evam1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Αναβω το nuc, (win 10) δεν κανει εκκινηση και μου βγαζει μηνυμα "εξοικονομηση ενεργειας" και φυσικα δεν ανοιγει με τιποτα. Ίσως να έχω βάλει ρύθμιση για εξοικονόμηση ενέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θυμάμαι πάντως να έχω κάνει κάτι τέτοιο. Είναι δυνατή η ακύρωση της ρύθμισης ώστε να πάρει μπρος, αφού δεν ξέρω καν για πόσο χρόνο είναι, πιθανώς, ρυθμισμένο ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δεν υπαρχει ρυθμιση εξοικονομησης ενεργειας που να μην σε αφηνει να ανοιξεις τον υπολογιστη, ηθελημενα τουλαχιστον. Κρατα πατημενο το power button για 10 δευτερολεπτα και ανοιξε το παλι, αλλιως βγαλε το απο το ρευμα και μετα απο λιγο δοκιμασε παλι να το ξεκινησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evam1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Σε ευχαριστώ. Δοκίμασα πολλές φορές μα τίποτα. Μόνο τελευταία άρχισε να αναβοσβήνει η ένδειξη "εξοικονόμηση ενέργειας " στην οθόνη ενώ πριν ήταν σταθερή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ότι να ναι... Αυτό στο βγάζει η οθόνη σου αυτοτελώς, όχι το pc! Σημαίνει ότι δεν λαμβάνει σήμα από το pc και μπαίνει σε stand by mode, δηλαδή σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evam1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δοκιμασα σε τρεις οθονες, οι δυο με hdmi η μια με vga. Οι δυο δεν επαιξαν, η μια πηρε σημα. Την βαζω παλι χθες να παιξει, μα δεν δειχνει τιποτα. Αυτο που παρελειψα να πω ειναι οτι, λογω βλαβης της hdmi του nuc χρησιμοποιω την dp εξοδο του με αντιστοιχους ανταπτορες. Να επαθαν ζημια ταυτοχρονα και οι δυο ανταπτορες (απο dp σε hdmi/vga) ή η εξοδος dp; Μα τοτε πως εδειξε σημα vga για λιγες ωρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μα πως ήμουν καλά πριν αρρωστήσω; 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evam1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δεν βοηθας ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evam1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Τελικα ΔΕΝ ειναι θεμα "παροχης" σηματος απο το nuc, μα διεπαφων των οθονων, αφου με vga που δοκιμασα πότε ΟΚ πότε οχι, αναλογα με την πιεση στο καλωδιο/εισοδο. Μπερδεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα