Προς το περιεχόμενο

back up gmail από android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος?? πως θα μπορούσα να πάρω τα email μου από το κινητό μου ενώ πλέον δεν έχω πρόσβαση στο λογαριασμό που έχει απενεργοποιηθεί.

Υπάρχουν στο gmail του κινητού όλοι οι φάκελλοι και email άλλα δε μπορώ πλέον να τα προωθήσω κάπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά, μπορείς να τα κάνεις move σε άλλον λογαριασμό μέσα απ’ το κινητό.  Σε iOS τουλάχιστον γίνεται. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω κάποιο τρόπο και είναι android μήπως κάποιος έχει βρει κάποια εφαρμογή. 

Σε ios που? τη βρίσκεις αυτή την επιλογή μπας και δεν το έχω παρατηρήσει στο δικό μου?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, elfineon said:

Δε ξέρω κάποιο τρόπο και είναι android μήπως κάποιος έχει βρει κάποια εφαρμογή. 

Σε ios που? τη βρίσκεις αυτή την επιλογή μπας και δεν το έχω παρατηρήσει στο δικό μου?

Μέσα στο Mail app είναι η επιλογή. Πατάς "edit", διαλέγεις τα mails που θέλεις, πατάς "move" και μετά "Accounts" (εμφανίζεται επιλογή πάνω αριστερά) και επιλέγεις το folder που θέλεις να τα στείλεις. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στο τηλέφωνο τον λογαριασμό που θέλεις να μεταφερθούν τα Mails. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, όχι δυστυχώς δεν έχει αυτή την δυνατότητα το gmail apllication που έχει το android οπότε μάλλον πρέπει να βρω τρόπο και κάποια εφαρμογή ώστε να συνδέσω το ZTE που είναι το κινητό μου στο pc και να τα πάρω σε κάποια μορφή αρχείου και να τα διαβάσω από το pc κάπως σ αυτό κατέληξα και ρωτώ και εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι??

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως έχει κάποια ιδέα κάποιος για το παραπάνω θέμα??

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μια εφαρμογή για Android που να μπορεί να πάρει λογαριασμούς από διαφορετικούς παρόχους και να κάνει copy/move απ’ τον έναν στον άλλον; Απίθανο μου φαίνεται. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 17/3/2019 στις 10:57 ΠΜ, CheOnWeb είπε

Δεν υπάρχει μια εφαρμογή για Android που να μπορεί να πάρει λογαριασμούς από διαφορετικούς παρόχους και να κάνει copy/move απ’ τον έναν στον άλλον; Απίθανο μου φαίνεται. 

Δεν έχω βρει ακόμα κάποια για να το κάνω γι' αυτό ρώτησα εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει...???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο το link. Αν δεν μπορείς να βάλεις άλλον Gmail Account στο υπάρχον app, δεν βλέπω άλλον τρόπο. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω δυο λογαριασμούς στο gmail σε android κινητό, o ένας είναι gmail και ο άλλος με το domain της εταιρείας που εργαζόμουν, πλέον δεν ισχύει έχει κλείσει ο λογαριασμός μου και θέλω να πάρω τα email από αυτό εφόσον είναι στο κινητό και μπορώ και τα βλέπω ακόμα.

Τι εννοείς μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω γιατί  ''move'' επιλογή δεν έχω πέρα από τους εσωτερικούς φακέλλους του ίδιου email όχι στον άλλο λογαριασμού όπως έχει τη δυνατότητα σε IOS εάν έχω καταλάβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, elfineon said:

Έχω δυο λογαριασμούς στο gmail σε android κινητό, o ένας είναι gmail και ο άλλος με το domain της εταιρείας που εργαζόμουν, πλέον δεν ισχύει έχει κλείσει ο λογαριασμός μου και θέλω να πάρω τα email από αυτό εφόσον είναι στο κινητό και μπορώ και τα βλέπω ακόμα.

Τι εννοείς μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω γιατί  ''move'' επιλογή δεν έχω πέρα από τους εσωτερικούς φακέλλους του ίδιου email όχι στον άλλο λογαριασμού όπως έχει τη δυνατότητα σε IOS εάν έχω καταλάβει.

Αν το Gmail app του Android, είναι όπως το Gmail app του iOS, μάλλον δεν γίνεται, παρόλο που τελευταία απέκτησε και unified inbox.

Στο Mail app του iOS κάνεις αυτά:

Spoiler

73172108_MoveMail_1.jpg.3cd9bb185b4be6e96aa6a8945dacc6f0.jpg

673506392_MoveMail_2.jpg.189b99dfe61ea22c4de8be2375893674.jpg

1225043070_MoveMail_3.jpg.0ba4375444a4c7c5a58a56a296e00b02.jpg

796607084_MoveMail_4.jpg.5fee0f0e88a0ea91d7c4de5e3d6765b7.jpg

Επεξ/σία από CheOnWeb
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ..Μπράβο καλά κατάλαβα , όχι σε μένα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα δυστυχώς και δε βρίσκω εφαρμογή που να κάνει τέτοια μεταφορά μέχρι στιγμής όπως επίσης δεν έχει ο κατασκευαστής κάτι έστειλα και mail απάντηση δεν πήρα:(

γι 'αυτό άνοιξα θέμα μπας και κάποιος κάτι μου γράψει εφόσον το έχει συναντήσει σε android

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...