ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Είχα και εγώ τα ίδια με διάφορους να το παρατάνε και να μου κλείνουν το παρκινγκ 1 και 2 μερες και με 3 ηλικιωμένες γιαγιάδες στο σπιτι μάλιστα, μονο που στην περίπτωση που τον/την (γιατι ηταν και αρκετες γυναικες) τους πετυχαινα ηταν του στυλ "α δεν ηξερα οτι κλεινει το παρκινγκ συγνωμη" κλπ σε γειτονιά που εχει προβλημα με το παρκινγκ ομως, μπορει να μην ειχα τον βλαμμένο που εχεις εσυ αλλα τυχαιους αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο (δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω το παρκινγκ μου..) δεν βγάζεις ακρη τι να πεις. Στην περιπτωση σου θα πηγαινα να του μιλήσω πολύ ήρεμα, αλλα δεν εχω καταλάβει αυτος αλλη ορεξη δεν εχει να τον ψαχνεις και να σηκωνεται να μετακινησει το αμαξι του?? Δηλαδη ουτε τον ιδιο τον συμφερει αν οντως εχει αρκετο παρκινγκ η γειτονια σου.
Giannhs aibalhs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Κι εγώ αυτο σκεφτομαι,δηλαδή δεν βαριέται να του χτυπάω τα κουδούνια και να κατεβαίνει αντί να περπατήσει 15 δευτερόλεπτα επειδή εχει παρκάρει λιγο πιο περα τι να πεις η βλακεία και η γαιδουρια σε κάποιους ανθρώπους ειναι αξεπέραστη.Μακαρι να μπορουσα να ανεβάσω φωτο για να δείτε ποσο πάρκινγκ εχει και ποσο κοντά απλά μου λεει το μέγεθος της φωτο ειναι πολυ μεγαλο
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Και δεν ανεβάζεις ; Το ίδιο έχω δει και εγώ μιλάμε όσο πάει και τα ζώα αποθρασυνονται άλλος είχε κλείσει τη πρόσβαση σε ασθενοφόρο και διασώστες και δε μπορούσαν να περάσουν το φορείο .... Και δεν ανεβάζεις ; Το ίδιο έχω δει και εγώ μιλάμε όσο πάει και τα ζώα αποθρασυνονται άλλος είχε κλείσει τη πρόσβαση σε ασθενοφόρο και διασώστες και δε μπορούσαν να περάσουν το φορείο ....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Υπάρχει μια θέση ΑΜΕΑ κοντά στην πλατεία. Έγινε πρόσφατα σχετικα. Στην αρχη πάρκαραν αβέρτα. Φίλος δεν το πρόσεξε και το άφησε εκεί. Το βρήκε με πολύ ευγενικό χαρτί, όπως και πολλοί άλλοι. Αποτέλεσμα; Επί μήνες δεν έβλεπα το σωστό αυτοκίνητο παρκαρισμένο σχεδόν ποτέ εκεί. Μετά ξεκίνησα να βλέπω αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες. 1 μήνα μετά βλέπω ΜΟΝΟ το προβλεπόμενο αυτοκίνητο παρκαρισμένο εκεί. ΖΩΑ είμαστε όλοι... Βέβαια μία φορά που πάρκαρα πίσω του, βγήκε από μέσα μια εντελώς ΟΚ κυρία και έβγαλε από τα πίσω καθίσματα 2 εντελώς κινητικά ΟΚ παιδάκια και πήγαν περπατώντας εντελώς φυσιολογικά στο σπίτι τους.........
nightwalker1990 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Στις 4/3/2019 στις 9:31 ΠΜ, achilles_g_ είπε Υπάρχει κ αυτή η λύση. https://www.viralnet.gr/mobile/permalink/3809.html Οι stop a doucheb@g (σόρρυ που το έγραψα ολόκληρο) κάνουν πολύ καλή δουλειά πάντως, φαντάσου κι εσύ και όλοι μας να φτιαχτούν τέτοιες ομάδες εδώ στο Ελλάντα, πόσες κλήσεις θα πέφτουν βροχή, (σαφώς και σφαλιάρες μες το πρόγραμμα είναι) διπλώματα, πινακίδες θ'αφαιρούνται κλπ κλπ... Ευτυχώς εμείς στην γειτονιά που μένω γνωριζόμαστε οι περισσότεροι μεταξύ μας και παρκάρει ο καθένας έξω απ'το σπίτι του και είμαστε κομπλέ
KilliK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) σκηνικο που μου ειχε διηγηθει φιλος πριν χρονια. το σπιτι του ειναι μονοκατοικια με δικο τους γκαραζ. ενα πρωι ηταν να παει ο πατερας του δουλεια, αλλα καποιος ειχε αφησει το αμαξι του παρκαρισμενω εξω απο το γκαραζ τους. το οποιο ηταν καυ συχνο φαινομενο. κορναρε ο πατερας του για κανα μισαωρο, μεχρι που εμφανιζεται ο τυπος που ειχε παρατησει το αμαξι. του κανει ο πατερας του παιδιου: "μα τι πραματα ειναι αυτα;" και του απανταει ο τυπος: "ασε μας ρε φιλε, τι να μου πουμε και εμεις που δεν εχουμε δικο μας παργκιν και πρεπει να ψαχνουμε συνεχεια για μια θεση." 😁 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από KilliK
nightwalker1990 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, jmmys είπε Η αφαίρεση πινακίδων δεν βοηθάει τον άλλον αν θελει να φύγει εκείνη τη στιγμη.Εντελώς ανουσιο και κουτο μέτρο.Παραμένει εγκλωβισμένος. Γερανός χρειάζεται, όπως κανουν εξω σε τέτοιες παραβάσεις,σήκωμα,αρκετες εκατοντάδες ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλωματος.Μετα δύσκολα θα το ξανακάνει. Τέτοια εμείς γιατί δεν έχουμε εδώ?!!!!
Klausx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Έχω δει τώρα τελευταία είναι της μόδας αυτά τα κολονάκια: Αν στα πατάει καν' τους ενίσχυση από μέσα με κάποιο σκληρό υλικό π.χ ένα ράβδο σιδήρου να πέσει γέλιο!!! Στην γειτονία ήταν ένα πάρκινγκ που το κλείνανε συχνά ο τύπος το έλυσε κορνάροντας ασταμάτητα κάθε φορά δεν έχω ξανά δει να τον κλείνουνε, μιλάμε για τρελό κορνάρισμα σε φάση να βγαίνουν όλοι να δουν ποίος μα... τον έχει κλείσει χαχα
KilliK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) γιατι να εχουμε; οταν εδω οι ιδιοι οι κρατικοι αρμοδιοι για αυτα τα θεματα, δεν ξερουν τι γους γινεται; σκηνικο σε λιμανι. περιμενουμε το πλοιο. και ερχεται μια κοπελα με το αμαξι της και το παρκαρει σε ενα σημειο. ρωταει την λιμενικο που βρισκοταν εκει, αν μπορει να το αφησει εκει, για να πεταχτει να παρει καφε νομιζω. η λιμενικος της λεει αστο εκει, δεν υπαρχει προβλημα. το αφηνει η κοπελα και φευγει. μετα απο λιγο ερχεται ενας αλλος λιμενικος και βαζει τις φωνες στην συναδελφο του, διοτι βρηκε το αμαξι παρκαρισμενο στο σηεμιο αυτο. και βγαζει το μπλοκακι να κοψει κληση στο αμαξι. και εμεις που ειμασταν εκει περα και ειδαμε την ολη φαση, του λεμε οτι η συναδελφος του εκανε το λαθος και ειπε στον οδηγο να αφησει το αμαξι του εκει, και πως δεν ειναι σωστο να φαει ο οδηγος κληση διοτι δεν εφταιγε σε τιποτα. φυσικα ο λιμενικος μας αγνοησε τελειως, εβαλε την κληση και εφυγε. εντωμεταξυ η λιμενικος τσιμουδια. εδω τα stop a doucheb@g γκρουπακια πιο πιθανο ειναι να τα πανε αυτοφορω για παρενοχληση της κυκλοφοριας και των οδηγων, παρα να βαλουν προστιμα στα παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από KilliK
nightwalker1990 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, KilliK είπε γιατι να εχουμε; οταν εδω οι ιδιοι οι κρατικοι αρμοδιοι για αυτα τα θεματα, δεν ξερουν τι γους γινεται; σκηνικο σε λιμανι. περιμενουμε το πλοιο. και ερχεται μια κοπελα με το αμαξι της και το παρκαρει σε ενα σημειο. ρωταει την λιμενικο που βρισκοταν εκει, αν μπορει να το αφησει εκει, για να πεταχτει να παρει καφε νομιζω. η λιμενικος της λεει αστο εκει, δεν υπαρχει προβλημα. το αφηνει η κοπελα και φευγει. μετα απο λιγο ερχεται ενας αλλος λιμενικος και βαζει τις φωνες στην συναδελφο του, διοτι βρηκε το αμαξι παρκαρισμενο στο σηεμιο αυτο. και βγαζει το μπλοκακι να κοψει κληση στο αμαξι. και εμεις που ειμασταν εκει περα και ειδαμε την ολη φαση, του λεμε οτι η συναδελφος του εκανε το λαθος και ειπε στον οδηγο να αφησει το αμαξι του εκει, και πως δεν ειναι σωστο να φαει ο οδηγος κληση διοτι δεν εφταιγε σε τιποτα. φυσικα ο λιμενικος μας αγνοησε τελειως, εβαλε την κληση και εφυγε. εδω τα stop a doucheb@g γκρουπακια πιο πιθανο ειναι να τα πανε αυτοφορω για παρενοχληση της κυκλοφοριας και των οδηγων, παρα να βαλουν προστιμα στα παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα. Μάλλον δεν έχεις δει όλα τα βίντεο που έχουν κάνει. Σε κάποια που φώναξαν αστυνομία πέσανε κλήσεις κλπ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, KilliK said: εδω τα stop a doucheb@g γκρουπακια πιο πιθανο ειναι να τα πανε αυτοφορω για παρενοχληση της κυκλοφοριας και των οδηγων, παρα να βαλουν προστιμα στα παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα. Καλά 80% στο Stop a Douchebag είναι για οδήγηση σε πεζοδρόμιο, εμείς δεν έχουμε τέτοιο, διότι τα πεζοδρόμιά μας είναι με πλάκες κι όχι με άσφαλτο όπως στη Ρωσία. 😛 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από ThReSh 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Υπάρχει μια θέση ΑΜΕΑ κοντά στην πλατεία. Έγινε πρόσφατα σχετικα. Στην αρχη πάρκαραν αβέρτα. Φίλος δεν το πρόσεξε και το άφησε εκεί. Το βρήκε με πολύ ευγενικό χαρτί, όπως και πολλοί άλλοι. Αποτέλεσμα; Επί μήνες δεν έβλεπα το σωστό αυτοκίνητο παρκαρισμένο σχεδόν ποτέ εκεί. Μετά ξεκίνησα να βλέπω αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες. 1 μήνα μετά βλέπω ΜΟΝΟ το προβλεπόμενο αυτοκίνητο παρκαρισμένο εκεί. ΖΩΑ είμαστε όλοι... Βέβαια μία φορά που πάρκαρα πίσω του, βγήκε από μέσα μια εντελώς ΟΚ κυρία και έβγαλε από τα πίσω καθίσματα 2 εντελώς κινητικά ΟΚ παιδάκια και πήγαν περπατώντας εντελώς φυσιολογικά στο σπίτι τους......... τετοια φαση εχω κ γω στη γειτονια μου. το παιδακι εχει νοητικο θεμα, αλλα απο κινηση ειναι καλυτερος κ απο μενα. παρ αυτα εχουν θεση παρκινγκ. δεν μ απασχολει ιδιαιτερα σιγα τα ωα, αλλα ρε γαμωτο σε τι μπανανια ζουμε, καμια λογικη σε κανενα επιπεδο. μονο προχειροτητες..
vasilllis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Στις 4/3/2019 στις 8:12 ΠΜ, G.bar είπε Πρόσφατα μου είχε κλεισει κάποιος το γκαράζ με το αυτοκίνητο μου μέσα. Είπα να ακολουθήσω τη νόμιμη οδό και πηρα την αστυνομία.. 3 φορές, για να έρθουν μετά απο 3 ώρες και να τον γραψουν 20 ευρώ. http://drivingschool.gr/nomothesia/paravaseis/poines05.htm 40€ ειναι και αφαιρεση πινακιδων.Αν κατεβει εκεινη την στιγμη και αφαιρεση διπλωματος για 10 μερες.Πιστευω ειναι και η μοναδικη λυση σε αυτο το προβλημα.Στις αρχες και εγω ετσι την ειχα πατησει.Μια παρκαρε ο ενας για 5λεπτα μια ο αλλος για 10.μια ο τριτος διπλα ειμαι.Μια εβδομαδα λοιπον καλουσα 100 συνεχεια επεσαν καμια 10ρια κλησεις και απο τοτε δεν το αφηνει κανεις. 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το σήμα αυτό είναι παράνομο, νόμιμο θα ήταν μόνο στην περίπτωση που έγραφε πάνω του αριθμό απόφασης δήμου. Η τροχαία μπορεί να δώσει κλήση(μόνο κλήση, δεν θα το σηκώσει) μόνο εφόσον έχει παρκάρει σε σημείο που απαγορεύεται. φιλε μου δεν θελω καμια αποφαση του δημου για να μπω στο νομιμο parking που πληρωνω δημοτικα τελη λες και ειναι σπιτι.Αυτο που πρεπει να εχει ειναι σημα ωστε να ειναι ενημεροι οι οδηγοι οτι παρκαρει αυτοκινητο.
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, vasilllis είπε φιλε μου δεν θελω καμια αποφαση του δημου για να μπω στο νομιμο parking που πληρωνω δημοτικα τελη λες και ειναι σπιτι.Αυτο που πρεπει να εχει ειναι σημα ωστε να ειναι ενημεροι οι οδηγοι οτι παρκαρει αυτοκινητο. Φίλε μου μην μπερδεύεσαι, εσύ φυσικά και δεν χρειάζεσαι καμιά απόφαση του δήμου για να μπεις στο parking σου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είπα πως η τροχαία ΔΕΝ μπορεί να βεβαιώσει παράβαση χωρίς τέτοια απόφαση.
focused111 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Βασιλη (συνονοματε 😁) ο joshua καλα τα λεει, γιατι δε γινεται να ερχεται η αστυνομια να κοβει κλησεις για παρανομο παρκαρισμα σε παρκαρισμενο αυτοκινητο μπροστα απο πινακιδα για parking, και να μην υπαρχει γκαραζ εκει. Τα εγραψα μπερδεμενα αλλα πιστευω καταλαβες τι εννοω? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις