Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε εμένα πχ δεν μου πιάνει σήμα κάποιες μέρες ανάλογα με τον καιρό σε redmi note pro 5 βλέπεις η cosmote είναι εξαιρετική xD έχω μιλήσει με το support τους εδώ και 2 χρόνια και η απάντηση που παίρνω είναι: γίνονται αναβαθμίσεις δικτύου διαρκώς.. αναμενόμενο να μην έχετε σήμα.. μα λέω είμαστε 3 διαφορετικά διαμερίσματα και οι 3 τυχαία να μην έχουμε με cosmote ενώ σε άλλα δίκτυα πιάνει φουλ?? Ουτε χθες ουτε σημερα σε διαφορετικες τοποθεσεις με διαφορετικες sim...Αρα δεν ειναι αυτο . 46 λεπτά πριν, poulinos είπε ειναι ευκολο να τσεκαριστει το προβλημα σου hard reset ελπιζω να δοκιμασες .και ελπιζω να μην ειχες βαλει καμια εκτροπη στην sim.θα δοκιμαζα και τυπικα update το κινητο Ευχαριστω παρα πολυ φιλε poulinos.Το εκανα τωρα και δουλευει κανονικα το τηλεφωνο !!!!! Ευχαριστω γιατι σκεφτομουν πολυ την ταλαιπωρια !!! Χθες που πηγα να ξανω επαναφορα απο samsung smart switch απο το J7 2017 που μου προτεινα απο samsung εκανε και αναβαθμιση λογισμικου .Ισως αυτο να εφταιξε . Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano 1
samsunglife Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Ευτυχώς που λύθηκε το πρόβλημα σου γιατί δεν δίνουν όλα τα σκρουτζομαγαζα doa. Πάντως για doa ξεκινάς πάντα ΜΟΝΟ από το κατάστημα, ποτέ στο service. Αν το κατάστημα είναι αλυσίδα που έχει δικό του service στο αντικαθιστά επί τόπου, ύστερα από έλεγχο φυσικά. Στο σκρουτζομαγαζο μάλλον σε στέλνουν στο service να διαπιστώσει το doa γιατί δεν έχουν εξουσιοδοτημενο δικό τους. 2
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 On 03/03/2019 at 19:58, Γιάννης Platano said: Ουτε χθες ουτε σημερα σε διαφορετικες τοποθεσεις με διαφορετικες sim...Αρα δεν ειναι αυτο . Ευχαριστω παρα πολυ φιλε poulinos.Το εκανα τωρα και δουλευει κανονικα το τηλεφωνο !!!!! Ευχαριστω γιατι σκεφτομουν πολυ την ταλαιπωρια !!! Χθες που πηγα να ξανω επαναφορα απο samsung smart switch απο το J7 2017 που μου προτεινα απο samsung εκανε και αναβαθμιση λογισμικου .Ισως αυτο να εφταιξε . μια χαρα.τελος καλα ολα καλα.γλυτωσες το τρεξιμο. On 03/03/2019 at 19:40, Γιάννης Platano said: Ευκολο ειναι αλλα δεν ξερω αν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν .Κατι που ειχαν κανει πριν πολλα χρονια απο Πλαισιο σε συσκευη (δεν θυμαμαι ποια) που δεν αναγνωριζε την sim . Ελεγχος και αντικατασταση σε 15 λεπτα . Οχι επαναφορα εργοστασιακων δεν δοκιμασα.Δεν θελω να το πειραξω.Απλα το παραμετροποιησα συμφωνα με το J7 2017 που ειχα μεσω Samsumg cloud εβλα sim και δεν κανει κλισεις ενω την αναγνωριζει αφου ζηταει pin. ναι αν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν δεν το ξερω. τι μπορει να ισχυει σε Doa και σε μη doa μπορει να ειναι διαφορετικο.οπως εξαρτατε και την εταρεια/αντιπροσωπεια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 On 04/03/2019 at 19:39, poulinos said: μια χαρα.τελος καλα ολα καλα.γλυτωσες το τρεξιμο Ναι μια χαρα δουλεψε σημερα ολη μερα .Ειχα και το παλιο κοντα για τον φοβο των Ιουδαιων !!! Σε ευχαριστω και παλι . Υποθέτω ότι κάτι έγινε όταν σύνδεσα το νέο κινητό με Samsung Smart switch για επαναφορά από το παλιό και έκανε και αναβάθμιση λογισμικού.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 On 04/03/2019 at 19:42, Γιάννης Platano said: Ναι μια χαρα δουλεψε σημερα ολη μερα .Ειχα και το παλιο κοντα για τον φοβο των Ιουδαιων !!! Σε ευχαριστω και παλι . Υποθέτω ότι κάτι έγινε όταν σύνδεσα το νέο κινητό με Samsung Smart switch για επαναφορά από το παλιό και έκανε και αναβάθμιση λογισμικού. Οταν τα αγοραζεις ετσι και αλλιως παντα θα κατεβασουν μια πιο καινουρια αναβαθμιση.κανονικα θα πρεπε να παιζει και ετσι αλλα καλο ειναι εφοσον ειναι νεο να του κανεις κατευθειαν αναβαθμιση και μετα προληπτικα ενα factory defaults. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση