overpower Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, xgol είπε Ναι αλλα χ3ονοβορα + εκτελωνισμος στη μεση. Οταν εχεις να κανεις με εγγυηση για εκτος ΕΕ, συμπληρωνεις φορμα σχετικα με το τελωνειο για να μην περασει. Οσο για το χρονοβορα, δεν νομιζω. Απο Ελλαδα θα φυγει σχετικα γρηγορα και λογικα η USPS δεν εχει καμια σχεση με ΕΛΤΑ, οποτε δεν θα αργησει να φτασει αμαζον. Οσες φορες ετυχε να στειλω κατι εκτος Ελλαδας, εφυγε αρκετα γρηγορα. Προβλημα υπαρχει σε αυτα που μπαινουν τελωνειο.
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε 97 βαθμούς? Μήπως bug από την εφαρμογή που το είδες? Δοκίμασε το hwinfo64 Το συγκεκριμένο φαίνεται να τους χτυπάει στα αλήθεια . Ακόμα και σε βάση με 4 ανεμιστήρες θα σου κάνει throtling μετά από ώρα ;
Lecter D Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Οχι 97 ... χωρίς bug . Βέβαια ξανα λεω δεν το παίρνεις χαμπάρι οτι εισαι σε τοσους βαθμους αν δεν το βλεπεις σε προγραμμα. 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Το συγκεκριμένο φαίνεται να τους χτυπάει στα αλήθεια . Ακόμα και σε βάση με 4 ανεμιστήρες θα σου κάνει throtling μετά από ώρα ; Throw δεν είχα δει ποτε , αλλα μαξ κανένα 2-3 ωρες να έχω παίξει σερι . με το μπακάλικο Under που του έκανα απο 95 πήγε στους 78-82 . Στα 1000ε δεν νομίζω να έχει ανταγωνιστή , legion και g3-g5 dell που εχω συγκρίνει οθόνες από κοντά η διαφορά είναι αισθητή .
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, Lecter D είπε Οχι 97 ... χωρίς bug . Βέβαια ξανα λεω δεν το παίρνεις χαμπάρι οτι εισαι σε τοσους βαθμους αν δεν το βλεπεις σε προγραμμα. Throw δεν είχα δει ποτε , αλλα μαξ κανένα 2-3 ωρες να έχω παίξει σερι . με το μπακάλικο Under που του έκανα απο 95 πήγε στους 78-82 . Στα 1000ε δεν νομίζω να έχει ανταγωνιστή , legion και g3-g5 dell που εχω συγκρίνει οθόνες από κοντά η διαφορά είναι αισθητή . Φίλε σε τέτοιες θερμοκρασίες ψήνεις αγριογούρουνο 😂😂😂 καλύτερα να κατεβάσεις τον επεξεργαστή λίγο γιατί με τον χρόνο θα τα τινάξει 1
Lecter D Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Φίλε σε τέτοιες θερμοκρασίες ψήνεις αγριογούρουνο 😂😂😂 καλύτερα να κατεβάσεις τον επεξεργαστή λίγο γιατί με τον χρόνο θα τα τινάξει Δες το θετικά , φέτος δεν χρειάστηκα θέρμανση . 😂 Πέρα απο την πλάκα , τα 80 τα χτυπάει εύκολα αλλά ως εκεί . και ο q9600 που έχω εδώ και μια 10ετια τα 80-90 τα τράβαγε έτσι και δεν έχει πάθει τίποτα .
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Lecter D είπε Δες το θετικά , φέτος δεν χρειάστηκα θέρμανση . 😂 Πέρα απο την πλάκα , τα 80 τα χτυπάει εύκολα αλλά ως εκεί . και ο q9600 που έχω εδώ και μια 10ετια τα 80-90 τα τράβαγε έτσι και δεν έχει πάθει τίποτα . Τα καινούργια είναι λίγο ποιο ευαίσθητα και το λάπτοπ έχει γενικά όλα τα τσιπάκια πάνω ακόμα και ο HDD δίνει πολύ μεγάλη θερμοκρασία στα στα υπόλοιπα μέρη ενώ οι SSD δεν έχουν τέτοιο θέμα (αυτό το λέω με βάση πείρας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα