Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Αυτο ειναι υποχρεωση ατυπη του ιδιοκτητη γιατι ισχυει για 14 χρονια .
MAIK721 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα για το 2022 μου είπε ηλεκτρολόγος ότι για μονοφασική (νέο μετρητή σε ήδη ηλεκτροδοτούμενη πολυκατοικία) που θέλω είναι 450 ευρώ ? Γνωρίζουμε τι ισχύει? Ο ΔΕΔΔΗΕ όταν ρώτησα δεν μου έλεγαν πόσο κοστίζει Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από MAIK721
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Απλη μονοφασικη συνδεση καπου στα 300 ευρω + 42 ευρω για νυχτερινο αν το σπιτι ειναι εντος δικτυου του ΔΕΔΔΗΕ Τριφασικη καπου στα 1000 ευρω 2
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, MAIK721 είπε Καλημέρα για το 2022 μου είπε ηλεκτρολόγος ότι για μονοφασική (νέο μετρητή σε ήδη ηλεκτροδοτούμενη πολυκατοικία) που θέλω είναι 450 ευρώ ? Γνωρίζουμε τι ισχύει? Ο ΔΕΔΔΗΕ όταν ρώτησα δεν μου έλεγαν πόσο κοστίζει Καλημέρα... Μπες μέσα στο ίντερνετ του Δεδδηε γράφει ποσο στοιχίζει.. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, takoulou είπε Καλημέρα... Μπες μέσα στο ίντερνετ του Δεδδηε γράφει ποσο στοιχίζει.. https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/summetoxi-stis-dapanes-sundesis-me-to-diktuo-dianomis/ 2
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, MAIK721 είπε Καλημέρα για το 2022 μου είπε ηλεκτρολόγος ότι για μονοφασική (νέο μετρητή σε ήδη ηλεκτροδοτούμενη πολυκατοικία) που θέλω είναι 450 ευρώ ? Γνωρίζουμε τι ισχύει? Ο ΔΕΔΔΗΕ όταν ρώτησα δεν μου έλεγαν πόσο κοστίζει 293 χωρις νυχτερινο ειναι εβαλα πριν 1 μηνα καινουργιο ρολοι σε νεο οικημα Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από paylidis 2
MAIK721 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε https://deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/summetoxi-stis-dapanes-sundesis-me-to-diktuo-dianomis/ Το έχω δει. Δεν έβγαλα άκρη και δεν έχει έστω ένα απλό παράδειγμα στα 8KVA που είναι και το πιο συνηθισμένο. Ισως επειδή δεν έγραψα και περιοχή.Σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας βρίσκομαι και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι. Κοιμάμαι αγκαλιά με κολώνα της ΔΕη και το βουητό της😁 Ευχαριστώ 36 λεπτά πριν, paylidis είπε 293 χωρις νυχτερινο ειναι εβαλα πριν 1 μηνα καινουργιο ρολοι σε νεο οικημα Επομένως μου τα φουσκώσαν για τα εξτραδάκια. Περίμενα ότι όντως θα έχει αυξηθεί το κόστος μετά από 3 χρόνια.Ευχαριστώ! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από MAIK721
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, MAIK721 είπε Επομένως μου τα φουσκώσαν για τα εξτραδάκια. Περίμενα ότι όντως θα έχει αυξηθεί το κόστος μετά από 3 χρόνια.Ευχαριστώ! Ισως σου υπολογισαν και τα 130 της εγγυησης αν συνδεθεις στη δεη και δε πας σε άλλο παροχο... βεβαια δεν εχει καμια λογική... Μηπως μεσα στα 450 ειναι μεσα κ το σχεδιο του ηλεκτρολόγου; 1
MAIK721 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, paylidis είπε Ισως σου υπολογισαν και τα 130 της εγγυησης αν συνδεθεις στη δεη και δε πας σε άλλο παροχο... βεβαια δεν εχει καμια λογική... Μηπως μεσα στα 450 ειναι μεσα κ το σχεδιο του ηλεκτρολόγου; Οοοχιι . Χωρίς την εγγύηση και ο ηλεκτρολόγος έχει πάρει ήδη 100 και οΔήμος άλλα 80 Μάλλον θα πάω σε άλλο πάροχο για να γλυτώσω την εγγύηση.Όποτε να μην αναφέρω καν για τα 25 μέτρα εξωτερικό καλώδιο 3χ10+1,5 από το δώμα τρίτου μέχρι τον πίνακα της πολυκατοικίας. Ούτε για το κόστος εγκατάστασης.Αφού σκέφτομαι σοβαρά να γίνω εναερίτης εφόσον θα μπει εξωτερικά Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από MAIK721 1
takoulou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, MAIK721 είπε Οοοχιι . Χωρίς την εγγύηση και ο ηλεκτρολόγος έχει πάρει ήδη 100 και οΔήμος άλλα 80 Μάλλον θα πάω σε άλλο πάροχο για να γλυτώσω την εγγύηση.Όποτε να μην αναφέρω καν για τα 25 μέτρα εξωτερικό καλώδιο 3χ10+1,5 από το δώμα τρίτου μέχρι τον πίνακα της πολυκατοικίας. Ούτε για το κόστος εγκατάστασης.Αφού σκέφτομαι σοβαρά να γίνω εναερίτης εφόσον θα μπει εξωτερικά Καλησπέρα.. Η εγγύηση επιστρέφεται... Υπάρχουν και προγραμματα που σου δίνουν.. Κοίταξε το... Κοίταξε διπλανο εναλλακτικο παροχος.. Έχει τιμές.. 1
MAIK721 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Η εγγύηση επιστρέφεται... Υπάρχουν και προγραμματα που σου δίνουν.. Κοίταξε το... Κοίταξε διπλανο εναλλακτικο παροχος.. Έχει τιμές.. Καλησπέρα. Πότε; Όταν φύγω και εφόσον έχω ξηλωθεί! - παύλα ερώτηση Όπως και να΄χει θα κοιτάξω να γλυτώσω ότι μπορώ από τα κοράκια. Είτε με πάγια εντολή σε κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα διαφορετικού παρόχου είτε με την ΔΕΗ. Πρωτίστως όμως τα παιδιά εδώ ήδη μου γλύτωσαν 150 ευρώ . Ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από MAIK721 1
marina8282 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας ζήτω συγνωμη που κάνω κατάχρηση του ποστ αλλά δν ξέρω πως να ανέβασω δικό μου… μια βοήθεια σήμερα εκανα σε κατάστημα αίτηση για φυσικό αέριο στην ΔΕΗ.Ήμουν στην nrg. Ξέρετε αν πρέπει να ενημερώσω την πρώην εταιρία ότι αποχωρώ;Κ να βγάλει εκκαθαριστικό; επίσης στις 16 του μηνός δηλώνω μονάδες.Να δηλώσω η όχι; ευχαριστώ
takoulou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, marina8282 είπε Καλησπέρα σας ζήτω συγνωμη που κάνω κατάχρηση του ποστ αλλά δν ξέρω πως να ανέβασω δικό μου… μια βοήθεια σήμερα εκανα σε κατάστημα αίτηση για φυσικό αέριο στην ΔΕΗ.Ήμουν στην nrg. Ξέρετε αν πρέπει να ενημερώσω την πρώην εταιρία ότι αποχωρώ;Κ να βγάλει εκκαθαριστικό; επίσης στις 16 του μηνός δηλώνω μονάδες.Να δηλώσω η όχι; ευχαριστώ Εδω πας..
marina8282 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ takoulou έχω ήδη επιλέξει πρόγραμμα για αέριο.Ρωτάω αν πρέπει να ενημερώσω την nrg ότι αποχωρώ (σήμερα εκανα αίτηση στην ΔΕΗ) κ επίσης στην nrg στις 16 του μηνός μονάδες δηλώνω μονάδες.Πρέπει η όχι; ευχαριστώ κ πάλι
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 ...δεν χρειάζεται να ενημερώσεις εσύ την NRG. Την ενημερώνει ο νέος πάροχος και σου έρχεται κάποια στιγμή ο τελικός λογαριασμός από αυτήν. Για την μέτρηση ρώτα στο θέμα του Φ.Α. που σου είπε ο takoulou. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις