Dragora24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μαγκες επειεδη ο πατερας μου ειναι στο νοσκομειο και θελω να του περασω μια σειρα τωρα για της μερες που ειναι για να την βλεπει και να εχει κατι να κανει,Μπορειτε λιγο να με οδηγησεται μεσα σε ολη την διαδικασια (Εχω windows 10 και συγκεκριμενα θελω να περασω το vikings με ελληνικους υποτιτλους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, Dragora24 είπε Μαγκες επειεδη ο πατερας μου ειναι στο νοσκομειο και θελω να του περασω μια σειρα τωρα για της μερες που ειναι για να την βλεπει και να εχει κατι να κανει,Μπορειτε λιγο να με οδηγησεται μεσα σε ολη την διαδικασια (Εχω windows 10 και συγκεκριμενα θελω να περασω το vikings με ελληνικους υποτιτλους) Σε τι θα τα βλέπει; (Ο τίτλος προσδιορίζει dvd ή dvd player? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragora24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 DVD player αγοριναα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Dragora24 είπε DVD player αγοριναα Αν και έχω χρόνια να «κάψω δισκάκι» δες με το winxdvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Βλέπω διπλό θέμα. Καλά είναι να συγχωνευτούν και να συνεχίσουμε στο άλλο που είναι και στην σωστή κατηγορία (video & audio). https://www.insomnia.gr/forums/topic/702605-πως-περναω-σειρα-σε-dvd/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα