Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη Stock Intel Ψυκτρας με Extra Fan

gg i carry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εχω τον i3 8100 με την stock ψυκτρα και ενω που απο θερμοκρασιες δεν εχω θεμα 20-30 idle ~60 full load δεν μαρεσει τοσο εμφανισιακα 😛

Η μια λυση ειναι να δωσω περιππου 30 ευρω ομως δεν μου βγαινει τοσο για ενα φωτισμο να δωσω ενα 30ρικο

Οποτε μου ηρθε μια αλλη ιδεα και εδω θελω την βοηθεια σας αν καποιος γνωριζει

Αν στην stock της intel αφαιρεσω μονο το fanaki κοψω δλδ τα 4 πλαστικα τριγυρω, βαλω φανακι (80-90mm νομιζω πρεπει να χρειαζεται) που βρισκεις κατω απο 10 ευρω και το κολλησω πανω θα ειναι ολα καλα η θα εχω καποιο θεμα με κατι που δεν εχω σκεφτει? 😛

Αν γνωριζει κανεις η το εχει δοκιμασει θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του

Επεξ/σία από gg i carry
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Pc mod lab είπε

Ειναι δυνατο αυτο που λες, αλλα γιατι να κανεις πατεντα; Μπορει απο τους κραδασμους να ξεκολλησει!

Γτ θα γλυτωσω πανω απο 20 ευρω και θα βαλω και τον φωτισμο απο το fan που μαρεσει 

Αν το κολλησω με σιλικονη θα υπαρχει θεμα να ξεκολλησει με κραδασμους?

1 λεπτό πριν, gg i carry είπε

Γτ θα γλυτωσω πανω απο 20 ευρω και θα βαλω και τον φωτισμο απο το fan που μαρεσει 

Αν το κολλησω με σιλικονη θα υπαρχει θεμα να ξεκολλησει με κραδασμους?

Εγω στην θεση σου θα το εκανα αλλιως. Μικρα tie-wraps και αφου θα κρατησεις το δαχτυλιδι που κραταει το φαν, να τα περασεις μεσα απο τις τρυπες του ανεμιστηρα και να τα δεσεις εκει

• Thanks 1

Στις 3/3/2019 στις 6:17 ΜΜ, gg i carry είπε

Λοιπον εχω τον i3 8100 με την stock ψυκτρα και ενω που απο θερμοκρασιες δεν εχω θεμα 20-30 idle ~60 full load δεν μαρεσει τοσο εμφανισιακα 😛

Η μια λυση ειναι να δωσω περιππου 30 ευρω ομως δεν μου βγαινει τοσο για ενα φωτισμο να δωσω ενα 30ρικο

Οποτε μου ηρθε μια αλλη ιδεα και εδω θελω την βοηθεια σας αν καποιος γνωριζει

Αν στην stock της intel αφαιρεσω μονο το fanaki κοψω δλδ τα 4 πλαστικα τριγυρω, βαλω φανακι (80-90mm νομιζω πρεπει να χρειαζεται) που βρισκεις κατω απο 10 ευρω και το κολλησω πανω θα ειναι ολα καλα η θα εχω καποιο θεμα με κατι που δεν εχω σκεφτει? 😛

Αν γνωριζει κανεις η το εχει δοκιμασει θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του

Γιατί δεν βάζεις φωτισμό στο κουτί και να αφήσεις την ψύκτρα ήσυχη? 

https://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips.html?keyphrase=deepcool+rgb+350+led&order_by=pricevat&order_dir=asc

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι πιο ασυνήθιστο έχω διαβάσει τελευταία!!!
Λοιπόν, το fan με ό,τι και να το κολλήσεις, με τις στροφές και την θερμοκρασία θα ξεκολλήσει σε ανύποπτο χρόνο και θα πάρεις τον επεξεργαστή στο χέρι, αν δεν προλάβει να κάνει throttling!
Αν βρεις τρόπο να κάνεις μηχανική στερέωση (με τον όποιο κίνδυνο να προκαλέσει συντονισμό - πχ τα tyrewraps - και να έχεις θόρυβο), προχώρα - το, μόνο και μόνο για το DIY της φάσης!
ΙΔΕΑ: Γιατί δεν παίρνεις ένα κομμάτι ledοταινία με 5€ να κολλήσεις στο fan της στοκ ψύκτρας!!!

ΥΓ. Είδα έναν τρελό που έκανε αυτό:

Kι έναν άλλο, που έκανε αυτό:

οπότε γιατί όχι!!!

Επεξ/σία από mechpanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...