gg i carry Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχω τον i3 8100 με την stock ψυκτρα και ενω που απο θερμοκρασιες δεν εχω θεμα 20-30 idle ~60 full load δεν μαρεσει τοσο εμφανισιακα 😛 Η μια λυση ειναι να δωσω περιππου 30 ευρω ομως δεν μου βγαινει τοσο για ενα φωτισμο να δωσω ενα 30ρικο Οποτε μου ηρθε μια αλλη ιδεα και εδω θελω την βοηθεια σας αν καποιος γνωριζει Αν στην stock της intel αφαιρεσω μονο το fanaki κοψω δλδ τα 4 πλαστικα τριγυρω, βαλω φανακι (80-90mm νομιζω πρεπει να χρειαζεται) που βρισκεις κατω απο 10 ευρω και το κολλησω πανω θα ειναι ολα καλα η θα εχω καποιο θεμα με κατι που δεν εχω σκεφτει? 😛 Αν γνωριζει κανεις η το εχει δοκιμασει θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από gg i carry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pc mod lab Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Ειναι δυνατο αυτο που λες, αλλα γιατι να κανεις πατεντα; Μπορει απο τους κραδασμους να ξεκολλησει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gg i carry Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Pc mod lab είπε Ειναι δυνατο αυτο που λες, αλλα γιατι να κανεις πατεντα; Μπορει απο τους κραδασμους να ξεκολλησει! Γτ θα γλυτωσω πανω απο 20 ευρω και θα βαλω και τον φωτισμο απο το fan που μαρεσει Αν το κολλησω με σιλικονη θα υπαρχει θεμα να ξεκολλησει με κραδασμους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pc mod lab Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, gg i carry είπε Γτ θα γλυτωσω πανω απο 20 ευρω και θα βαλω και τον φωτισμο απο το fan που μαρεσει Αν το κολλησω με σιλικονη θα υπαρχει θεμα να ξεκολλησει με κραδασμους? Εγω στην θεση σου θα το εκανα αλλιως. Μικρα tie-wraps και αφου θα κρατησεις το δαχτυλιδι που κραταει το φαν, να τα περασεις μεσα απο τις τρυπες του ανεμιστηρα και να τα δεσεις εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Αν αποφασίσεις να μην κάνεις την μοντα υπάρχει αυτή εδω πάντως ελαφρώς used. Pm για λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Στις 3/3/2019 στις 6:17 ΜΜ, gg i carry είπε Λοιπον εχω τον i3 8100 με την stock ψυκτρα και ενω που απο θερμοκρασιες δεν εχω θεμα 20-30 idle ~60 full load δεν μαρεσει τοσο εμφανισιακα 😛 Η μια λυση ειναι να δωσω περιππου 30 ευρω ομως δεν μου βγαινει τοσο για ενα φωτισμο να δωσω ενα 30ρικο Οποτε μου ηρθε μια αλλη ιδεα και εδω θελω την βοηθεια σας αν καποιος γνωριζει Αν στην stock της intel αφαιρεσω μονο το fanaki κοψω δλδ τα 4 πλαστικα τριγυρω, βαλω φανακι (80-90mm νομιζω πρεπει να χρειαζεται) που βρισκεις κατω απο 10 ευρω και το κολλησω πανω θα ειναι ολα καλα η θα εχω καποιο θεμα με κατι που δεν εχω σκεφτει? 😛 Αν γνωριζει κανεις η το εχει δοκιμασει θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του Γιατί δεν βάζεις φωτισμό στο κουτί και να αφήσεις την ψύκτρα ήσυχη? https://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips.html?keyphrase=deepcool+rgb+350+led&order_by=pricevat&order_dir=asc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι πιο ασυνήθιστο έχω διαβάσει τελευταία!!! Λοιπόν, το fan με ό,τι και να το κολλήσεις, με τις στροφές και την θερμοκρασία θα ξεκολλήσει σε ανύποπτο χρόνο και θα πάρεις τον επεξεργαστή στο χέρι, αν δεν προλάβει να κάνει throttling! Αν βρεις τρόπο να κάνεις μηχανική στερέωση (με τον όποιο κίνδυνο να προκαλέσει συντονισμό - πχ τα tyrewraps - και να έχεις θόρυβο), προχώρα - το, μόνο και μόνο για το DIY της φάσης! ΙΔΕΑ: Γιατί δεν παίρνεις ένα κομμάτι ledοταινία με 5€ να κολλήσεις στο fan της στοκ ψύκτρας!!! ΥΓ. Είδα έναν τρελό που έκανε αυτό: Kι έναν άλλο, που έκανε αυτό: οπότε γιατί όχι!!! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από mechpanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα