vagelis81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Από χτες το βράδυ με το που ανοίγω ένα game ακούω τα fan της κάρτας να δουλεύουν στη τσίτα.Με το που κλείσω το game αυτό σταματά και δουλεύουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.Αυτο δε μου κάνει εντύπωση,γνωρίζω ότι μπορεί να υπάρχει σαν επιλογη.Εντυπωση μου κάνει ότι δεν έχω κάνει καμία αλλαγή σε κάποιο προγραμματάκι που να αφορά τα fan της (δεν έχω καποιο αλλωστε).Η μόνη Αλλαγή αν θεωρείται Αλλαγή αυτό ,είναι ότι έβαλα άλλη thermal paste στη gpu.Θελω να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα και πως μπορώ νάτο τσεκάρω Ευχαριστώ!
tz_aristotelis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Άρα έκανες αλλαγή, στην πάστα της GPU. Σε πρώτη φάση βάλε ένα μικρό πρόγραμμα που μετρά θερμοκρασία. Καλό θα ήταν να είχες και μετρήσεις από πριν . Επίσης πέραν της πάστας έβαλες πχ και στις μνήμες νέα thermal pads? Όπως και να έχει θέλει παρατήρηση και μελέτη. 1
vagelis81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Οχι μονο στη gpu.Φιλε μου ποιο προγραμματακι προτεινεις και ποιες ειναι οι ιδανικες θερμοκρασιες;
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vagelis81 είπε Οχι μονο στη gpu.Φιλε μου ποιο προγραμματακι προτεινεις και ποιες ειναι οι ιδανικες θερμοκρασιες; Δες το με το gpuz. Μάλλον κάτι δεν έκανες καλά, και τώρα ζεσταίνεται. Τρέξε ένα παιχνίδι με το gpuz ανοικτό απο πίσω, και στην καρτέλα sensors επέλεξε την θερμοκρασία της gpu να δείχνει MAX (κάνεις κλικ στο όνομα του σενσορα ή στην κυμματομορφή). Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Sheogorath 1
tz_aristotelis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Σε πίεση μπορεί να πάνε πιο ψηλά οι θερμοκρασίες από την cpu. Πχ μπορεί να είναι φυσιολογικό το 75-80 βαθμοί. Ίσως και λίγο πιο πανω. Όσο για πρόγραμμα γκουγλαρε GPU, cpu temp και πάρε και διάλεξε. Ποια κάρτα γραφικών έχεις, τι παιχνίδι έπαιξες και σε τι επίπεδο έχεις τα γραφικά?
vagelis81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Έπαιζα το mutant year zero δε θυμάμαι σε τι γραφικά.Μολις άλλαξα κάνα τη πάστα στη gpu.Πλεον με το που ανοίγω κάποιο game ο υπολογιστής κλείνει.Ακουγονται τα φαν της gpu που δουλεύουν στο φουλ αλλά η εικόνα σβηνει😣
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, vagelis81 είπε Έπαιζα το mutant year zero δε θυμάμαι σε τι γραφικά.Μολις άλλαξα κάνα τη πάστα στη gpu.Πλεον με το που ανοίγω κάποιο game ο υπολογιστής κλείνει.Ακουγονται τα φαν της gpu που δουλεύουν στο φουλ αλλά η εικόνα σβηνει😣 Στα Windows τι θερμοκρσίες σου δείχνει; Ένα ένα τα βλέπουμε. Στο είπα, την αλλαγή της πάστας την έκανες λάθος την 1η φορά και τώρα εντελώς χάλια.
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Τι πάστα έβαλες, ποσο και πως την εφαρμοσες? Λύσε πάλι την κάρτα αν μπορείς και έχεις πάστα και ανέβασε καμία φωτο από την κάρτα λυμενη 1
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, vagelis81 είπε 40 με 41 Καλώς. Γενικά θερμοκρασίες επεξεργαστή;
vagelis81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 35 με 38 Οσο για τη φωτο σορρυ ρε παιδια αλλα εχω λυσει τη καρτα 2 φορες μεσα σε 2 μερες και δεν εχω τη διαθεση να το ξανακανω.Εββαλα πολυ προσεκτικα thermal paste .Eπισης αυτη τη διαδικασια την ειχα ξανακανει πριν κανα 5μηνο και η καρτα μεχρι τωρα δουλευε χωρις προβλημα Μόλις τώρα, vagelis81 είπε 35 με 38 Οσο για τη φωτο σορρυ ρε παιδια αλλα εχω λυσει τη καρτα 2 φορες μεσα σε 2 μερες και δεν εχω τη διαθεση να το ξανακανω.Εββαλα πολυ προσεκτικα thermal paste .Eπισης αυτη τη διαδικασια την ειχα ξανακανει πριν κανα 5μηνο και η καρτα μεχρι τωρα δουλευε χωρις προβλημαΜολις ξαναειδα τις θερμοκρασιες της gpu.Ειναι πολυ ασταθεις ,δηλαδη εκει που ειναι 45 ανεβαινει μεχριο το 60 και ξαναπεφτει παλι Παιδια μολις παρατηρησα οτι η καρτα ανεβαζει θερμοκρασια σε σημειο να κλεισει ο υπολογιστης ακομη κι οταν ειμαι σε καποιο site με videos οπως ας πομε στο youtube.
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, vagelis81 είπε 35 με 38 Οσο για τη φωτο σορρυ ρε παιδια αλλα εχω λυσει τη καρτα 2 φορες μεσα σε 2 μερες και δεν εχω τη διαθεση να το ξανακανω.Εββαλα πολυ προσεκτικα thermal paste .Eπισης αυτη τη διαδικασια την ειχα ξανακανει πριν κανα 5μηνο και η καρτα μεχρι τωρα δουλευε χωρις προβλημα Παιδια μολις παρατηρησα οτι η καρτα ανεβαζει θερμοκρασια σε σημειο να κλεισει ο υπολογιστης ακομη κι οταν ειμαι σε καποιο site με videos οπως ας πομε στο youtube. Σου έκανα κάποιες ερωτήσεις πιο πάνω αν θες να απαντήσεις καλως μπας και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα την ξαναλυσεις την κάρτα γτ κάτι δεν πάει καλά. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από akoinonitos 1
vagelis81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Η παστα που εχω κοστιζει 2 ευρω μια πολυ μικρη ποσοτητα που πηρα.Το ξερω οτι δεν ειναι καμια ακριβη. Ελπιζω φιλε μου αυτο να απανταει στην ερωτηση σου.Φροντισα η παστα να καλυψει ολη την επιφανεια της gpu φαινεται αλλωστε και στη φωτο.Εβαλα αρκετη ποσοτητα οχι υπερβολικη,αρκετη.
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Ποια ακριβώς είναι η πάστα? Στην φωτο φαίνεται πολύ η ποσότητα. 3
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ποια ακριβώς είναι η πάστα? Στην φωτο φαίνεται πολύ η ποσότητα. Συνήθως πετάγιεται με την πίεση γύρω γύρω, αλλά ναι, μοιάζει πάαααρα πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα