Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Συνήθως πετάγιεται με την πίεση γύρω γύρω, αλλά ναι, μοιάζει πάαααρα πολύ.

Δεν ξέρω αλλά φαίνεται Επίσης ότι δεν έχει σφιξει τις βίδες του κουλερ καλά αν δεις στην μια γωνιά είναι λες και πάτησε περισσότερο η ψύκτρα και από την άλλη λες και δεν πάτησε καθόλου.

Δημοσ.

Gembird λεγεται η παστα.Δεν ειναι καμια φοβερη .2 ευρω την ειχα παρει.Μετα εμαθα οτι εχει και πιο ακριβες.Εβαλα λιγο παραπανω οπως φαιβεται στη φωτο γιατι τις προηγουμενες φορες ειχα βαλει πολυ λιγοτερη ποσοτητα  και εσβηνε το pc μολις ανοιγα καποιο game.Eιπα λοιπον να βαλω λιγο παραπανω.Δεν εφτιαξε το προβλημα.Οταν ανοιγω καποιο game η θερμοκρασια φτανει  στος 101 βαθμους αλλα το pc  δεν εκλεισε (!).Το ξερω οτι δε διορθωθηκε η κατασταση απλα το επισημαινω.Τι αλλο μπορει να φταιει  εαν το θεμα δεν ειναι η παστα;Η καρτα δουλευει κανονικα οσο ειμαι στα windows.Μπορει να τα χει παιξει;Τι αλλο να κοιταξω;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Gembird λεγεται η παστα.Δεν ειναι καμια φοβερη .2 ευρω την ειχα παρει.Μετα εμαθα οτι εχει και πιο ακριβες.Εβαλα λιγο παραπανω οπως φαιβεται στη φωτο γιατι τις προηγουμενες φορες ειχα βαλει πολυ λιγοτερη ποσοτητα  και εσβηνε το pc μολις ανοιγα καποιο game.Eιπα λοιπον να βαλω λιγο παραπανω.Δεν εφτιαξε το προβλημα.Οταν ανοιγω καποιο game η θερμοκρασια φτανει  στος 101 βαθμους αλλα το pc  δεν εκλεισε (!).Το ξερω οτι δε διορθωθηκε η κατασταση απλα το επισημαινω.Τι αλλο μπορει να φταιει  εαν το θεμα δεν ειναι η παστα;Η καρτα δουλευει κανονικα οσο ειμαι στα windows.Μπορει να τα χει παιξει;Τι αλλο να κοιταξω;

Πάρε καλύτερη πάστα. Και οδοντόκρεμα να βάλεις ίσως ειναι καλύτερη.

Δημοσ.

Δε διαφωνω μ αυτο που λες φιλε μου αλλα πως γινεται τη πρωτη φορα  που αλλαξα παστα πριν 4-5 μηνες να δουλεψε η καρτα για πολυ καιρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Δε διαφωνω μ αυτο που λες φιλε μου αλλα πως γινεται τη πρωτη φορα  που αλλαξα παστα πριν 4-5 μηνες να δουλεψε η καρτα για πολυ καιρο

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να δοκιμάσεις για ακόμα μια φορά με μια καλή παστουλα, θα βάλεις ένα μικρό κόκκο και θα την απλώσεις με ένα χαρτονακι απαλά στο die σε μια πολύ λεπτή στρώση. Θα σφυξει χιαστί καλά όλες τις βίδες του κουλερ. Αν συνεχίσει τα ίδια σημαίνει ότι έχει ζημιά η κάρτα. Τα thermal pads που έχουν οι μνήμες και τα αλλά components της κάρτας υπάρχουν η μήπως έχει φύγει η έχει λιώσει κανένα? Βγάλε και το μαύρο πλαίσιο και κοίτα από κάτω τι γίνεται με αυτά. Αν θες ανέβασε και καμία φωτο.

Η κάρτα ποια είναι?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα κατι παιζει με το πατημα της ψυκτρας.. Και χωρις παστα να ητανε, 100+ βαθμους δεν νομιζω να εφτανε..Αλλιως τα φτύνει η καρτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και σε μενα φαινεται παρα πολλη στη φωτο και οταν ειναι παρα πολλη εχει το αντιθετο αποτελεσμα. και τι την αλλαζεις στο 5μηνο παστα σερανο την περασες για να χαλαει?:P

επισης αν αλλαξες παστα και στα 2 δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι στον επεξεργαστη ειναι σωστα τα πραγματα.

δες video για σωστη ποσοτητα και ξαναπερνα και στα 2 imo. 

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιστρεφω για να σας πω οτι η καρτα εφτιαξε.Τη διορθωσε ενας φιλος (τεχνικος υπολογιστων) βαζοντας της καλυτερη παστα και βιδονωντας καλυτερα τη ψυκτρα.Η καρτα βεβαια αν κρινω σωστα δεν εχει και πολυ ζωη καθ οτι ναι μεν δε σηκωνει θερμοκρασιες οπως πριν -ενω ειναι ανοιχτο καποιο παιχνιδι φτανει στους 60 το πολυ 65- αλλα  σε τυχαιες στιγμες ,οχι ομως συχνα εμφανιζει για μια στιγμη πραγματικα,μια η 2 γραμμες οριζοντιες.Μαλλον προκειται για καποιο σημαδι οτι  σε λιγο θα πρεπει να προχωρησω σε αγορα καινουριας.Δε ρωταω αν υπαρχει καποιος τροπος να τη τσεκαρω σαν συσκευη και να δω ποσο ζωη εχει ακομα.Φανταζομαι πως δεν υπαρχει τροπος θελω ομως να ρωτησω επειδη θα διαθεσω κανα 170αρι για αγορα καινουριας.Σε καποιο αλλο θεμα που εγγραψα τα παιδια μου ειπαν να προτιμησω την rx580 καθ οτι ειναι πολυ πιο δυνατη σε σχεση με την gtx 1050 ti που ειχα γραψει εγω.Η ερωτηση μου ομως ειναι αν εχει θεμα με θερμοκρασιες οπως και η gtx

Ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από vagelis81
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagelis81 είπε

Σε καποιο αλλο θεμα που εγγραψα τα παιδια μου ειπαν να προτιμησω την rx580 καθ οτι ειναι πολυ πιο δυνατη σε σχεση με την gtx 1050 ti που ειχα γραψει εγω.Η ερωτηση μου ομως ειναι αν εχει θεμα με θερμοκρασιες οπως και η gtx

Ευχαριστω πολυ

Θέμα με θερμοκρασίες δεν θα έχει αν το κουτί σου δεν είναι εντελώς της πλάκας και έχεις έναν ελάχιστο σωστό εξαερισμό.
Έχει όμως θέμα με τα τροφοδοτικά καθώς θέλει καλό και δυνατό επειδή τραβάει πολύ ρεύμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...