Προς το περιεχόμενο

WINDOWS 10 Pro και ενεργοποίηση μετά από format??? (αγορά κλειδιού από internet)

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να κάνω την εξής ιδιαίτερη ερώτηση:

Έχω ένα mac book pro και έχω βάλει με parallels desktop τα windows 10 pro. Για τον λόγο αυτό αγόρασα από site (https://www.specialprice.gr) κωδικό για τα win 10 pro. Δυστυχώς με ενημέρωσαν μετά την αγορά ότι δεν θα μπορέσω να κάνω εκ νέου την χρήση μετά από format. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:

1.       Ισχύει αυτό?

2.       Αν αλλάξω κάποιο hardware στο mac θα έχει θέμα η ενεργοποίηση μέσω parallels?

3.       Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσω κάποια έξτρα αρχεία ή κωδικούς, για να μην χρειαστεί να πληρώσω εκ νέου κωδικό μετά από format ή αλλαγή hardware (που λογικά θα θέλει εκ νέου ενεργοποίηση)

4.       Υπάρχει κάτι που διάβασα κάπου…αλλά δεν θυμάμαι που…ούτε τον τρόπο πως το κάνεις….που μπορείς να κάνεις συσχετισμό με Microsoft account, της ενεργοποίησης …και να μην έχεις θέμα μετά από format ή αλλαγή hardware. (windows is activated with a digital license linked to your Microsoft account)

Περιμένω τα φώτα σας και τις ιδέες σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, mpror είπε

Στο τελευταίο που γράφεις, αρκεί να επιλέξεις από πίνακα ελέγχου, χρήστες να κάνεις login με Microsoft account αντί local account.

άρα αν κάνω format θα πρέπει να κάνω install βάζοντας τον Microsoft account και όχι κάποιο local...σωστά????

επίσης αν ισχύει αυτό που γράφω πιο πάνω....θα μπορώ να γυρίσω μετά το install σε local account???

Σιγουρα μπορεις να χρησιμοποιεις local account.

Το να γυρισεις το MS account σε local ειναι λιγο πιο δυσκολο ανι και γινεται (και για να ειμαστε ακριβεις, ουσιαστικα το MS account κανει τοπικα αντιστοιχιση σε καποιον local account που δεν τον βλεπεις).

Το ευκολο ειναι αμεσως μετα την εγκατασταση των windows, αφου μπεις μια φορα με το MS account, να φτιαξεις ενα local και να χρησιμοποιεις εκεινον και ασε το MS να υπαρχει.

Αν δεν σου βγαζει το μενου να φτιαξεις τοπικο χρηστη, δωσε στην εκτελεση εντολης: control userpasswords2 και θα σου βγαλει το παλιο καλο και ακρως ευχρηστο μενου διαχειρισης χρηστων.

Παντως δεν ειμαι σιγουρος ισχυει αυτο που σου λενε εκτος αν δεν καταλαβαινω κατι. Που δεν αποκλειεται καθως δεν γνωριζω απο mac.

Το parallels ειναι ουσιαστικα Virtual Machine πλατφορμα. Το φορματ που θα το κανεις στο mac η μονο στο parallels VM?

Αν κανεις στο Mac δεν μπορεις απλως να κρατησεις το VM των windows και να το λειτουργησεις ξανα χωρις να χρειαστει να κανεις format τα windows?

Αν αλλαξεις το hardware στο Mac, αυτη η αλλαγη θα φανει αυτοματα και στο virtual hardware που παρουσιαζει το parallels στα windows?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...