philos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Απέκτησα χθες το Microsoft Natural Ergonomic 4000 και προσπαθώ να το προσαρμόσω στις ανάγκες μου. Εγκατέστησα το Microsoft Intellitype και με αυτές κι αυτές τις οδηγίες κατάφερα να κάνω το πρώτο μέρος της προσαρμογής που θέλω: έκανα το zoom in / out να κάνει copy / paste προσθέτοντας αυτό στο commands.xml <C319 Type="5" KeySeq="ctrl c" /> <C320 Type="5" KeySeq="ctrl v" /> Το zoom in / out είναι αυτό στη σχισμή που χωρίζει το πληκτρολόγιο στα δύο. Όλα καλά. Τώρα θέλω όμως να κάνω και τα κουμπιά browser forward / browser back να μην εκτελούν την αντίστοιχη εντολή, αλλά το ένα να πληκτρολογεί το σήμα του δολαρίου ($) και το άλλο να πληκτρολογεί semicolon ( ; ). Δοκίμασα να βάλω αυτό στο commands.xml (καταλαβαίνετε το id της εντολής) : <C100 Type="5" KeySeq=";" /> <C101 Type="5" KeySeq="$" /> Όμως: - Για το C100 βγάζουν error τα Windows - Για το C101 πληκτρολογείται το δολλάριο αλλά αμέσως μετά κάνει και browser back. Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από philos
philos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Παιδιά το κατάφερα τελικά. Δεν χρειαζόταν χάκεμα όπως το zoom in / out για το οποίο το intellitype δεν παρέχει δυνατότητα παρέμβασης. Τα Back / Forward εμφανίζονται ως επιλογές / special keys στο intellitype, οπότε >> Configure > Choose from a list of commands > Keystroke > πατάς τον χαρακτήρα που θες ή τον συνδυασμό πλήκτρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα