Fortistis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, kleo1 είπε έχω δουλέψει από το σπίτι όπου έπρεπε να δουλεύω συγκεκριμένες ώρες όπου έκανα υποστήριξη πελατών. Απαντούσα κάποια mails, μπορεί να έκανα μερικές κλήσεις και έλυνα κάποια θεματάκια αν εμφανιζόντουσαν μέσω του υπολογιστή μου. έχει τύχει όμως να δουλέψω και σε φάση... κάνε μου αυτό. Σε αυτή την περίπτωση είχα δουλέψει και κυριακή ξημερώματα και μέσα στην αργία των Χριστουγέννων. Όχι επειδή μου το ζήτησαν, απλά επειδή βαριόμουν-είχα δουλειές άλλες ώρες και τότε μου τη βάρεσε να δουλέψω. Δε νομίζω ότι έχω δικαίωμα να ζητήσω extra.. Βασικά όλα είναι θέμα τι συμφωνία έχει γίνει. Δε ξέρω αν ο φίλος είχε συμφωνήσει να δουλεύει από το σπίτι συγκεκριμένες ώρες. Λόγω της δουλειάς του, δε νομίζω να του ζήτησαν κάτι τέτοιο. Περισσότερο πιθανό θεωρώ να του είπαν σχεδίασε μας αυτό και στείλτο... Μπορεί να είμαι λάθος αλλά έτσι το έχω στο μυαλό μου και μου φαίνεται απολύτως λογικό Δεν με απασχολούν αυτά που έχεις κάνει ή δεν έχεις κάνει. Σχολίασα μόνο το λάθος που έγραψες πως "δουλειά από το σπίτι σημαίνει δουλεύω όποτε θέλω". Συγκεκριμένα, έγραψες: 23 ώρες πριν, kleo1 είπε δουλειά από το σπίτι σημαίνει ότι δουλεύεις όποτε γουστάρεις. Μπορεί ο άλλος να έχει έμπνευση στις 2 τα χαράματα την Κυριακή, θα ζητήσει εξτρά βραδινά; Εκτός αν πχ παρέχει υποστήριξη σε συγκεκριμένες ώρες (το έχω κάνει αυτό) Το οποίο, όπως και ο ίδιος παραδέχεσαι, δεν ισχύει. Το "δουλειά από το σπίτι" δεν σημαίνει ότι δουλεύεις όποτε γουστάρεις.
wayoflife Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 https://postimg.cc/9rYXXnGC μπορεί να μου πεί κάποιος εδώ τι γίνεται; πόσες ώρες υπερωρίας μου έχει βάλει γιατί τα νούμερα εμένα δεν μου βγαίνουν; εχω πληρωθεί το πριμ + 260 = 406€. στη τράπεζα. τα υπόλοιπα φαντάζομαι είναι οι υπερωρίες αλλά πόσες έχει βάλει; καλα γαμώ τι μπουρδελό χαρτα ειναι αυτά που δεν εναγράφουν τα σωστά. μια βοηθεια θα εκτιμηθεί.
promak3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 επειδη εχει μπερδευτει το θεμα.εχεις παρει 406 σωστα?ποσα ακομη αξιωνεις?
eidikos33 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, wayoflife είπε https://postimg.cc/9rYXXnGC μπορεί να μου πεί κάποιος εδώ τι γίνεται; πόσες ώρες υπερωρίας μου έχει βάλει γιατί τα νούμερα εμένα δεν μου βγαίνουν; εχω πληρωθεί το πριμ + 260 = 406€. στη τράπεζα. τα υπόλοιπα φαντάζομαι είναι οι υπερωρίες αλλά πόσες έχει βάλει; καλα γαμώ τι μπουρδελό χαρτα ειναι αυτά που δεν εναγράφουν τα σωστά. μια βοηθεια θα εκτιμηθεί. Παραπανω σου εβαλε
wayoflife Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, promak3 said: επειδη εχει μπερδευτει το θεμα.εχεις παρει 406 σωστα?ποσα ακομη αξιωνεις? 20 minutes ago, eidikos33 said: Παραπανω σου εβαλε έχω πάρει 406 σωστά. εγώ δουλειά έπιασα 21 Ιαν. 140 τα έβαλε ως πριμ επειδή άργησε η προσληψη και τέλος μηνα τωρα πληρώθηκα τα υπόλοιπα 260. εγώ εχω 80Ωρες + που πρέπει να πληρωθώ. αν τα έβγαλα καλά αυτός πληρωσε τις 72; μου έβαλε αυτά τα πόσα με αυτές τις δικαιολογίες. για ποιον λόγο δεν γνωρίζω. παιδιά sorry για την αγνοια αλλα 97% δουλευω freelance και με εξωτερικό. 227~ Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από wayoflife
promak3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, wayoflife είπε έχω πάρει 406 σωστά. εγώ δουλειά έπιασα 21 Ιαν. 140 τα έβαλε ως πριμ επειδή άργησε η προσληψη και τέλος μηνα τωρα πληρώθηκα τα υπόλοιπα 260. εγώ εχω 80Ωρες + που πρέπει να πληρωθώ. αν τα έβγαλα καλά αυτός πληρωσε τις 72; μου έβαλε αυτά τα πόσα με αυτές τις δικαιολογίες. για ποιον λόγο δεν γνωρίζω. παιδιά sorry για την αγνοια αλλα 97% δουλευω freelance και με εξωτερικό. 227~ συνεχιζω να μην καταλαβαινω ποσα σου "εχει φαει".το λεω γιατι αν σου εφαγε 8 ωρες δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγαλεις ακρη με εποπτες κτλ.δεν αξιζει καν
eidikos33 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, wayoflife είπε έχω πάρει 406 σωστά. εγώ δουλειά έπιασα 21 Ιαν. 140 τα έβαλε ως πριμ επειδή άργησε η προσληψη και τέλος μηνα τωρα πληρώθηκα τα υπόλοιπα 260. εγώ εχω 80Ωρες + που πρέπει να πληρωθώ. αν τα έβγαλα καλά αυτός πληρωσε τις 72; μου έβαλε αυτά τα πόσα με αυτές τις δικαιολογίες. για ποιον λόγο δεν γνωρίζω. παιδιά sorry για την αγνοια αλλα 97% δουλευω freelance και με εξωτερικό. 227~ τι δουλεια ηταν αυτη και σε πληρωνε ετσι
wayoflife Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 5 minutes ago, eidikos33 said: τι δουλεια ηταν αυτη και σε πληρωνε ετσι σαν γραφιστας δουλευα τωρα τι να σου πω ... παραπάνω. 7 minutes ago, promak3 said: συνεχιζω να μην καταλαβαινω ποσα σου "εχει φαει".το λεω γιατι αν σου εφαγε 8 ωρες δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγαλεις ακρη με εποπτες κτλ.δεν αξιζει καν 8 ώρες δεν αξιζει , αλλα στο λογαριασμό γιατι τα έβαλε με αυτή τη δικαιολογία;
promak3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 φιλε επειδη ειμαστε στην ελλαδα ετσι βολεψε το λογιστηριο του ετσι τα εβαλε.το θεμα ειναι οτι μπηκαν.
wayoflife Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 μονο freelance εξωτερικό πλέον έχω φρηξει με 2 τελευεταιους ελληναράδες. δεν κααλαβαινουν χριστό.
wayoflife Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, eidikos33 said: Λογικα σου εχει φαει χρηματα.. τώρα δεν θα κάτσω να σκάσω για ένα εικοσάρικο άλλα ετσι γελοια που ειναι τα χαρτια μισοδοσιας και αποδειξης μόνο ένα βγάζω ως αποτελεσμα να κλαπει ο εργαζόμενος.
promak3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, wayoflife είπε τώρα δεν θα κάτσω να σκάσω για ένα εικοσάρικο άλλα ετσι γελοια που ειναι τα χαρτια μισοδοσιας και αποδειξης μόνο ένα βγάζω ως αποτελεσμα να κλαπει ο εργαζόμενος. φιλε μεσα σε αυτα τα γελοια χαρτια ειναι και ποσα δινει ο εργοδοτης στο κρατος συνεταιρο.οποτε μαλλον και τους 2 τους κλεβει ενας. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από promak3
wayoflife Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 επειδη ρε παιδιά έχω πληρωθεί και με αγγλικο κανονικό invoice τέτοιο μπ΄ρδεμα δεν το ξαναείχα. ποια δώρα πάσχα εχει εμπλέξει ο κάφρος;
promak3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 απο τη στιγμη που γινετε προσληψη υπαρχει δωρο πασχα χριστουγενων και επιδομα αδειας ως ποσοστο των ημερων που δουλεψες.δε φταιει ο τυπος αλλος φταιει αλλα δε μ ακους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα