anna 1961 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 το κινητό Μου meizu M6 από την πρώτη μέρα κρατάει Με τό ζόρι μέχρι τό βράδυ Κ έχω αφαιρέσει τά πάντα μόνοviber έχω αφήσει Κ αυτό Με λίγη χρήση! μία βδομάδα τό έχω!!αν τό πάω από κοτσωβολο πού τό αγόρασα νά τό αλλάξω? ή όλα έτσι είναι? τό παλιό Μου είχα μέσα τά πάντα μέχρι Κ παιχνίδια έναLg Κ τό άφησα γιατί τά επεξε η μπαταρία!!ας Μου ΠΕΙ κάποιος αν ξέρει???? ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, anna 1961 είπε το κινητό Μου meizu M6 από την πρώτη μέρα κρατάει Με τό ζόρι μέχρι τό βράδυ Κ έχω αφαιρέσει τά πάντα μόνοviber έχω αφήσει Κ αυτό Με λίγη χρήση! μία βδομάδα τό έχω!!αν τό πάω από κοτσωβολο πού τό αγόρασα νά τό αλλάξω? ή όλα έτσι είναι? τό παλιό Μου είχα μέσα τά πάντα μέχρι Κ παιχνίδια έναLg Κ τό άφησα γιατί τά επεξε η μπαταρία!!ας Μου ΠΕΙ κάποιος αν ξέρει???? ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Πότε το πήρες από το Κωτσόβολο? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από saruman123
magicnumbers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 εχμ αν ειναι καινουριο η μπαταρια ειναι επισης καινουρια οπου δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα.Συν οτι σιγουρα ασχολεισαι ολη μερα μαζι του μιας κ ειναι καινουριο οποτε..κ που κραταει μεχρι το βραδυ λογικο.
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, magicnumbers είπε εχμ αν ειναι καινουριο η μπαταρια ειναι επισης καινουρια οπου δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα.Συν οτι σιγουρα ασχολεισαι ολη μερα μαζι του μιας κ ειναι καινουριο οποτε..κ που κραταει μεχρι το βραδυ λογικο. MTK επεξεργαστή και μπαταρία δεν πάνε μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα