Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ ΣΥΝΔΕΣΗ !!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά..ποσό κοστίζει η νέα σύνδεση στην ΔΕΗ και ποσό καιρό θέλει για να εχεις ρεύμα ;ρωτάω εδω διότι μένω σε χωριο και τωρα θα μετακομίσω στην πόλη αλλα λόγο χρόνου δν προλαβενω να παω απο εκει και στα τηλέφωνα δν το σηκώνουν ..ευχαριστω !!!!

Δημοσ.

Καλησπερα...Αναλογα αν υπαρχει μετρητης στο σπιτι;; 130 ευρω η νεα συνδεση... Αν εχεις μετρητη κανει η νεα συνδεση 3-4 μερες το πολυ να σου βαλουν ρευμα..

Δημοσ.

Αυτές οι τιμές ισχύουν εάν δεν υπάρχει καθόλου παροχή - καλωδίωση μετρητής στο κτίριο...

Δηλαδή να έρθει ρεύμα από την κολόνα ένα πράμα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

καλα οι τιμες ειναι απο αλλο πλανητη. ακους εκει 1000 η τριφασικη.

Ετσι ακριβως για αυτο εγραψα πιο πανω 

Μιλαμε για νεα παροχη .

Το κοστος αυτο δεν εχει σχεση με ποιο παροχο θα διαλεξει καποιος.Εινια για ΔΕΔΔΗΕ που ειναι για ολους τους παροχους.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

καλα οι τιμες ειναι απο αλλο πλανητη. ακους εκει 1000 η τριφασικη.

αν σου φαίνονται πολλά μπορείς να ζητήσεις και μια τιμή απο τον δεδδηε για νέα παροχή σε σημείο που δεν έχει δίπλα δίκτυο διανομής

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nvel είπε

αν σου φαίνονται πολλά μπορείς να ζητήσεις και μια τιμή απο τον δεδδηε για νέα παροχή σε σημείο που δεν έχει δίπλα δίκτυο διανομής

παθων ειμαι και ξερω. πονεμενη η ιστορια.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nvel είπε

Εκει να δεις κατι χιλιαρικα....

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι εννοεις νεα συνδεση; Δεν εχει μετρητή το σπίτι;

Σ συγνωμη δν το διευκρίνησα..εχει μετρητή μου έδωσε τον αριθμό ο σπιτονοικοκύρης και μου ειπε να παω στην ΔΕΗ για να το συνδέσω στο όνομα μου😁

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikk23 είπε

Σ συγνωμη δν το διευκρίνησα..εχει μετρητή μου έδωσε τον αριθμό ο σπιτονοικοκύρης και μου ειπε να παω στην ΔΕΗ για να το συνδέσω στο όνομα μου😁

Ετσι πληρωνεις μονο τα 130 που ειναι η εγγυηση που θα σου επιστραφει οταν φυγεις ή θα γινει συμψηφισμος με την τελευταια καταναλωση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikk23 είπε

130€ εγγυηση στην ΔΕΗ ... Εαν πας σε εναλλακτικο παροχο και πληρωνεις με καρτα ή παγια εντολη δεν πληρωνεις καθολου εγγυηση..

Απο κει και περα ειναι θεμα καταναλωσης για το εαν σε συμφερει εναλλακτικος παροχος..

Με λιγα λογια εαν κανεις μικρη καταναλωση >1800kw/4μηνο και πληρωνεις στην ωρα τους τους λογαριασμους ωστε να εχεις 15% εκπτωση συνεπειας μενεις στην ΔΕΗ.

Εαν ξεπερνας τις 2000kw/4μηνο ψαχνεις για παροχο με χρεωση νυχτερινου ολο το 24ωρο..

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikk23 είπε

Μπορει και να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για το ρευμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...