skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Πολύ χρήσιμο document (με 18000 GitHub stars παρακαλώ) για Javascript. https://mbeaudru.github.io/modern-js-cheatsheet/ 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Ωραία, βρήκα τι θα διαβάζω στην τουαλέτα την ερχόμενη εβδομάδα.
ktf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, elorant είπε Ωραία, βρήκα τι θα διαβάζω στην τουαλέτα την ερχόμενη εβδομάδα. Έχει καταντήσει γραφικό αυτό το κράξιμο. Αν έχεις καμιά καλύτερη επιλογή για frontend, εμπρός. Η μήπως ήταν καλύτερα τα java applets, το active x και η flash? Υπάρχει μια ανάγκη για web apps και αυτήν την στιγμή η καλύτερη επιλογή είναι αυτή. Δεν είναι τέλεια επιλογή αλλά δεν αξίζει τόσο κράξιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δεν έκραξα κανέναν. Να κόψεις τους πολλούς καφέδες γιατί σε πειράζουν στα νεύρα.
ktf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 37 λεπτά πριν, elorant είπε Δεν έκραξα κανέναν. Να κόψεις τους πολλούς καφέδες γιατί σε πειράζουν στα νεύρα. Μάλλον το αντίθετο, δεν είχα πιει ακόμα τον πρωινό μου καφέ. Φαίνεται το διάβασα τελείως ανάποδα... Να με συγχωράς αλλά έχω μπλέξει σε τέτοιες συζητήσεις πολύ συχνά τελευταία και μου βγαίνει πλέον η αγανάκτηση.
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, elorant είπε Δεν έκραξα κανέναν. Να κόψεις τους πολλούς καφέδες γιατί σε πειράζουν στα νεύρα. Μάλλον η χώρα φταίει. Μιας και είναι φτιαγμένα όλα ανάποδα και χαοτικά, λογικά στον μέσο πολίτη θα συμβαίνουν καθημερινά τουλάχιστον 5-10 φορές πράγματα που του σπάνε τα νεύρα. Βάλε μέσα και την έλλειψη βασικής παιδείας που θα έδινε κάποια minimum standards συμπεριφοράς και έδεσε το γλυκό. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από skiabox
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Εντάξει, υποθέτω ότι στη λογική πως στην τουαλέτα διαβάζουμε μέχρι και τις οδηγίες από το απορρυπαντικό για να περάσει η ώρα μπορεί κάποιος να θεωρήσει το σχόλιο μου υποτιμητικό.
Predatorkill Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, elorant είπε διαβάζουμε μέχρι και τις οδηγίες από το απορρυπαντικό για να περάσει η ώρα Ειχα φτιαξει app γι αυτο οταν πειραματιζομουν με τη react native https://play.google.com/store/apps/details?id=com.back.toiletlabels Μη τη κατεβασετε εχω ριξει τον σερβερ δε παιζει 😎
Predatorkill Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, skiabox είπε Predator: Ασχολείσαι με react τώρα φίλε; Ναι, μονο
skiabox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ναι, μονο Καλύτερη η react από vue?
Predatorkill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δεν την εχω πιασει ποτε τη vue, δεν εχω αποψη, η αισθηση μου παντως ειναι οτι και οι δυο κανουν τη δουλεια τους πολυ καλα, πολλες φορες πιο γρηγορα σε σχεση με Angular οσoν αφορα το boilerplate.
skiabox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Predatorkill είπε Δεν την εχω πιασει ποτε τη vue, δεν εχω αποψη, η αισθηση μου παντως ειναι οτι και οι δυο κανουν τη δουλεια τους πολυ καλα, πολλες φορες πιο γρηγορα σε σχεση με Angular οσoν αφορα το boilerplate. Λογικά η vue θα κυριαρχήσει πάντως. Τώρα είναι στα ίσια με την react αλλά με την vue 3 που θα είναι γραμμένη σε typescript και θα έχει δεν ξέρω και εγώ πόσες βελτιώσεις, θα πάρει κεφάλι. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από skiabox
ktf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Στις 4/3/2019 στις 6:22 ΜΜ, skiabox είπε Μάλλον η χώρα φταίει. Μιας και είναι φτιαγμένα όλα ανάποδα και χαοτικά, λογικά στον μέσο πολίτη θα συμβαίνουν καθημερινά τουλάχιστον 5-10 φορές πράγματα που του σπάνε τα νεύρα. Βάλε μέσα και την έλλειψη βασικής παιδείας που θα έδινε κάποια minimum standards συμπεριφοράς και έδεσε το γλυκό. Του ζήτησα συγνώμη και αναγνώρισα το λάθος μου, τι παραπάνω να έκανα. Δεν θα σχολιάσω επί προσωπικού για την έλλειψη βασικής παιδείας αλλά θα απαντήσω ως πολίτης αυτής της χώρας. Σε κάθε χώρα υπάρχουν ευέξαπτοι και αγενής άνθρωποι, όπως υπάρχουν και ευγενικοί και καλοσυνάτοι. Αν έχουμε κάπου την πρωτιά σαν έλληνες, αυτή η πρωτιά είναι στην πόλωση (και το αυτομαστίγωμα ίσως). Είμαστε των άκρων, ή θα θεωρούμε ότι είμαστε η καλύτερη χώρα του πλανήτη ή ότι είμαστε ουγκάντα, δεν υπάρχει μέση οδός. Σε αυτήν την περίπτωση πέφτεις στην 2η κατηγορία. Αν είμασταν όλοι τόσο αγροίκοι, χωρίς minimum standards συμπεριφοράς τότε οι τουρίστες που έρχονται κάθε καλοκαίρι δεν θα είχαν να λέγανε πόσο φιλόξενοι και έξω καρδιά είμαστε σαν λαός. Τέλος να προσθέσω ότι το "ίντερνετ" και γενικά ο γραπτός λόγος δεν είναι και το καλύτερο μέσο για επικοινωνία. Πολλές φορές γίνονται παρεξηγήσεις, οι λέξεις και εκφράσεις μπορούν να έχουν διαφορετική χροιά ανάλογα την περίσταση και αν δεν έχεις τον συνομιλητή σου απέναντί σου καμιά φορά σου διαφεύγει το νόημα που προσπαθεί να σου περάσει. Και για να απαντήσω τώρα και επί προσωπικού. Ξαναδιάβασε την αρχική απάντησή μου. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη στιγμή μου αλλά δεν έβρισα ούτε προσέβαλα τον συνομιλητή μου. Επιτέθηκα στην άποψη του, όπως λανθασμένα την εξέλαβα, παρά στο άτομό του.
skiabox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 ktf : Σίγουρα οι τελευταίοι που φταίνε για τα στραβά είναι οι προγραμματιστές. Άλλωστε αν είχε μηχανογραφηθεί το σύμπαν με την βοήθειά τους θα μπορούσε η χώρα να είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό target στον πλανήτη και όλα να κυλούν ομαλά. Όχι ότι δεν έχω συναντήσει Ελλάδα κωλοχαρακτήρες προγραμματιστές ή ότι δεν είναι φτιαγμένες όλες οι εταιρίες πληροφορικής ανάποδα με ανύπαρκτο management πληροφορικής και κώδικα που είναι εναντίον όλων των καλών πρακτικών. Το σχόλιο είναι εντελώς γενικό και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη αν φάνηκε κάτι άλλο. Απλά προσπαθώ με τα σχόλιά μου πάντα να κάνω τον αναγνώστη να καταλάβει πόσο βλάκας είναι που δεν επιλέγει για τη ζωή του μηχανογράφηση παντού, ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι αυτό είναι το key point και η διαφορά μεταξύ ενός σύγχρονου κράτους και μιας μπανανίας που θα μπορούσε με μηχανογράφηση παντού να γίνει σύγχρονο και δυνατό κράτος σε ένα εξάμηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα