Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την εξοικονόμηση ενέργειας σε Windows 10

evam1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναβω το nuc, (win 10) δεν κανει εκκινηση και μου βγαζει μηνυμα "εξοικονομηση ενεργειας" και φυσικα δεν ανοιγει με τιποτα. Ίσως να έχω βάλει ρύθμιση για εξοικονόμηση ενέργειας για μεγάλο χρονικό διάστημα,  δεν θυμάμαι πάντως να έχω κάνει κάτι τέτοιο. Είναι δυνατή η ακύρωση της ρύθμισης ώστε να πάρει μπρος, αφού δεν ξέρω καν για πόσο χρόνο είναι,  πιθανώς,  ρυθμισμένο ετσι; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει ρυθμιση εξοικονομησης ενεργειας που να μην σε αφηνει να ανοιξεις τον υπολογιστη, ηθελημενα τουλαχιστον. Κρατα πατημενο το power button για 10 δευτερολεπτα και ανοιξε το παλι, αλλιως βγαλε το απο το ρευμα και μετα απο λιγο δοκιμασε παλι να το ξεκινησεις.

Σε ευχαριστώ.  Δοκίμασα πολλές φορές μα τίποτα.  Μόνο  τελευταία  άρχισε να αναβοσβήνει  η ένδειξη "εξοικονόμηση ενέργειας " στην οθόνη ενώ πριν ήταν σταθερή. 

Ότι να ναι... Αυτό στο βγάζει η οθόνη σου αυτοτελώς, όχι το pc! Σημαίνει ότι δεν λαμβάνει σήμα από το pc και μπαίνει σε stand by mode, δηλαδή σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας.

Δοκιμασα σε τρεις οθονες, οι δυο με hdmi η μια με  vga. Οι δυο δεν επαιξαν, η μια πηρε σημα. Την βαζω παλι χθες να παιξει, μα δεν δειχνει τιποτα. 

Αυτο που παρελειψα να πω ειναι οτι, λογω βλαβης της hdmi του nuc χρησιμοποιω την dp εξοδο του με αντιστοιχους ανταπτορες. Να επαθαν ζημια ταυτοχρονα και οι δυο ανταπτορες (απο dp σε hdmi/vga) ή η εξοδος  dp; Μα τοτε πως εδειξε σημα  vga για λιγες ωρες;

Τελικα ΔΕΝ ειναι θεμα "παροχης" σηματος  απο το nuc, μα διεπαφων των οθονων, αφου με vga που δοκιμασα πότε ΟΚ πότε  οχι, αναλογα με την πιεση στο καλωδιο/εισοδο. Μπερδεμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...