can then transport the portable storage media or even send it through the post to anyone in the world; and all you need to decrypt the data is the appropriate password.

δεν το έχω δοκιμάσει πάντως για να σου πω εντυπώσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...