dmamais7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Παιδιά καλησπέρα ξεκινάω να φτιάξω ένα μηχανηματακι κ κοιτάω για z390 απλα μου άρεσε η z370 gaming msi m5 κ ψαχνω κατι παρόμοιο αλλα δεν βλέπω ακριβώς το ίδιο σε Ζ 390 . Θα ήθελα να έχει οθονουλα για σφάλματα κτλπ κ είχα βολευτεί πολύ κ το killer Ethernet στο lan. Είδα μονο ότι αυτα τα έχει η msi z390 Meg ace αλλα δεν ξέρω τι παίζει με αυτή . Έχουμε να προτείνουμε κατι που να έχετε ψάξει ?
dmamais7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Θα βαλεις τον 2700Χ πάνω?🙂 Σε z390 θα βάλω 2700Χ ? Κάπου σε έχασα
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Ακριβως.. Δεν λες ποιον επεξεργαστη θα βαλεις πανω..👍🙂
dmamais7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Κάτσε γιατι μάλλον ή εχω μείνει πίσω ή κάπου εχω μπερδευτεί !!!! Μπορώ να βάλω σε Ζ390 chipset amd επεξεργαστή ?δεν αναφέρω επεξεργαστή γιατι θα βάλω κατι πρόχειρο προς το παρών κατι σε i3 8 γενιάς αλλα σε λίγους μήνες θα τον αλλάξω με i7 9 γενιάς . Για αυτο θελω να πάρω μητρική καλή απο τωρα για να έχει τις προδιαγραφές για κατι καλό αργότερα !!!
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, dmamais7 είπε Κάτσε γιατι μάλλον ή εχω μείνει πίσω ή κάπου εχω μπερδευτεί !!!! Μπορώ να βάλω σε Ζ390 chipset amd επεξεργαστή ?δεν αναφέρω επεξεργαστή γιατι θα βάλω κατι πρόχειρο προς το παρών κατι σε i3 8 γενιάς αλλα σε λίγους μήνες θα τον αλλάξω με i7 9 γενιάς . Για αυτο θελω να πάρω μητρική καλή απο τωρα για να έχει τις προδιαγραφές για κατι καλό αργότερα !!! Οχι μωρε δεν μπαινει amd απλα επειδη δεν εγραψες τι θα βαλεις πανω κι αν θα κανεις κλοκαρισμα κτλ, γι αυτο στο ειπα ετσι για πλακα..Αν πας σε 9900κ πχ,καλυτερα σε Z390 κτλ..
dmamais7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Αααα Χαχαχα οκ κανένα πρόβλημα . Ε κανα 9700k κτλπ .απλα τωρα θελω να δω μητρικές που να αξίζουν κ να έχουν κ αυτα που είχα βολευτεί
dmamais7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Η AORUS Pro είναι αρκετή Δεν εχει ουτε display για σφάλματα κ ουτε εχει killer Ethernet ή έστω κατι αντίστοιχο που μου άρεσε στην msi κ εβλεπα πιο προγράμμα κ ποτε κ ποσο χρησιμοποεί το δίκτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα