Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες (ελπιζω να ειμαι στο σωστο thread)

Οπως λεει ο τιτλος, ψαχνω να αγορασω ενα νεο ποντικι, με τη διαφορα ομως πως θελω να ειναι οσο αθορυβο γινεται (οταν κλικαρει)

Many thanks

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Το συγκεκριμενο δεν το πουλανε εδω, εχει νεοτερα μοντελα μονο.

Για τελειως (σχετικα) αθορυβο κοιταζα τυπου touchpad, δεν ξερω αν αξιζουν ομως

εαν θελεις παντως το εχω σε αγγελια αν σε ενδιαφερει 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos0100 είπε

εαν θελεις παντως το εχω σε αγγελια αν σε ενδιαφερει 

Αν το στελνεις Αγγλια.. lol

Δημοσ.

έχω εδώ και 3 μήνες το M590, ευχαριστημένος γενικά. Αθόρυβο είναι αλλά οχι οτι δεν ακούγεται. Απλά ο ήχος στο κλικ του μαους είναι πολυ υπόκωφος.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε ουτε να μην κανει πολυ θορυβο , για εμενα πας σε ποντικια μονο Logitech οσα ειχα/εχω εχουν κρατησει καπου στα 6 χρονια με καθημερινη χρηση για πολλες ωρες την μερα, βλεπεις ενα που να σου αρεσει και το παιρνεις ολα τα ποντικια σχεδον τον ιδιο θορυβο κανουν αναλογα πως τα πατας.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Max £100

Σιγά μη δώσεις 100 για mouse! Δεν έρχομαι απο κει να με κεράσεις fish n chips καλύτερα! Εμένα μου φαίνεται ιδανικό αυτό που παρέθεσε ο @madnifestah , φαίνεται εργονομικό παρόλο το μέγεθος. Δες εδώ μπας και βρεις τίποτα https://consumerexpert.org/best-silent-mouse/

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Σιγά μη δώσεις 100 για mouse! Δεν έρχομαι απο κει να με κεράσεις fish n chips καλύτερα! Εμένα μου φαίνεται ιδανικό αυτό που παρέθεσε ο @madnifestah , φαίνεται εργονομικό παρόλο το μέγεθος. Δες εδώ μπας και βρεις τίποτα https://consumerexpert.org/best-silent-mouse/

Ξαναλεω πως ειναι μικρο για το χερι μου το συγκεκριμενο, δεν με βολευει στο χερι..

Βαλε τα tickets/accomod κ θα βαλω το φαγητο 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...