pesto1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Καλή προσφορά για αγορά από Ελλάδα για ένα αξιόλογο band. https://www.e-shop.gr/huawei-honor-band-3-black-p-TEL.059875 1
turbat0s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Στα ίδιο κόστος πάντως, λένε πως το miband 3 είναι πληρέστερο.
ZaxasK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Πολύ καλή τιμή, επόμενη στο Skroutz 36 ευρώ (μαύρο).
darkf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Honor Band 3 έχει GPS, το Mi Band 3 όχι. Για οποίον το χρειάζεται είναι καλή τιμή. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από darkf
papafigos84 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, darkf είπε Το Honor Band 3 έχει GPS, το Mi Band 3 όχι. Για οποίον το χρειάζεται είναι καλή τιμή. Δεν ισχυει αυτο. Δεν εχει gps.
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, darkf είπε Το Honor Band 3 έχει GPS, το Mi Band 3 όχι. Για οποίον το χρειάζεται είναι καλή τιμή. This is a simple fitness tracker with an accelerometer and gyroscope but no GPS Δεν έχει gps.
Jake07 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Το έχω, πολύ καλή μπαταρία, πάνω από εβδομάδα, αντέχει σε νερο, θάλασσα(όχι καταδύσεις), κλέβει λίγο στα βήματα, σε αυτή την τιμή το προτείνω άνετα. Δε συγκρίνω με mi band, δε το εχω δουλέψει.
what_if Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Jake07 είπε Το έχω, πολύ καλή μπαταρία, πάνω από εβδομάδα, αντέχει σε νερο, θάλασσα(όχι καταδύσεις), κλέβει λίγο στα βήματα, σε αυτή την τιμή το προτείνω άνετα. Δε συγκρίνω με mi band, δε το εχω δουλέψει. το app του αξιζει; δουλευει απροσκοπτα χωρις αποσυνδεσεις; ειδοποιησεις εφαρμογων (κυρίως ονομα καλουντος) εχει κ αν ναι ολες η υποστηριζει καποιες; γινεται ελληνικο; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από what_if
Jake07 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, what_if είπε το app του αξιζει; δουλευει απροσκοπτα χωρις αποσυνδεσεις; ειδοποιησεις εφαρμογων (κυρίως ονομα καλουντος) εχει κ αν ναι ολες η υποστηριζει καποιες; γινεται ελληνικο; Ελληνικό δε γίνεται, αλλά όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά στα ελληνικά. Όνομα καλουντος, ανάγνωση προεπισκοπισης μυνηνατων κλπ. Με το app του κανένα πρόβλημα απολύτως, εννοείται στα ελληνικά το app. 1
KRIKON Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Το έχει δοκιμάσει κάποιος σε πισίνα η θάλασσα;; μετράει πχ χεριες η χιλιόμετρα μέσα στο νερό; η το κάνει σαν βήματα; έχει ειδική άσκηση για κολύμπι και τι στατιστικά σου δείχνει στην ολοκλήρωση;
athanaso77 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KRIKON είπε Το έχει δοκιμάσει κάποιος σε πισίνα η θάλασσα;; μετράει πχ χεριες η χιλιόμετρα μέσα στο νερό; η το κάνει σαν βήματα; έχει ειδική άσκηση για κολύμπι και τι στατιστικά σου δείχνει στην ολοκλήρωση; Ένας απλός και φθηνός activity tracker είναι. Για αυτό που ζητάς χρειάζεσαι ένα επώνυμο sportwatch όπως αυτά των Polar, Garmin, Suunto κτλ. για να κάνεις τη δουλειά σου. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από athanaso77 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις