Προς το περιεχόμενο

Bug σε ios/safari/YouTube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Μου συμβαίνει το εξης περίεργο.

Σε ένα macbookpro mid 2016, με Mojave, όταν βλέπω ένα βίντεο στο YouTube μέσω σαφάρι, περίπου 5´´ αφού ξεκινήσει, παγώνει το frame (ενώ το βίντεο συνεχίζει να παίζει στο background επειδη ο ηχος συνεχίζει...) και το frame ξεπαγωνει όταν κουνήσω το mouse. Μετά, 5 περίπου δεύτερα αφού αφήσω ακίνητο τον κέρσορα του mouse, ξανα παγώνει και μενει έτσι μέχρι να ξανακουνήσω το mouse. Δεν συμβαίνει στο Chrome, δεν συμβαίνει στο guest profile. Με log-off / restart, δεν αλλάζει κάτι. 

Εχει τύχει σε κανέναν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει τύχει κάποιες φορές. Βέβαια δεν παγώνει απλά κάνει κάποια χιόνια που αν κουνήσεις το mouse όπως λες παίζει  smooth. Βασικά εγώ με κανονικό restart το ξεπερνάω. Δηλαδή χωρίς να μπω σε guest mode. 

Επεξ/σία από kriosgr
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kriosgr είπε

Μου έχει τύχει κάποιες φορές. Βέβαια δεν παγώνει απλά κάνει κάποια χιόνια που αν κουνήσεις το mouse όπως λες παίζει  smooth. Βασικά εγώ με κανονικό restart το ξεπερνάω. Δηλαδή χωρίς να μπω σε guest mode. 

Μάλλον το δικό μου bug είναι ενισχυμένη εκδοχή του δικού σου :-) 

Βασικά στο guest & σε αλλά προφίλ δεν το κάνει, μόνο στο main προφίλ μου... περίεργο. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Μάλλον το δικό μου bug είναι ενισχυμένη εκδοχή του δικού σου :-) 

Βασικά στο guest & σε αλλά προφίλ δεν το κάνει, μόνο στο main προφίλ μου... περίεργο. 

Εάν το κάνει μόνο σε ένα user account (και όχι προφίλ) τότε δεν είναι bug αλλά πρόβλημα του συγκεκριμένου user account. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...