tempo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Γεια και χαρά φίλοι μου, αγόρασα το εν λόγω gamepad (Logitech Dual Action) γιατί παίζω παιχνίδια στο φορητό και λυπάμαι το πληκτρολόγιο του (είναι πολύ ακριβό και ευαίσθητο για να παίζω παιχνίδια :wink: ). Επειδή δεν ξέρω και πολλά απο gamepads έψαξα και στο site της logitech βρήκα profiles για όλα τα παιχνίδια όπου με κάθε profile προγραμματίζεις τα πλήκτρα του gamepad για την λειτουργία τους μέσα στο παιχνίδι. Και εδώ θέλω να ρωτήσω το εξής. Μήπως υπάρχουν και profiles με έτοιμα-προγραμματισμένα πλήκτρα? πχ στο παιχνίδι Black Hawk Down που με ενδιαφέρει. Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει ή έχει ήδη φτιάξει κάποια δικά του profiles Ευχαριστώ
tempo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 καλά κανείς δεν έχει το gamepad αυτό να ρωτήσω 2-3 πράγματα? Μου φαίνεται η Logitech για κλείσιμο πάει αν κάνει τέτοιες πωλήσεις - ολόκληρο games τμήμα στο insomnia και μόνο εγώ έχω το gamepad αν βρεθεί κανείς τα λέμε...
Teoulas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Τι ακριβώς εννοείς, να κάνεις bind κάποια κουμπία του gamepad σε πλήκτρα του keyboard; Νομίζω οτι με το profiler software γίνεται αυτό, όπως και να κάνεις bind τους άξονες των αναλογικών sticks στους άξονες X/Y του mouse. Πάντως έχω την εντύπωση οτι ακόμα κι αν κάνεις bind κάποιο κουμπί σε πλήκτρο του keyb. δε θα δουλέψει μέσα στο παιχνίδι.
tempo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Τι ακριβώς εννοείς, να κάνεις bind κάποια κουμπία του gamepad σε πλήκτρα του keyboard; Νομίζω οτι με το profiler software γίνεται αυτό, όπως και να κάνεις bind τους άξονες των αναλογικών sticks στους άξονες X/Y του mouse[/b']. Πάντως έχω την εντύπωση οτι ακόμα κι αν κάνεις bind κάποιο κουμπί σε πλήκτρο του keyb. δε θα δουλέψει μέσα στο παιχνίδι. αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα φίλε μου. Δεν μπορώ να αντιστοιχίσω τις κινήσεις του mouse στον ένα απο τους δύο "μοχλούς" του gamepad. Αυτό είναι χρήσιμο σε παιχνίδια πρώτου προσώπου όπου θέλω με τον ένα μοχλό να περπατώ-κινούμαι δεξία-αριστερά-μπρός-πίσω και με τον άλλο να μετακινώ το σκόπευτρο του όπλου μου. καμία λύση-ιδέα???
Teoulas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω αυτό το gamepad. Το Logitech το έχει ένας φίλος και θυμάμαι οτι δε μπορούσε να κάνει αυτή την αντιστοίχιση και την έκανα εγώ μετά από αρκετό πειραματισμό. Ψάξτο λίγο, είμαι σίγουρος οτι γίνεται. Τώρα μέσα στα παιχνίδια ίσως να μή δουλέψει, αλλά τα περισσότερα FPS μπορείς να τα ρυθμίσεις να παίζουν και με τα αναλογικά sticks μέσα από το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.