robievan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, μου έσπασε η οθόνη του Xs μου μετά από πτώση το πολύ 50cm. Δε φαίνεται να πειράχτηκε το digitizer. Το κινητό είναι αγορασμένο από Wind πριν ένα μήνα. Η ερώτηση είναι αξίζει να πάω για αλλαγή οθόνης και αν ναι πόσο θα κοστίσει; Επίσης έχω ελπίδες να φύγει για αλλαγή με refurbished; Ευχαριστώ θερμά!
SaFiS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Οθόνη και Digitizer είναι ένα σώμα. Αν δεν θέλεις να χάσεις την 2ετή εγγύηση και την αδιαβροχοποίηση, αναγκαστικά θα πας στα εξουσιοδοτημένα (Document, Infoquest) με το ανάλογο κόστος. Η Wind αμφιβάλλω αν τα στέλνει εκεί, οπότε μίλα κατευθείαν με τα εξουσιοδοτημένα. Refurbished δεν θα πάρεις. Έχουν παραλάβει πλέον το μηχάνημα για την αλλαγή της οθόνης, οπότε γίνεται αλλαγή (και πριν ίσχυε το ίδιο, απλά το κινητό το έστελναν στην Ολλανδία)...
CarbonFibre Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, robievan είπε Καλησπέρα σε όλους, μου έσπασε η οθόνη του Xs μου μετά από πτώση το πολύ 50cm. Δε φαίνεται να πειράχτηκε το digitizer. Το κινητό είναι αγορασμένο από Wind πριν ένα μήνα. Η ερώτηση είναι αξίζει να πάω για αλλαγή οθόνης και αν ναι πόσο θα κοστίσει; Επίσης έχω ελπίδες να φύγει για αλλαγή με refurbished; Ευχαριστώ θερμά! 369€ έχει σε επίσημο service Ελλάδα όπως Document 1
postfire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 απο 100 ευρω στο ebay δεν ειναι μαλλον γνησια αλλα αλλο 400 αλλο 100
Yiannis87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, robievan είπε Καλησπέρα σε όλους, μου έσπασε η οθόνη του Xs μου μετά από πτώση το πολύ 50cm. Δε φαίνεται να πειράχτηκε το digitizer. Το κινητό είναι αγορασμένο από Wind πριν ένα μήνα. Η ερώτηση είναι αξίζει να πάω για αλλαγή οθόνης και αν ναι πόσο θα κοστίσει; Επίσης έχω ελπίδες να φύγει για αλλαγή με refurbished; Ευχαριστώ θερμά! κλάφτο... το "επίσημο" service της apple στην Ελλάδα είναι τραγικό -βασικά το istorm παραδέχεται πως δεν είναι επίσημο και αρμόδιο service σε αντίστοιχη περίπτωση. Αν τύχει και βρεθείς σε apple store έξω αξίζει να κάνεις αλλαγή, αλλά λογικά θα έχει αντίστοιχο κόστος, εκτός αν είχες applecare+, που δεν το προσφέρουν τα μπακάλικα εδώ... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 18 hours ago, postfire said: απο 100 ευρω στο ebay δεν ειναι μαλλον γνησια αλλα αλλο 400 αλλο 100 Και μετά έχεις μια αηδία για οθόνη που δεν έχει καμία σχέση με την original... 😛 Αλήθεια η Wind δεν έδινε τα iphones με ετήσια ασφάλιση για θραύση, κλοπή κλπ όπως η vodafone?
CheOnWeb Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 46 minutes ago, Yiannis87 said: κλάφτο... το "επίσημο" service της apple στην Ελλάδα είναι τραγικό -βασικά το istorm παραδέχεται πως δεν είναι επίσημο και αρμόδιο service σε αντίστοιχη περίπτωση. Αν τύχει και βρεθείς σε apple store έξω αξίζει να κάνεις αλλαγή, αλλά λογικά θα έχει αντίστοιχο κόστος, εκτός αν είχες applecare+, που δεν το προσφέρουν τα μπακάλικα εδώ... Αν το παραδέχεται και η ίδια, γιατί είναι «τραγικό»; Υπάρχουν και οι iSystem-Document. Το AppleCare+ δεν το φέρνουν τα “μπακάλικα” ή δεν το διαθέτει η ίδια η Apple?
Yiannis87 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Το AppleCare+ δεν το φέρνουν τα “μπακάλικα” ή δεν το διαθέτει η ίδια η Apple? Και τα 2 λογικά. Η infoquest δεν είναι apple, οπότε δεν μπορεί να παρέχει applecare+. To ότι η Apple εκπροσωπείται από infoquest (istorm) είναι φαντάζομαι επιλογή και συμφέρον και των 2 εταιρειών. Πάντως σε εξειδικευμένα services και issues από όσο ξέρω η infoquest (istorm) κάνει την πάπια... ενώ συγκκριμένους κωδικούς και προιόντα η infoquest (istorm) δεν τους φέρνει απευθείας από Apple αλλά από ξένους premium resellers σαν και αυτή. Οπότε ναι μπακάλικο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Yiannis87 1
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, postfire είπε απο 100 ευρω στο ebay δεν ειναι μαλλον γνησια αλλα αλλο 400 αλλο 100 Αν εννοεις να την αλλαξει μονος του,το θεμα ειναι οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα η αλλαγη στα Iphone για να τα ανοιξεις για να αλλαξεις την οθονη. Και ασε που θα χασει και την εγγυηση,και την αδιαβροχοποιηση και μπορει να γινει και χειροτερη ζημια που να κοστιζει παραπανω(ή να εχει γινει ηδη και να μην το γνωριζουμε). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα