aploc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Καλημερα. πλησιάζει στο οχτάμηνο αυτη η ταλαιπωρία που έχω.όλα ξεκίνησαν απο το power Button σε full tower της cooler master. άλλαξα τρεις φορές κουμπί αλλά μετά από 2 μήνες γινόνταν συνέχεια το ίδιο.Μεχρι που πήγα και πήρα χθες ενα midi tower.Συνδεθηκαν ολα κανονικά αλλα μάταια,ύπαρχει παλι προβλημα.Ανάβει ο υπολογιστής αλλά δεν βγάζει καθόλου εικόνα...Αγόρασα και τροφοδικό μπας και φταίει αυτό αλλά παλι τίποτα. Μπορει καποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Καρτα γραφικών, οθόνη, καλώδια οθόνης, έχεις ελέγξει Το κουτί τι σχέση εχει με το οτι δεν έχεις οθόνη;
alkis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να περιγραψεις πληρως την συνθεση του υπολογιστη σου και το προβλημα.
aploc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάρτα γραφικών r7 370 2GB sapphire amd Inter i5 4570 3.20GHz Ram 8GB στα 1600MHz της corsair ddr3 Motherboard gigabyte ga-z97-hd3 Τροφοδοτικό corsair rmx 750 Όλα ελεγμένα. Το κουτί το ανέφερα γιατί με είπαν ότι θα έχεις πρόβλημα εάν βάλεις κουμπί. Δλδ δεν θα σε δίνει σωστά ρεύματα. Και γιαυτό πήγα πήρα κουτί Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από aploc
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, aploc είπε Κάρτα γραφικών r7 370 2GB sapphire amd Inter i5 4570 3.20GHz Ram 8GB στα 1600MHz της corsair ddr3 Motherboard gigabyte ga-z97-hd3 Τροφοδοτικό corsair rmx 750 Όλα ελεγμένα. Το κουτί το ανέφερα γιατί με είπαν ότι θα έχεις πρόβλημα εάν βάλεις κουμπί. Δλδ δεν θα σε δίνει σωστά ρεύματα. Και γιαυτό πήγα πήρα κουτί Ο 4570 έχει ενσωματωμένα γραφικά. Αφαίρεσε την GPU και δοκίμασε να bootαρεις με τα δικά του γραφικά. Άλλο καλώδιο, άλλη οθόνη κλπ. Αν δεν δουλέψει τίποτα από αυτά ξεκινάς να σκαλίζεις ένα ένα τα επιμέρους κομμάτια. Την τελευταία φορά που είχε ανοίξει είχες παρατηρήσει κάτι ;
aploc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Ο 4570 έχει ενσωματωμένα γραφικά. Αφαίρεσε την GPU και δοκίμασε να bootαρεις με τα δικά του γραφικά. Άλλο καλώδιο, άλλη οθόνη κλπ. Αν δεν δουλέψει τίποτα από αυτά ξεκινάς να σκαλίζεις ένα ένα τα επιμέρους κομμάτια. Την τελευταία φορά που είχε ανοίξει είχες παρατηρήσει κάτι; Βασικά έχω προσέξει το εξής πρόβλημα. Όταν βγάζω την ραμ που έχω μέσα και βάζω μια xms 1333MHz στα 4gb παρατηρώ ότι ανοίγει κανονικα. Με το που κάνω τερματισμό και το ξαναανοιγω δεν ανοίγει. Αν βγάλω την τεσσάρα και βάλω πάλι την 8αρα κάνει ακριβώς το ίδιο πράμα. Δλδ πρέπει να βγάζω και να βάζω συνέχεια για να ανοίγει.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, aploc είπε Βασικά έχω προσέξει το εξής πρόβλημα. Όταν βγάζω την ραμ που έχω μέσα και βάζω μια xms 1333MHz στα 4gb παρατηρώ ότι ανοίγει κανονικα. Με το που κάνω τερματισμό και το ξαναανοιγω δεν ανοίγει. Αν βγάλω την τεσσάρα και βάλω πάλι την 8αρα κάνει ακριβώς το ίδιο πράμα. Δλδ πρέπει να βγάζω και να βάζω συνέχεια για να ανοίγει. Δυστυχώς δεν το έχω αντιμετωπίσει. Δες το manual της μητρικής και σιγουρέψου ότι βάζεις τα DIMM στο slot που συνιστά ο κατασκευαστής. Αν το κάνεις σωστά, συνεχίζεις με bios reset.
aploc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Δυστυχώς δεν το έχω αντιμετωπίσει. Δες το manual της μητρικής και σιγουρέψου ότι βάζεις τα DIMM στο slot που συνιστά ο κατασκευαστής. Αν το κάνεις σωστά, συνεχίζεις με bios reset. Όπου bios reset είναι cmos reset;;
alkis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δοκιμάζεις χωρίς καρτα γραφικών. Και συνδέεις το hdmi από τη μητρική σου ( εκεί από πίσω έχει κοντά στις usb-lan ). Εάν δεν γίνει τίποτα όλα καλά δεν φταίει η κάρτα γραφικών. Έπειτα δοκιμάζεις τις ραμ. Όπου έχεις από ότι κατάλαβα έξτρα dimm. Βγάζεις την ήδη υπάρχουσα και βάζεις την αλλη. Μετά κοιτάς και το τροφοδοτικό και μητρική. Με την άτοπο δηλαδή πας σε ένα ένα και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις. Με προβληματίζει το ότι δουλεύει με την άλλη ραμ και μετά δεν ανοιγει. Ίσως το θέμα να βρίσκεται στη μητρική και μετά στο τροφοδοτικό. Με τη μητρική να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες. Τέλος, το κουτί και τα κουμπιά δεν έχουν να κάνουν. Εάν κοιτάξεις ο διακόπτης του κουτιού συνδέεται με δύο πινάκια όπου βραχυκυκλωνει στιγμιαία αυτά και έτσι ξεκινάει. Ότι κανείς το κάνεις με το καλώδιο εκτός ρεύματος, αφού έχεις πατήσει αρκετές φορές και για αρκετή ώρα τον διακόπτη, έτσι ώστε να φύγει οποίος ηλεκτρισμός έχει απομείνει.
mikeluckyluke Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλημέρα aploc τελικά με το πρόβλημα που είχες με το άναμα του Pc και Ram τελικά τι έγινε; Γιατί μου το παρουσίασε και εμένα τώρα ένας από τους υπολογιστές μου. Έχω κάνει αντικαταστάσεις των ram - καρτα γραφικών κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα