Eλληνας Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, santac είπε βοηθάει διότι μπορεί μεν να του είναι αδύνατο να φύγει αλλά την επόμενη φορά ο τύπος θα το σκεφτεί να παρκάρει πάλι εκεί. δυστυχώς μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι περισσότεροι Αν εχει πινακίδες,δίπλωμα για να το ξανα κανει😛
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Παιδιά ωραια όλα αυτά που λέτε,και συμφωνω απόλυτα,αλλά δυστηχως ακόμα τουλαχιστον εφαρμοζεται σπάνια.Κάντε μια βόλτα στους δρόμους και δείτε πόσες θέσεις ΑΜΕΑ και ράμπες πεζοδρομίων είναι ελεύθερες.
Giannhs aibalhs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Το γκαράζ ειναι εντελώς νόμιμο και δηλωμένο και ο βλαμμένος παει και το βάζει ακριβώς απο έξω και περιμένει κάθε φορά να τον ψάχνω και να του λεω να το πάρει για να βγω.Η γιαγιά δεν εχει κινητικά προβλήματα απλά τελευταία εχει πεσει πολυ σωματικά και πρεπει να την τρέχω σε νοσοκομεία (με λίγα λογια ειναι στα τελευταία της και κάθε φορά πρεπει να ψάχνω τον μαλακ.... να πάρει το αμαξι του για να την παω σε νοσοκομειο κτλ) αλλα εκτός αυτού ειναι κουραστικό να χτυπάω κουδούνια και να περιμενω να κατέβει για να φύγω.Τωρα ως προς αστυνομίες και τέτοια διστάζω να μπλεχτω γιατι ο γείτονας δεν ειναι και το καλύτερο παιδι, καταλαβαίνετε.....οποτε όσο μπορώ να μην εχω καυγάδες μαζι του τους αποφεύγω αλλα εχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Αν φοβάσαι τον τύπο επειδή είναι υπόκοσμος και μαφια,τότε παρκαρε το και εσύ απέξω όταν πας.Αν και τέτοιοι τυποι σέβονται συνήθως όταν τους εξηγήσεις την κατάσταση σου,και δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα. Αν είναι απλα κανένας ψευτονταης,έτσι φαντάζομαι,για να κάνει ετσξ,αστυνομία κανονικά.Αν πάλι φοβάσαι, συνεχίζει η κατασταση σου όπως είναι τώρα.
Giannhs aibalhs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Φιλε....δεν ειναι κανένας σοβαρός μαφιόζος,ειναι απλά ένας βλαμμένος που απλά δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει πχ είχε μαλώσει με εναν γείτονα επειδή το παιδι του που εχει σύνδρομο νταουν τον έβρισε και αυτος επειδή το πήρε τοοοσο πάνω του πήγε και του έσπασε τα παράθυρα του αμαξιού δηλαδή τοσο μυαλό εχει, απλά το δυστύχημα ειναι ότι με τέτοιο iq δεν μπορείς να συνεννοηθείς και εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ειναι να παρω τροχαία να τελειώνω, να ερθει να του το σηκώσει γιατι πήγα πήρα και το σήμα no parking και το έβαλα στο γκαράζ για αυτόν τον βλακα,αλλα μετα σκέφτηκα εχει πλακα να κανει και σε εμένα καμια χαζομάρα μετα και να τρέχουμε , εχω που εχω τα προβλήματα μου να τρέχω και με τον παπαρα
KilliK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 παρκαρε το δικο σου αμαξι εξω απο το δικο σου γκαραζ. Problem solved. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Έχεις το δικαιο και το νόμο με το μέρος σου.Επειδή λες το κανει συνεχώς, εσύ κρινεις αν θα αφήσεις εναν τραμπούκο να σε κανει ότι θελει.Προφανώς βρήκε εσένα και τα κάνει αυτά επειδή δεν αντιδρας,συγγνώμη δηλαδή.Και έχεις και το νομο με το μέρος σου. Εγώ θα καλούσα συνέχεια αστυνομία.
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Giannhs aibalhs είπε Φιλε....δεν ειναι κανένας σοβαρός μαφιόζος,ειναι απλά ένας βλαμμένος που απλά δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει πχ είχε μαλώσει με εναν γείτονα επειδή το παιδι του που εχει σύνδρομο νταουν τον έβρισε και αυτος επειδή το πήρε τοοοσο πάνω του πήγε και του έσπασε τα παράθυρα του αμαξιού δηλαδή τοσο μυαλό εχει, απλά το δυστύχημα ειναι ότι με τέτοιο iq δεν μπορείς να συνεννοηθείς και εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ειναι να παρω τροχαία να τελειώνω, να ερθει να του το σηκώσει γιατι πήγα πήρα και το σήμα no parking και το έβαλα στο γκαράζ για αυτόν τον βλακα,αλλα μετα σκέφτηκα εχει πλακα να κανει και σε εμένα καμια χαζομάρα μετα και να τρέχουμε , εχω που εχω τα προβλήματα μου να τρέχω και με τον παπαρα Το σήμα αυτό είναι παράνομο, νόμιμο θα ήταν μόνο στην περίπτωση που έγραφε πάνω του αριθμό απόφασης δήμου. Η τροχαία μπορεί να δώσει κλήση(μόνο κλήση, δεν θα το σηκώσει) μόνο εφόσον έχει παρκάρει σε σημείο που απαγορεύεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δηλωμένο γκαραζ είναι λέει. 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το σήμα αυτό είναι παράνομο, νόμιμο θα ήταν μόνο στην περίπτωση που έγραφε πάνω του αριθμό απόφασης δήμου. Η τροχαία μπορεί να δώσει κλήση(μόνο κλήση, δεν θα το σηκώσει) μόνο εφόσον έχει παρκάρει σε σημείο που απαγορεύεται. Οποτε δεν ισχυει τίποτα απο αυτά που λες.
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Δηλωμένο γκαραζ είναι λέει. Αυτό είναι αδιάφορο για την τροχαία. Η τροχαία πριν δώσει κλήση δεν ζητάει ούτε άδειες από πολεοδομία, ούτε Ε9, ούτε κάτι άλλο σχετικό, απλά τη σήμανση ελέγχει. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Joshua21
Giannhs aibalhs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Για το σήμα που λες ειχα παει στο δήμο και το πήρα με άδειες σπιτιού κτλ δεν το παίρνεις και το βαζεις ετσι απλά μεχρι και ημερομηνία έκδοσης αναγράφεται Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Giannhs aibalhs
christopher0016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Giannhs aibalhs είπε Το γκαράζ ειναι εντελώς νόμιμο και δηλωμένο και ο βλαμμένος παει και το βάζει ακριβώς απο έξω και περιμένει κάθε φορά να τον ψάχνω και να του λεω να το πάρει για να βγω.Η γιαγιά δεν εχει κινητικά προβλήματα απλά τελευταία εχει πεσει πολυ σωματικά και πρεπει να την τρέχω σε νοσοκομεία (με λίγα λογια ειναι στα τελευταία της και κάθε φορά πρεπει να ψάχνω τον μαλακ.... να πάρει το αμαξι του για να την παω σε νοσοκομειο κτλ) αλλα εκτός αυτού ειναι κουραστικό να χτυπάω κουδούνια και να περιμενω να κατέβει για να φύγω.Τωρα ως προς αστυνομίες και τέτοια διστάζω να μπλεχτω γιατι ο γείτονας δεν ειναι και το καλύτερο παιδι, καταλαβαίνετε.....οποτε όσο μπορώ να μην εχω καυγάδες μαζι του τους αποφεύγω αλλα εχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι Πω έχεις μπλέξει με μεγάλο μλκ.. αφού δεν θέλεις να τσακωθείς μαζί του κάνε το εξης μην παρκάρεις στο γκαράζ σού άφησε το έξω αφού έχεις χώρο έτσι ώστε να μπορείς να φεύγεις και κάθε φορά που σου κλείνει το πάρκινγκ καλεις το 100 να του κόβει κλήσεις συνέχεια μέχρι να μην τον ξαναπαρκαρει. Από ότι καταλαβαίνω κάνει ότι θέλει ο τύπος αλλά και εσύ δεν του έχεις κόψει τον αέρα τον φοβάσαι; Δεν χρειάζεται να τον ψάχνεις να βγάλεις το αμάξι σού έξω από το πάρκινγκ σού έλεος δηλαδή. Πρέπει να του κόψεις τον αέρα δεν χρειάζεται Ευγενία ούτε να τον ψάχνεις για να βγεις έξω από το σπίτι σου.. μα καλά πως το ανέχεσαι;
Giannhs aibalhs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Φιλε άστο το τι νεύρα ειχα....Τις προάλλες άρχισε να τρέμει η γιαγιά να νομίζω ότι θα μου μείνει στα χερια και τον περίμενα να βγαλει το αμαξι για να φύγω.Αλλα τέλος πάντων και εγώ σκεφτομαι να φωνάξω το 100 να του το σηκώσουν και να τελειώνω και μετα ότι ειναι να γινει ας γινει, τουλάχιστον θα το χαρώ
primeragt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Giannhs aibalhs είπε Φιλε άστο το τι νεύρα ειχα....Τις προάλλες άρχισε να τρέμει η γιαγιά να νομίζω ότι θα μου μείνει στα χερια και τον περίμενα να βγαλει το αμαξι για να φύγω.Αλλα τέλος πάντων και εγώ σκεφτομαι να φωνάξω το 100 να του το σηκώσουν και να τελειώνω και μετα ότι ειναι να γινει ας γινει, τουλάχιστον θα το χαρώ Σε παρομοια κατασταση φιλου μου ηρθε η αστυνομια γιατι την καλεσε ο παρανομος γειτονας (οπως εσενα) γιατι ο φιλος μου ειχε βγει εκτως εαυτου και ηταν πανω στην προφη του οχηματος οριομενος και φωναζωντας "βγες ρε π#*Σ%η με το κολαμαξο θα πεθανει ο παπους" και ο αλλος ειχε κανει το παγωνι. Τουλαχιστον του δωσαν δικιο και το σηκωσαν οπως ειναι. Δεν σου λεω να κανεις αυτο αλλα προφασισου και συ 2-3 φορες λογους υγειας μπας και φιλωτιμηθουν και το σηκωσουν οπως ειναι.
christopher0016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Giannhs aibalhs είπε Φιλε άστο το τι νεύρα ειχα....Τις προάλλες άρχισε να τρέμει η γιαγιά να νομίζω ότι θα μου μείνει στα χερια και τον περίμενα να βγαλει το αμαξι για να φύγω.Αλλα τέλος πάντων και εγώ σκεφτομαι να φωνάξω το 100 να του το σηκώσουν και να τελειώνω και μετα ότι ειναι να γινει ας γινει, τουλάχιστον θα το χαρώ Αφού είναι δύσκολη η κατάσταση με την γιαγια φώναζε όταν φεύγεις τό 100 συνέχεια να τον γράφουν και να το σηκώσουν κάποια στιγμή.. αλλά φίλε μην τον αφήνεις έτσι τέτοιοι τύποι είναι θρασυσειλοι και δεν σέβονται τίποτα όσο τον αφήνεις τόσο θα σπάνε τα νεύρα σού Μην τον φοβάσαι πάντως δώστου να καταλάβει ότι είναι τυχερός που δεν του χεις κάνει κατι ακόμη επειδή εχεις αρωστο άνθρωπο.. πιάσε τον όταν λείπει η γιαγιά και πες του .. καλά ρε φίλε τόσα πάρκινγκ έχει εδώ γύρω κάτω από το σπίτι μου το βάζεις;; Τι εκμεταλλευεσαι ότι έχω αρωστο άνθρωπο και δεν στο έχω πάρει με την όπισθεν ακόμη; Η ότι δεν φώναξα γερανό να στο μαζέψει που κλείνεις το νόμιμο πάρκινγκ μου ... Κάπως έτσι κόψε του τον αέρα και εάν δεν πάρει από λόγια κάθε μέρα καλεις τροχαία
Προτεινόμενες αναρτήσεις