tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Pleo είπε Θα τα βάλεις ψηλά και σε βάση τοίχου και θα κοιτάνε προς τη θέση ακρόασης με κλίση. Όλα γίνονται. Είναι κρίμα να μην το κάνεις γιατί ο χώρος σου έχει ιδανικές διαστάσεις και θέσεις για 7.1 και γενικά είναι εύκολος. Δεν έχει ίση απόσταση ο καναπές από τους τοίχους, πρόχειρο είναι το σχέδιο για την διάταξη. Κάποιο sub έχεις να προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, tsofras είπε Κάποιο sub έχεις να προτείνεις? SVS PB16 Ultra 😁 Δεν μου είπες budget. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Pleo είπε SVS PB16 Ultra 😁 Δεν μου είπες budget. Δίκιο έχεις συγνώμη κανα 200αρι καλά είναι? Δεν θα ήθελα να ξεπεράσουν τα 500 sub και ενισχυτής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Ψάξε να βρεις το Polk psw110 και χτύπα το. Είναι ο βασιλιάς μέχρι τα 300 ευρώ. Αλλιώς θα πρέπει να κοιτάξεις για μικρότερο, κάτι που δεν ενδείκνυται. Είναι δύσκολο να βρεις καλό και οικονομικό sub. Πάντως μην πάρεις κάτι μικρότερο από 10ιντσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/4211068/Focal-Cub-3.html#specs Δες και αυτό, έχω από το 2003 audio pro sub είναι 6.5 ίντσες και στο σπίτι γίνετε σεισμός όταν βαράει. Αν βρεις βέβαια 10αρι ακόμα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/4211068/Focal-Cub-3.html#specs Δες και αυτό, έχω από το 2003 audio pro sub είναι 6.5 ίντσες και στο σπίτι γίνετε σεισμός όταν βαράει. Αν βρεις βέβαια 10αρι ακόμα καλύτερα. Πολύ μικρό αυτο. Υπάρχουν ηχεία που έχουν περισσότερο χαμηλό. Αυτό κάνει για να συνοδέψει μικρούς δορυφόρους. Είναι mismatch για να παίξει σε σύστημα με λίγο μεγαλύτερα ηχεία. Και δεν εννοώ πολύ μεγάλα. Εννοώ ότι δεν κάνει ούτε για να συνοδέψει μικρά ηχεία ραφιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Και μια τελευταία ερώτηση πέταξα τα παλιά καλώδια αφού αλλάζω την θέση ήταν και 8 ετών , καμία πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, tsofras είπε Και μια τελευταία ερώτηση πέταξα τα παλιά καλώδια αφού αλλάζω την θέση ήταν και 8 ετών , καμία πρόταση? https://www.skroutz.gr/s/7249831/QED-Cable-Banana-Banana-1m-qec-qq-100.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ξέρω ότι είναι παλιό το θέμα αλλά επειδή παιδιά &Home Cinema απλώς δεν "πάνε"... μήπως να σκεφτείς καλά ασύρματα ακουστικά και να ξεχάσεις ενισχυτές ηχεία και sub αφού έτσι και αλλιώς δεν θα τα χαρείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ε ναι. Που να παίζουν τώρα με το PS4 με εκπληκτικό ήχο surround; Δεν θα τους αρέσει... . Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Παντως το 8ιντσο δεν ειναι μικρο να ξερεις. Απλα μεγαλυτερο θα ειναι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στις 12/5/2019 στις 8:35 ΜΜ, masteripper είπε Ξέρω ότι είναι παλιό το θέμα αλλά επειδή παιδιά &Home Cinema απλώς δεν "πάνε"... μήπως να σκεφτείς καλά ασύρματα ακουστικά και να ξεχάσεις ενισχυτές ηχεία και sub αφού έτσι και αλλιώς δεν θα τα χαρείς Για κάποιο λόγο το φόρουμ σήμερα μου εμφάνισε την απάντηση. Βλέπουν και τα παιδιά ταινίες , έχω το xbox και το wii συνδεδεμένο, και το βράδυ βλέπω με την γυναίκα μου, οπότε τα ακουστικά δεν βολεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα