pavloa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gnsX είπε Ως και το Windows Defender έχει προστασία από ransomware. Τώρα γιατί είναι απενεργοποιημένο από default ξέρει η Microsoft Μόλις ενεργοποίησα το ransomware του windows defender. Πρέπει να επιλέξω ποιους φακέλους θέλω να προστατέψω? Επίσης απο την ώρα που ενεργοποίησα το ransomware δεν με αφήνει να αποθηκεύσω έγγραφα απο το word, excel κτλ. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από pavloa
gnsX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Από default έχει κάποιους φακέλους και αν θες προσθέτεις. Τους βλέπεις πατώντας το link που επισημαίνεις. Για Word, excel δώσε πρόσβαση (ακριβώς κάτω από αυτό που έχεις κυκλώσει στη φωτογραφία) Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από gnsX
great Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μπορείτε να μου πείτε πως κολλάτε; Μπαίνετε σε cracks ή κατεβάζετε αβέρτα ότι κυκλοφορεί από οποιοδήποτε site και το τρέχετε; Εμένα όλα αυτά μου κάνουν PEBCAK
Balantakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στις 3/3/2019 στις 9:36 ΜΜ, free@last είπε Βρε παιδιά βάλτε το Kaspersky free τουλάχιστον,δεν υπαρχει δικαιολογία σε χρήστη των Windows να μην έχει αντιβιωτικό . Επιπροσθέτως θα πρότεινα και το Cybereason Ransomfree,ως ένα layer extra προστασίας,αμα κάνετε risky surfing. Windows defender + Ublock Origin + Λιγο μυαλο. Δεν θες κατι αλλο.
asdfaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βαλτε ενα Kaspersky η ενα Bitdefender και κανα adguard. Κατά προτίμηση Βitdefender και adguard. Mην αφήνετε τα pc σας χωρίς antivirus η με το windows defender γιατί πάλι χωρίς antivirus είναι και με το windows defender on χαχαχαχ Tο bitdefender εντωμεταξύ είναι δωρεάν για 3 μήνες απλά με ένα register στο site. Kαι άμα βάλεις και 2nd email το εχεις για 9 μήνες. Και πραγματικά είναι το καλύτερο το bitdefender. https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/get-your-90-day-trial-opt/index.html Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από asdfaster
Balantakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, asdfaster είπε Βαλτε ενα Kaspersky η ενα Bitdefender και κανα adguard. Κατά προτίμηση Βitdefender και adguard. Mην αφήνετε τα pc σας χωρίς antivirus η με το windows defender γιατί πάλι χωρίς antivirus είναι και με το windows defender on χαχαχαχ Tο bitdefender εντωμεταξύ είναι δωρεάν για 3 μήνες απλά με ένα register στο site. Kαι άμα βάλεις και 2nd email το εχεις για 9 μήνες. Και πραγματικά είναι το καλύτερο το bitdefender. https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/get-your-90-day-trial-opt/index.html Βαλτε 5-6 antivirus λεω εγω, φωναξτε και εναν παπα και ολα καλα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Balantakos
asdfaster Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Balantakos είπε Βαλτε 5-6 antivirus λεω εγω, φωναξτε και εναν παπα και ολα καλα. Που είδες τα 5-6 antivirus? Eγώ έχω bitdefender και το adguard για τα spams. Γιατί τα κλασικά adblockers τον browsers είναι fail. Και το express vpn. Αυτά τα 3 είναι must πλέον στην ζωή του pc αν θες να τα περνάς καλά. Antivirus,Antispam,Vpn. Oτι και αν σου λήψη από τα 3 αυτά θα εχεις πρόβλημα σύντομα στο μελον. Aμα θες το pc μονο για facebook κάθεσαι με το windows defender τότε. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από asdfaster
M@dB0x Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Το adguard ειναι πολυ βαρυ............... ublock origin και Αγιος ο Θεος χρονια τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα