.536 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σε όλους σήμερα το πρωί το Corsair ax860 δεν άντεξε άλλο RIP Έτσι πηγαίνω για αγορά νέου. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις ? Με μια γρήγορη ματιά είδα Seasonic Prime Ultra 650W Titanium Seasonic Focus Plus 750 Platinum Corsair RMx Series RM850x (2018) Ψάχνω μια αξιόπιστη υλοποίηση μιας και το καλοκαίρι και μετά θα γίνει αγορά νέου build . Το σύστημα είναι ένας 3570k+ gigabyte GA-Z77X-UD3H + 1 SSdisk + 2 HDISK + MSI 970
discoboyminimal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 ειχες ενα απο τα καλυτερα τροδοδοτικα . τι πηγε στραβα? μου φαινεται περιεργο με αυτο το συστημα να τα εφτησε
.536 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Άγνωστο ξύπνησα σήμερα πηγα να ανοίξω το pc τίποτα, ανοίγω το κουτί και δεν άναβε ούτε το λαμπάκι της mobo. Άλλαξα καλώδιο τροφοδοσίας άλλαξα και πρίζα και τίποτα .Μπορεί να είναι κάτι άλλο και εγώ να μην το έχω πάρει χαμπάρι ? 5 χρόνια το έχω
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, .536 είπε Άγνωστο ξύπνησα σήμερα πηγα να ανοίξω το pc τίποτα, ανοίγω το κουτί και δεν άναβε ούτε το λαμπάκι της mobo. Άλλαξα καλώδιο τροφοδοσίας άλλαξα και πρίζα και τίποτα .Μπορεί να είναι κάτι άλλο και εγώ να μην το έχω πάρει χαμπάρι ? 5 χρόνια το έχω Έχει εγγύηση. Λογικά θα σου δώσουν ένα ίδιο. Μια χαρά θα είσαι. Η εγγύηση ανανεώνεται.
discoboyminimal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 ας δοκιμασει με αλλο τροφοδοτικο , εγω πονταρω οτι ειναι μητρικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα