Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε απλή JavaScript θέλω μιά απλή function χωρίς regular expressions που να ελέγχει άν το ΑΦΜ σε ένα input είναι ορθό ή όχι.. ΤΩΡΑ!

Απλά το λέω απο τώρα για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση.. Θα τροποποιήσω ότι ποστάρετε και θα το πασάρω για δικό μου.. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pmav99 είπε

Κάποτε είχες τουλάχιστον και χιούμορ...

Η αλήθεια είναι ότι απο τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με Angular έχω χάσει το χιούμορ μου.. μου το χουν πει και άλλοι αυτό.. αλλά τους γράφω

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρήκα στο gitHub ένα παλιό.. 

αυτο εδω

το άλλαξα λίγο και το πέρασα σε Java

public static boolean isValidAFM(final String afm) {
        int afmLen = 9;
        if (afm == null || afm.length() != afmLen) {
            return false;
        }
        int total = 0;
        int check = -1;
        for (int i = afmLen - 1; i >= 0; i--) {
            char c = afm.charAt(i);
            if (!Character.isDigit(c)) {
                return false;
            }
            int digit = c - '0';
            if (i == afmLen - 1) {
                check = digit;
                continue;
            }
            total += digit << (afmLen - i - 1);
        }
        return check == total % 11 % 10;
    }

αλλά βαριέμαι τώρα.. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, ioannis000 said:

αλλά βαριέμαι τώρα.. 

να υποθέσουμε δηλαδή ότι από στιγμή σε στιγμή θα ανοίξεις ένα νέο συγκλονιστικό thread;

Επεξ/σία από pmav99
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pmav99 είπε

να υποθέσουμε δηλαδή ότι από στιγμή σε στιγμή θα ανοίξεις ένα νέο συγκλονιστικό thread;

Μιά στιγμούλα.. όλοι αυτοί οι αλγόριθμοι απλώς τσεκάρουν το ΑΦΜ άν είναι σε έγκυρη μορφή και όχι τυχαία νούμερα.. Για να τεστάρουμε το (έγκυρο) ΑΦΜ μέσω του gsis τί πρέπει να κάνω? Δηλαδή να τσεκάρω άν το ΑΦΜ υπάρχει και χρησιμοποιείται απο την Εφορία..

Δημοσ.

Για αρχή, μπορείς να χακάρεις το taxis και κάνεις ένα query στη βάση του.

Για πιο προχώ, μπορείς να χακάρεις κατευθείαν το VIES

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το δυσκολο δέν είναι να χακάρεις την εφορία ή την ΕΥΠ.. Το δύσκολο είναι ότι θα σε βρούν στο τέλος με τη βοήθεα των Αμερικανων και θα σε μαυρίσουν για τρομοκράτη που θέλει να ρίξει το πολίτευμα

Δημοσ.

Για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, εδώ είσαι https://www.aade.gr/epicheireseis/phorologikes-yperesies/metroo/anazetese-basikon-stoicheion-metrooy-epicheireseon

Για τα υπόλοιπα πρόσωπα, για το αν υπάρχει και μόνο το ΑΦΜ, κανονικά δε γίνεται αλλά με λίγη φαντασία γίνεται (hint: σε πολλές φόρμες στο taxis που δέχεται ΑΦΜ κάνει και ένα check να δει αν χρησιμοποιείται)

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannis000 είπε

Το δυσκολο δέν είναι να χακάρεις την εφορία ή την ΕΥΠ.. Το δύσκολο είναι ότι θα σε βρούν στο τέλος με τη βοήθεα των Αμερικανων και θα σε μαυρίσουν για τρομοκράτη που θέλει να ρίξει το πολίτευμα

Μέρος του hacking γατάκι είναι και να κρύβεις τα ίχνη σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@elorant επίτηδες τα γράφει αυτά ρε για να τον υποτιμήσουμε, αλλά επειδή είμαστε και εμείς παλαίουρες έχουμε πάρει πρέφα πόσο γατόνι είναι και δεν την πατάμε

Επεξ/σία από pmav99
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελπίζω πάντως ο συγκεκριμένος να μην ψηφίζει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ioannis000 είπε

Για κάθε χάκερ που κυνηγούν οι Αμερικάνοι, υπάρχει και μία ανοιχτή θέση στη Ρωσία. Γι' αυτό αγχώνεσαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...