Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα σε ολη την παρεα.ηθελα να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου και να μου πειτε την γνωμη σας.Ειμαι ανεργη,Ελληνιδα  με ενεργο και τυπωμενο δελτιο ανεργιας κ ειχα βγαλει την καρτα για τις δωρεαν μετακινησεις μου στο μετρο. Μια μερα την εχασα  μου κ ημουν στον σταθμο του νεου ηρακλειου στην περιοχη που μενω.κ ρωταω ευγενεστατα τον securita που ηταν εκεινη την δεδομενη στιγμη στον σταθμο (ενας αντρας μεσης ηλικιας ανω των 50 ψιλολιγνος που τον βλεπω συνεχεια στον σταθμο του ηρακλειου) τι μπορω να κανω τωρα που εχασα την καρτα (δηλ την διαδικασια και που να απευθυνθώ κ εαν υπηρχε καποιος αρμοδιος να μιλησω εκεινη την ωρα στο σταθμο).αυτος ο κυριος μου απαντησε με αγενη τονο οτι προβλημα μ π εχασα την καρτα μου κ να παω στον σταθμο στα πατησια  να μου πουν τι να κανω.αυτος δεν γνωριζε την διαδικασια επανε εκδοσης καρτας .ενω θα μπορουσε να μου πει οπως ενημερωθηκα αργοτερα να παω στην κηφισια να κανω αιτηση για νεα καρτα απο οπου πηρα νεα καρτα .περνανε κανα 2 μερες παω να κανω επιδοτηση καρτας απο το μηχανημα κ δεν μου δεχοταν την καρτα.δηλαδη εβαζα την καρτα κ δεν μου εκανε την επιδοτηση.τοτε ζητησα την βοηθεια παλι του συγκεκριμενου securita αφου ηταν κιολας εκεινη την στιγμη μπροστα στα μηχανηματα εισιτηριων κ τον ρωτησα παλι πολυ ευγενικα γιατι δεν επιδοτειται η καρτα μου μηπως την εβαζα με λαθος τροπο κ αυτος μου απαντησε απαξιωτικα οτι δεν τον νοιαζει αυτο γιατι δεν ειναι υπευθυνος για τα εισητηρια ενω εγω τον μονο που τον ρωτησα ηταν να με βοηθησει μηπως δεν τοποθετουσα σωστα την καρτα.κ μαλιστα καθως προσπαθουσα να επιδοτησω την καρτα μου μου ειπε ειρωνικα τζαμπα προσπαθεις ειναι προβληματικη η καρτα που σου εδωσαν δεν φταει το μηχανημα  κ τοτε με δικια μου πρωτοβουλια ζητησα να μιλησω με καποιον υπευθυνο μεσα απο το γκισε στο σταθμο του νεου ηρακλειου οπου ηταν ενας ευγενεστατος κυριος κ μου ειπε οτι πρεπει να περασουν 5 εργασιμες μερες μεχρι να ενεργοποιηθει η καρτα μου πραγμα που δεν μου ειχε πει κανεις.και σημερα 2 μαρτιου του σαββατο( ενω ειχα παρει την νεα μου καρτα στις 22 φεβρουαριου εχω κανει την ενεργοποιηση στον υπολογιστη μου)πηγα στον σταθμο του νεου ηρακλειου για να ξανα προσπαθησω να κανω επιδοτηση στην καρτα μου κ δεν μου την εκανε το μηχανημα κ πιστεψα οτι πρεπει να περιμενω ακομα κ ετσι με την καρτα στο χερι ειπα στον σεκουριτα παλι τον ιδιο κυριο να με αφησει να περασω ενω του εξηγησα γ την καρτα κ κρατουσα και την καρτα ανεργειας μου κ την ταυτοτητα μου.κ αυτος εκανε πρωτα μια εντονη κ αναρμοστη γκριματσα πολυ προσβλητικη κ μου ανοιξε να περασω κ παω ν περασω κ πηγα λιγο κολλητα στις μπαρες κ μου λεει με δυνατη φωνη κανε στην ακρη ρε κοπελα μου.κ αφου μου ανοιγει την μπαρα μου λεει παλι δυνατα να παρεις εισητηριο.με κοιτουσε ο κοσμος κ εκλαψα.Εαν ειναι ποτε δυνατον.ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ .ανθρωπινο ειναι εχασα την καρτα μου εδωσα 2 ευρω κ εβγαλα καινουργια.κουβαλαω μαζι μου την καρτα ανεργειας.τι φταιω εγω που αργει λιγο το συστημα να ενεργοποιησει την καρτα. Η σταση του εν λογω κυριου ηταν κατα εμε προσβλητικη του μιλησα πολυ ευγενικα αλλα και τις 3 φορες ηταν αδικαιολογητα επιθετικος μαζι μου .δεν επιτρεπεται να βαζει τις φωνες δυνατα στο επιβατικο κοινο και να μιλαει απαραδεκτα.ειμαι γυναικα και φοβηθηκα.σκεφτομαι ακομα και την μυνηση για εξυβριση και μειωση της προσωπικοτητας μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακώς ο σεκιουριτάς δεν ήταν ευγενικός μαζί σου

Ωστόσο δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει για θέματα σχετικά με τα εισιτήρια , δεν είναι αυτή η δουλειά του ,δεν είναι υπάλληλος του ΗΣΑΠ-Αττικό Μετρό , δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζει σχετικά με τις κάρτες -επιδοτήσεις εισιτηρίων κλπ .

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι η κοινωνία μας κοπελιά.

Θα συναντήσεις στη ζωή σου και άλλους τέτοιους αλλά θα συναντήσεις και πολλούς πρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν.Τον άλλο στην Αθήνα τον ρώτησα για μία διεύθυνση και με πήγε πάνω από 200 μέτρα να μου τη δείξει ακριβώς για να μην ταλαιπωρηθώ και ψάχνω όπως μου είπε.Ευγενέστατος.

Τι να κάνω.Τον χιλιοευχαρίστησα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.Η συμπεριφορά του όμως με βοήθησε έστω και λίγο να γίνω καλύτερος άνθρωπος  και να κάνω το ίδιο αν αύριο μου ζητήσει παρόμοια βοήθεια κάποιος άλλος.

Τίποτε μην κάνεις.Το προσπερνάς.Να είσαι σίγουρη πως θα συναντήσεις και άλλους τέτοιους στη ζωή σου αλλά και πολλούς καλύτερους.

Και κάτι άλλο.Να ξέρεις πως  αυτοί οι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι στη ζωή τους και συνήθως δεν έχουν γνωρίσει καλοσύνη από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Καλημέρα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...