Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Παιδια γιατι τυλφωνεστε και γραφετε οτι σας ερθει;
Φυσικα και δεν θα κατσω να σου εξηγησω γιατι το  "κινεζικη" οπως το λες το λες για κακο και εχεις πολυ αδικο. 
Μου αρεσει ομως να σου απαντησω στα πραγματα που εβγαλες απο τον κ _ _ ο σου.
Μεχρι και η Αλκατελ παρουσιασε μοντελα που κλεινουν προς τα μεσα :)
To samsung δεν ειναι μικρο οταν ειναι κλειστο, ειναι μικρη η οθονη οταν ειναι κλειστο, αν βεβαια καταλαβαινεις τη διαφορα  :)
Το samsung οταν ανοιξει δεν ειναι και τοσο μεγαλο "για να κανεις τη δουλεια σου".  :)

Το huawei το ειδαμε και σε ενα hands on(που εμενα μου αρεσε οπως δουλευε), εστω απο τον κινεζο, ενω το samsung οχι, αρα πιο μοιαζει πιο πολυ με concept ;;
Ολα εχουν υπερ και κατα, κατσε να δουμε να κλεινεις το samsung ενω εχουν μεινει μεσα ενα δυο σκουπιδακια!

Εισαι απο αυτους που τους αρεσαν τα πλαστικα samsung οταν η apple ειχε γυαλινα και αλουμινενια iPhone;
Δεν εκανε R&D και τοτε η samsung ;

Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει καμια εταιρεια, βλεπω, αξιολογω αλλα στο τελος ψωνιζω μεχρι 300euro :D

Γενικά είμαι fan της xiaomi που είναι κινεζική εταιρία ... όποτε γνωρίζω πολύ καλά για το τι είναι ικανές να καταφέρουν και τι όχι κινεζικές εταιρίες ...και προφανώς και δεν περιμένω καμία εξήγηση από σένα και από κανέναν άλλον.

Το ότι το έβγαλα από τον Κ- -ο μου , υποβιβάζει άμεσα την συζήτηση που προσπαθείς να ανοίξεις ... και με κάνει να θεωρώ ότι μιλάω και απαντάω σε 15 χρόνων παιδί ... με μόνο του επιχείρημα αυτό .

Τα μοντέλα της αλκατελ που λες ... που μάλλον εννοείς της TCL , έχουν εσωτερικά αναδιπλούμενη οθόνη , αλλά έχουν ένα τεράστιο κενό στο σημείο που διπλώνει ... και το ένα και μοναδικό που και καλά παρουσιάστηκε σαν αντιπρόταση στο Samsung ήταν κονσεπτ πρωτότυπο που δεν ήταν μέσα σε βιτρίνα και δεν επιτρεπόταν να αγγίξει κανείς και να δοκιμάσει ... γτ άραγε ? Πείσεις κανείς δεν είδε ποσό μεγάλο κενό αφήνει όταν διπλώσει ... γτ κανείς δεν επιτρεπόταν να αγγίξει . Ασε που μιλάμε για παραγωγή το 2020 που είπε και κάποιος παραπάνω ... όταν δλδ θα έχει 2 η και 3η γενιά η Samsung . 

Η εξωτερική οθόνη θα μπορούσε να είναι καλύτερη στο σαμσουγκ αλλά υποτίθεται πως θες φορητό μικρό και εύχρηστο για λειτουργία με το ένα χέρι ... και όταν γουστάρεις ανοίγεις την 7αρα... αν εσένα δεν σου φτάνει ... πάρε iPad 12 ιντσών ... 

Στο των σκουπιδιών δεν θα αναφερθώ καν ... γτ το matex δεν μπορεις καν να το ακουμπήσεις κάπου ... όπου πας να το ακουμπήσεις θα γρατζουνιστεί την πρώτη επαφή ... όποτε θεωρώ αστείο το περί σκουπιδιών ... Υποτίθεται ότι όταν έχεις ένα μηχάνημα 2000 ευρώ προσεχείς εντός λογικών πλαισίων ... δεν κλείνεις την οθόνη όταν έχει πέτρες μέσα και σκουπίδια ... που ξαναλέω θεωρώ αστείο επιχείρημα .

Δεν είναι η ίδια σαμσουγκ του 2007 ... σχετικά με το σχόλιο των apple  που είχαν γυάλινη οθόνη ... Έχει εξελίχθει τόσο πολύ που είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια πάνελ στον κόσμο ... και τα πάνελ της είναι από τα κορυφαία ...ειδικά σε φορητές συσκευές αν όχι σε τηλεο

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέει ο τύπος, αλλά το samsung είναι καλύτερη συσκευή από το huawei γιατί, διπλώνει με την οθόνη από την μέσα μεριά, έχει υλικό στη οθόνη που δεν τσαλακώνει όταν είναι ανοικτή. Αλλά μπορώ να δώσω στο huawei τον σχεδιασμό που είναι ομορφότερο.

Δημοσ.

Φημες λενε οτι οι χαβανεζοι ψαχνουν μανιωδως κατασκευαστη θηκών για το MateX αλλα δε δεχεται κανεις λογω υποκινουμενου εμπαργκο /θα φτιαξουν μονο για τη σαμμυ που ειναι ενα τερας πρακτικοτητας συμφωνα με εγκυρες πηγες

,Xd

Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ κι εγώ τη λύση της Huawei. Ο λόγος είναι διότι στην περίπτωση του Galaxy Fold, στην διπλωμένη μορφή έχεις ουσιαστικά μια άχρηστη οθόνη. Δε θυμάμαι, πόσες ίντσες είναι; 4,8; Σε κάθε περίπτωση, δε νομίζω να προσφέρει επαρκές functionality στη διπλωμένη του μορφή ώστε να η εμπειρία χρήσης να είναι "η τωρινή σου συσκευή συν άλλο τόσο". Το πώς έχει υλοποιηθεί κάθε λύση (ποιότητα οθόνης, αντοχή μηχανισμού, ανοχές κ.ο.κ.) είναι ένα θέμα διαφορετικό. Ομοίως και το τί προβλήματα θα προκύψουν κατά τη χρήση.

Αλλά σε αυτή τη φάση είναι καλό να το δούμε από τη σκοπιά της σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Εφόσον οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι πλέον πραγματικότητα, καλό είναι να δούμε πώς θα ενισχύουν την εμπειρία χρήσης που έχουμε ήδη στα smartphones. Η Samsung μας γυρνάει 4-5 χρόνια πίσω, απλά κάνει τις δύο συσκευές (μικρό smartphone και μικρό tablet) μία.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν οι περισσότεροι συμφωνουμε στο οτι η huawei μας κερδισε στο οτι δεν εχει νοτς (πολυ βασικο) και στο οτι κατάφερε και μας εδωσε λεπτο fold! 

Eκανε ομως δυο λάθη που της στερουν την αδιαφιλονικητη πρωτιά. 

Δεν βρηκε λυση στο να μη σου φθείρεται η εξωτερική οθόνη και επιπλέον εκανε το κινητο απίστευτα μεγάλο ωστε και καταστρέφει την έννοια του φόλντ η οποια ειναι οταν θελω κινητο εχω κινητό, οταν θελω ταμπλετ θελω ταμπλετ! 

Η Samsung απο την αλλη δεν χρησιμοποιεί σωστα το προτέρημα του compact size fold που εχει καθως η εξωτερική οθόνη της είναι γεμάτη bezel σε σημείο που καθίσταται άχρηστη

• Like 2
Δημοσ.

προφανως καλυτερο το samsung οχι επειδη ειναι samsung αλλα γιατι με το hawai θα κανεις τον σταυρο σου καθε φορα που το ακουμπας καπου μην γρατζουνιστει 

Δημοσ.

Μόνο εμένα δε μου αρέσει που και τα δύο όταν ανοίγουν έχουν 4:3 αναλογία; Για να έχεις δύο εφαρμογές ανοιχτές οκ κάπως το καταπίνεις, αλλά για media consumption το 4:3 κάδρο δεν είναι καθόλου πρακτικό. 

Το παρατήρησα και στο hands on των παιδιών του insomnia όπου είδαμε να παίζει ένα YouTube video. Μαύρες μπάρες πάνω και κάτω και το ίδιο το βίντεο καταλάμβανε την μισή οθόνη. Άσχημο, μη πρακτικο. Κακα τα ψέματα, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα κινητά για social media και media consumption.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, KAKADI είπε

Οτι σε αυτα τα λεφτα παιρνει κανεις S10 αλλα και top of the notch ταμπλετα και περισσευουν και ρεστα δε το λεει κανενας τους...

Το ότι παίρνεις επίσης ένα mi 9 και πας 2-3 ταξίδια σας λέει κάτι;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
21 minutes ago, sweetemily said:

Μόνο εμένα δε μου αρέσει που και τα δύο όταν ανοίγουν έχουν 4:3 αναλογία;

Όχι.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sweetemily είπε

Μόνο εμένα δε μου αρέσει που και τα δύο όταν ανοίγουν έχουν 4:3 αναλογία; Για να έχεις δύο εφαρμογές ανοιχτές οκ κάπως το καταπίνεις, αλλά για media consumption το 4:3 κάδρο δεν είναι καθόλου πρακτικό. 

Το παρατήρησα και στο hands on των παιδιών του insomnia όπου είδαμε να παίζει ένα YouTube video. Μαύρες μπάρες πάνω και κάτω και το ίδιο το βίντεο καταλάμβανε την μισή οθόνη. Άσχημο, μη πρακτικο. Κακα τα ψέματα, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα κινητά για social media και media consumption.

αυτο με χάλασε και μένα στο huawei. η εξω οθονη ειναι ιδια με την μεσα για βιντεο. κανένα νοημα...

το κάνανε τοσο μεγάλο για να βλέπεις τους χαρτες ξερω γω? στο browsing θα ειναι ωραιο αλλα η εξω οθονη ειναι ηδη τέρας σε ολα τα μοντερνα. απορω γιατι δεν το έκαναν 5ιντσο σε 7,5ιντσο και πηγαν φουλ σε 6,6 και 8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...