LASERPEWPEW Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.com/gp/product/B07CTHLX8C FHD IPS w/ 144Hz Refresh Rate, Intel 6-Core i7-8750H, Overclockable GeForce GTX 1060 6GB, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD σκρουτζ στα 1500, δεν ξέρω τίποτα για το λάπτοπ όποιος έχει να προσθέσει λεπτομέρειες ας το κάνει..πρώτη φορά βλέπω τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά σε αυτά τα χρήματα. Επίσης έχει και Fortnite bundle + Intel Ultimate Gaming Software Code Πληρώνετε σε usd Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από matrixxx 1
astrolabos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Αναφορά σε κείμενο You won't be charged additional fees if the actual Import Fees exceed the Import Fees Deposit we estimated. For items sold by Amazon Marketplace sellers, please check the seller's policies. wtf? Μόνο $135 import fees?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν βλεπω και πολυ καλες αξιολογησεις απο το link της amazon. πολλοι μιλουν για thermal throttling και shutdowns και γενικα χαλια αξιολογησεις Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από tsoukalasKaminia
xristoslet Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 51 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Δεν βλεπω και πολυ καλες αξιολογησεις απο το link της amazon. πολλοι μιλουν για thermal throttling και shutdowns και γενικα χαλια αξιολογησεις Ναι, από οτι φαίνεται έχει θέματα θερμοκρασιών στα games, από οτι λένε στο forum της acer για να λυθεί το πρόβλημα θέλει undervolt ή αντικατάστασης θερμοαγώγιμης(για όποιον έχει όρεξη για ξεβιδώματα) ή αίτηση επισκευής από την acer. Αλλά σε γενικές γραμμές αν λυθεί αυτό το πρόβλημα των θερμοκρασιών, σε όλα τα υπόλοιπα ειναι καλό για την τιμή του.
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Για να φτάσεις το cpu θέλει λύσιμο όλο το μηχάνημα αν είναι κάτω από τα WSAD keys που βραζει ?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Παιδιά μάπα μου φαίνεται το καρπούζι. Διάβασα όλες τις αρνητικές αξιολογήσεις και δεν βρήκα ούτε μια από αυτές υπερβολή.
Roku123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Οντως παραξενο τοσο λιγο τελωνειο, τοσα ειναι για μια καρτα γραφικων στα 400
karatzes Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, rakeesh είπε Μήπως ο εκτελωνισμός γίνετε σε άλλη χώρα της ΕΕ? Πάντως ένας acer (άλλο μοντέλο) που περιμένω αυτές τις μέρες, το tracking δείχνει ότι έρχεται μέσω Κολωνίας (Γερμανία). Δεν ξέρω αν γίνεται εκεί και ο εκτελωνισμός.
telis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, xgol είπε Το ερωτημα είναι, αν χρειαστεις εγγυηση τι κάνεις. Από Amazon? Υπάρχει καλύτερη; 4 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, xgol είπε Το ερωτημα είναι, αν χρειαστεις εγγυηση τι κάνεις. Amazon = ότι καλύτερο υπάρχει σε εγγύηση Δεν είναι τυχαία No1
Lecter D Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Επιτρέψτε μου να μιλήσω ως κάτοχος το τελευταίο 3 μηνο σχεδόν . Η οθόνη και η φωτεινότητα είναι σχεδόν άριστη . Στα παιχνίδια ανεβάζει όντως θερμοκρασία , αλλά με ένα undervolt ήρθε στα οκ του . Καλή ποιότητα κατασκευής το σασι . Να αναφέρω επίσης οτι αν και έχει πιάσει 97c το cpu ενω το είχα πανω στα ποδια μου δεν ένιωσα ποτέ να καίγεται το λαπτοπ , ούτε και τα πλήκτρα (όπως σε άλλο λαπτοπ που ειχα) . Shutdown δεν μου έχει κάνει ποτέ όπως γράφουν πανω , και γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα πλην ενα θεματακι με το blue-tooth και τα ασύρματα ακουστικά που προκαλούν ενα μικρο λαγκ χωρίς να έχω καταλάβει το γιατί ακόμα . Η μπαταριά δεν κρατάει πάνω απο 3 ώρες με φουλ φωτεινότητα (χωρίς gaming εννοείται το 3ωρο ) Το βαρος του τροφοδοτικού ειναι αρκετο , κ τα 2 μαζι πιάνουν τα 3 κιλά σχεδόν . Ότι άλλο χρειαστείτε για το λαπτοπ ευχαρίστως να σας βοηθήσω . Ήρθε σε 4 μέρες από Αμερικη , πέρασε τελωνείο αλλά ήταν όλα πληρωμενα (προσοχή σε οποίον το παραγγείλει να ανοίξει το EORI ) ** επειδή το δικό μας τελωνείο καθυστέρησε κάποιες μέρες και δεν παραδόθηκε το λαπτοπ την ήμερα που έλεγε μου έγινε επιστροφή 67ε απο την αμαζον . ** 2
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, Lecter D είπε Επιτρέψτε μου να μιλήσω ως κάτοχος το τελευταίο 3 μηνο σχεδόν . Η οθόνη και η φωτεινότητα είναι σχεδόν άριστη . Στα παιχνίδια ανεβάζει όντως θερμοκρασία , αλλά με ένα undervolt ήρθε στα οκ του . Καλή ποιότητα κατασκευής το σασι . Να αναφέρω επίσης οτι αν και έχει πιάσει 97c το cpu ενω το είχα πανω στα ποδια μου δεν ένιωσα ποτέ να καίγεται το λαπτοπ , ούτε και τα πλήκτρα (όπως σε άλλο λαπτοπ που ειχα) . Shutdown δεν μου έχει κάνει ποτέ όπως γράφουν πανω , και γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα πλην ενα θεματακι με το blue-tooth και τα ασύρματα ακουστικά που προκαλούν ενα μικρο λαγκ χωρίς να έχω καταλάβει το γιατί ακόμα . Η μπαταριά δεν κρατάει πάνω απο 3 ώρες με φουλ φωτεινότητα (χωρίς gaming εννοείται το 3ωρο ) Το βαρος του τροφοδοτικού ειναι αρκετο , κ τα 2 μαζι πιάνουν τα 3 κιλά σχεδόν . Ότι άλλο χρειαστείτε για το λαπτοπ ευχαρίστως να σας βοηθήσω . Ήρθε σε 4 μέρες από Αμερικη , πέρασε τελωνείο αλλά ήταν όλα πληρωμενα (προσοχή σε οποίον το παραγγείλει να ανοίξει το EORI ) ** επειδή το δικό μας τελωνείο καθυστέρησε κάποιες μέρες και δεν παραδόθηκε το λαπτοπ την ήμερα που έλεγε μου έγινε επιστροφή 67ε απο την αμαζον . ** 97 βαθμούς? Μήπως bug από την εφαρμογή που το είδες? Δοκίμασε το hwinfo64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα